Bu adamin hala kocan olduguna emin misinbence suan esine karsi cok sinirlisin.eger bu her zamanki dusuncelerinse bence sevgi saygi bitmis.haddni bildirmeye calismakla vaktini oldurme bence...
GerilimNe tur filmler izliyor
Arkadaşından vazececek bı sey yok bence bunda.densizlıgıne ver de eşin adına özür dile.gercekten arkadaşunsa sorun etmeyecekdırAlt kattaki kibarca bizi uyarmak istemiş. Bunu da arkadaşım aracılığı ile dile getirmeyi tercih etmiş. Arkadaşım da gayet kibar söyledi ben de tamam dikkat ederiz dedim. Eşime de söyledim dikkat edelim diye. Eşim de arkadaşıma bize laf taşıma. Hele ki böyle abuk sabuk konulardan. Sıkıysa gelsin kendileri söylesin. Falan filan gibi mesaj çekmiş benden gizlice. Arkadaşım da bana mesaj attı bunu. Çok uzulmus.
arkadaşımdan zaten anında özür diledim. hatta abartıp eşine söyle karıma mesaj cekme. ne işin varsa benimle hallet desin dedim. ama arkadaşım işin büyümesini istemediğini söyledi. ıkımizin de küçük çocuğu var. başka yerde görüşemiyoruz. komşuyuz aynı zamanda. birbirimize sık sık gidip geliyoruz. eskiden ailece görüşürdük. eşimin daha once de bir mesaj vakası olmuştu. o yüzden eşler bize eşlik etmiyor artık. benimle arkadaşlığı yüzünden hadsiz mesajlarla muhatap olacaksa ben durup bir düşünüyorum.Arkadaşından vazececek bı sey yok bence bunda.densizlıgıne ver de eşin adına özür dile.gercekten arkadaşunsa sorun etmeyecekdır
fazla uçtu. onceki çalıştığı yerde çok önemsemiyorlardı onun mesleğini. o zaman kuzu gibi yumuşak saygılı bir adamdı dış dünyaya karşıadam uçmuş ama düşüşü sert olur bu yükseklikten düşmenin :)
Demek istedigim o egoya sahip bi insan kolay kolay haddini bilmez.isiniz zor...ya suan sahip olup boburlendigi herseyi.kaybeder yada siz onu bu sekilde kabullenirsiniz.[/QUOTE][QUOTEda, post: 44434739, member: 727258"]Ne yapayım peki. Herkes haddini bilmeli bence. Haddini aşan eşim bile olsa
evde de sen onla ilgilenme. en azından evinde kuzu gibi olsun. yüceltme şu adamııfazla uçtu. onceki çalıştığı yerde çok önemsemiyorlardı onun mesleğini. o zaman kuzu gibi yumuşak saygılı bir adamdı dış dünyaya karşı
evde de sen onla ilgilenme. en azından evinde kuzu gibi olsun. yüceltme şu adamıı
evet bazı şeyleri düşünüp anlaması açısından biraz yalnızlık iyi gelebilir ikinizede. ama bu yalnızlığı ayrılık olarak algılamaması da önemli. döndüğünde başka bi hayat kurmasın :)Evde de güçlü olan o ya kuzu gibi olur mu. Biraz ağır olacak ama aynı hayvanlardaki mantık. Büyük balık küçük balığı yer. İnsanlık namına bir şey yok. Defalarca ona bazılari daha güçlü olur güçsüzleri korumak için diye anlattım. Ben çocukları sen de beni ve çocukları korumak için kullanmalisin gücünü diye. Ama o bu gücü çocuklara ve bana üstünlük sağlamak için kullanıyor. Anlamıyor. Biraz evde yalnız kalsa anlar belki diye düşünüyorum.
evet bazı şeyleri düşünüp anlaması açısından biraz yalnızlık iyi gelebilir ikinizede. ama bu yalnızlığı ayrılık olarak algılamaması da önemli. döndüğünde başka bi hayat kurmasın :)
insancıl olma konusunda onun anlayacağı şekilde çok konuştum ama hiç etki etmedi. kabullenmiştim. eşle gidilecek yerlere gitmiyordum, diğer yerlere yalnız gidiyordum. Aslında pek bir yere zaten gidemiyorum. iki tane küçük çocuğum var. bir tane arkadaşım kalmıştı. o da benim ortaokul arkadaşım. aynı yere düşünce tabi çok samimi olduk. onun apartmanından ev aldık. doğumda hep yanımdaydı. her şeyi o halletti. eşimin akrabaları geldi. onları davet etti. hamileyken sürekli bana yemek taşıdı. yemek yapamazsam yemeğimi yaptı. ılk mesaj olayından sonra benden de kısmen soğudu. eskisi gibi girip çıkmadı. ama bırakmadı da beni. ıkıncı mesajda da kendini biraz geri çekecektir. haklı mı. haklı bence.Demek istedigim o egoya sahip bi insan kolay kolay haddini bilmez.isiniz zor...ya suan sahip olup boburlendigi herseyi.kaybeder yada siz onu bu sekilde kabullenirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?