Eşim arkadaşıma kötü mesaj çekmiş

Demek istedigim o egoya sahip bi insan kolay kolay haddini bilmez.isiniz zor...ya suan sahip olup boburlendigi herseyi.kaybeder yada siz onu bu sekilde kabullenirsiniz.
insancıl olma konusunda onun anlayacağı şekilde çok konuştum ama hiç etki etmedi. kabullenmiştim. eşle gidilecek yerlere gitmiyordum, diğer yerlere yalnız gidiyordum. Aslında pek bir yere zaten gidemiyorum. iki tane küçük çocuğum var. bir tane arkadaşım kalmıştı. o da benim ortaokul arkadaşım. aynı yere düşünce tabi çok samimi olduk. onun apartmanından ev aldık. doğumda hep yanımdaydı. her şeyi o halletti. eşimin akrabaları geldi. onları davet etti. hamileyken sürekli bana yemek taşıdı. yemek yapamazsam yemeğimi yaptı. ılk mesaj olayından sonra benden de kısmen soğudu. eskisi gibi girip çıkmadı. ama bırakmadı da beni. ıkıncı mesajda da kendini biraz geri çekecektir. haklı mı. haklı bence.
ben ona haddini bildiremem. kendini çok büyük görüyor. Ama kendinden büyük bir Allah olduğunu unutmasın. Her şey onun elinde. O isterse öyle bir haddini bildirir ki ona[/QUOTE]

Arkadasinlada dertles, ben bu adamla ne yapacagim de. Esinin nasil bir insan oldugunu,
senin ne kadar zor bir durumda oldugunu daha iyi anlar, ozelliklede care ararsa kendini geri cekmez diye dusunuyorum.
Esinize gelecek olursak, bu tur insanlar hor gordukleri kisilerin sozunu dinlemezler,
Bu durumu abisi, ablasi, annesi babasi fark edip degistigini dile getirirlerse belki biraz affalayabilir.

Aynen cok haklisin.erkekler nedense vefa,fedakarlik gibi kavramlari onemsemiyorlar.bi evin icine tikilip kalmisiz, zaten dost dedigin kolay bulunmuyor.Allah size kolaylik versin.[/QUOTE]

bütün erkeklerin böyle olduğuna inanmak istemiyorum. bu insanlıkla ilgili bir durum. yetişme tarzı böyle bu adamın. eş dost zarar verir diye büyümüş. tabi saygı da olmayınca böyle şeyler oluyor. aynen dediğiniz gibi bir dost kolay bulunmuyor

Mesleğini merak ettim?

Arkadaşınız görmemezlikten gelebilir, eğer yakındanız. Hakaret etmemiş sonuçta.

doktor. yaşadığımız yer küçük olunca herkes saygı gösteriyor. hakaret etmedi ama bir nevi iftira bu. yapmadığı bir şey yüzünden suçlanıyor. hem o onun emsali değil ki. neden bir bayana gözdağı veriyor. gitsin emsalleri ile atışsın

Arkadasinlada dertles, ben bu adamla ne yapacagim de. Esinin nasil bir insan oldugunu,
senin ne kadar zor bir durumda oldugunu daha iyi anlar, ozelliklede care ararsa kendini geri cekmez diye dusunuyorum.
Esinize gelecek olursak, bu tur insanlar hor gordukleri kisilerin sozunu dinlemezler,
Bu durumu abisi, ablasi, annesi babasi fark edip degistigini dile getirirlerse belki biraz affalayabilir.[/QUOTE]

aynen dediğinizi yaptım ilk gün. drtleştim onunla. ama geri çekmesi kaçınılmaz. birbirimizin evine girip çıkıyoruz. eşimle ister istemez karşılaşıyor. 5 gün sonra oğlumun doğum günü. ebesi de arkadaşım. sezeryan ama doğar doğmaz onu aldı sarmaladı. bütün doğum işlemlerini halletti. odamı süsledi. şimdi onu çağırmaya yüzüm yok. eşler birbirine destek olmak için yok mudur. köstek olmak için mi yoksa.

aynen dediğinizi yaptım ilk gün. drtleştim onunla. ama geri çekmesi kaçınılmaz. birbirimizin evine girip çıkıyoruz. eşimle ister istemez karşılaşıyor. 5 gün sonra oğlumun doğum günü. ebesi de arkadaşım. sezeryan ama doğar doğmaz onu aldı sarmaladı. bütün doğum işlemlerini halletti. odamı süsledi. şimdi onu çağırmaya yüzüm yok. eşler birbirine destek olmak için yok mudur. köstek olmak için mi yoksa.[/QUOTE]

Sen onu cagirmak zorundasin. Cagirmazsan sorunu buyutursun.
Esin hakkindada bisey diyemeyecegim. Erkekler cins ben cozemedim.

eşin haklı kız böyle bir şeye karışmayacaktı

Sen onu cagirmak zorundasin. Cagirmazsan sorunu buyutursun.
Esin hakkindada bisey diyemeyecegim. Erkekler cins ben cozemedim.[/QUOTE]
Arkadaşımla benim bir sorunum yok zaten. O her şeyin farkında. Davet ettim ama gelmedi. Hiç kırılmadim çünkü haklı. Bu mesaj vukuati iki etti çünkü.

eşin haklı kız böyle bir şeye karışmayacaktı

Farklı bakış acıları güzeldir. Ama kız karismakta haksız bile olsa eşim o mesajı cekmemeliydi. O kız dünyanın en kötü insanı bile olsa bizim arkadasligimiz hatrina yapmamaliydi. Kaldı ki bir bayana mesaj çekmesi ve mesaj içeriği nezaket kurallarına çok aykırı.

yani ortamı bilemeden nasıl oldugunu bilmeden bir şey demek zor.ancak eşin kendini kontrol edemiyor anlaşılan psikiyatriste gidip ilaç kullanmalı.yoksa size ve evliliğinize yazık edecek

yani ortamı bilemeden nasıl oldugunu bilmeden bir şey demek zor.ancak eşin kendini kontrol edemiyor anlaşılan psikiyatriste gidip ilaç kullanmalı.yoksa size ve evliliğinize yazık edecek

Son dönemlerde artık ben de bir rahatsızlığı olduğunu düşünmeye başladım. Çünkü aşırı derecede ekran bağımlısı. Bizimle aynı masaya bile oturmuyor. Reklamlarda yemek yiyor. Yada filminin bitmesini bekliyor. Günlük hayatını etkileyecek dereceye gelmiş artık.

ayy bu adama sakın cocuk yapmayın 4 cocuga bedelmiş zaten

Hizli giden atin b*ku seyrek dusermis. .
esinizde ucmus gidiyor yapabilecek bir sey yok asagi cakildiginda anlicak ama is isten gecicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…