- 15 Ocak 2022
- 505
- 221
- 53
- 30
- Konu Sahibi serendipity16
-
Evet zorluyorum belki ama aynı şekilde bende psikolojik olarak zorlanıyorumYanlış anlaşılma olmasın ama bazen bazı şeyleri çok mu zorluyoruz acaba?
Ya bi kaç kişi önerdi hamile kaldığını söyledi onun için aldım açıkçası bi de maxigo’yu çok önermişlerdi bunlar işe yaramazsa onu almayı düşündüm. Doktor da bize imprly vermişti yani işe yaradı sanırım bende onunla hamile kalmıştım. Cidden bizim kadar uğraşsalar ne olurdu acabaMfk falan saçma saçma şeyler kullanmayın içinde ne olduğu belli değil sırf reklam yapıyor.. doktor bize sperra verdi 1 2 ay sonra hamile kaldım.. keçi boynuzu da kullanabilirsiniz dedi bunun dışında hiçbir şey kullanmayın dedi zaten erkekler bu konuda biraz tuhaf ben o kadar çile çektim ameliyatlar vs beyefendi keçi boynuzu yemedi..
Sperra tek mi kullandınız? Eşime doktor Sperra ve klomen verdi iki ay oldu hamile kalamadım daha. Mesajınız umut oldu bana nasıl kötüydüm anlatamamMfk falan saçma saçma şeyler kullanmayın içinde ne olduğu belli değil sırf reklam yapıyor.. doktor bize sperra verdi 1 2 ay sonra hamile kaldım.. keçi boynuzu da kullanabilirsiniz dedi bunun dışında hiçbir şey kullanmayın dedi zaten erkekler bu konuda biraz tuhaf ben o kadar çile çektim ameliyatlar vs beyefendi keçi boynuzu yemedi..
Merhaba 1 senedir çocuk için uğraşıyoruz martta hamile kaldım ama nisanda düşük oldu ama tabi ben bu süreçte hem kendim için hem eşim için macundur ilaçtır vitamindir hep aldım doktor falan da ilaç vermişti eşime 3 ay kullandı aynı zamanda yanında keçiboynuzu pekmezi macun falan yedi bence onlar işe yaradı hamile kaldım ama düşükten sonra bir iki ay kullanmadı bir şey ben yeniden bir şeyler içelim dedim bu ay mfk ürünlerini aldık aynı şekil keçiboynuzu ve macunu da yiyor bi de kendisi spora gidiyor sporcuların içtiği toz içecekler var onlardan almış hep onlardan içiyor artık bıktım zehirlenicem bu ilaçlardan içmek istemiyorum diyor. Bende spor için içtiklerini bırak hem bak onlar zararlı olabilir diyorum dinlemiyor bu kadar şey cidden ters tepki yapar mı sizce ne yapmalıyım keşke onun yerine ben içsem ama olmuyor öyle sperm azlığı ve hareket yavaşlığı çıkmıştı o yüzden bi de takviye veriyorum hep ne yapmalıyım
Doktor tavsiyelerine uyun.Kocakari ilaçlari en son çare.Daha yeni evlisiniz.Ne bu aceleniz.Merhaba 1 senedir çocuk için uğraşıyoruz martta hamile kaldım ama nisanda düşük oldu ama tabi ben bu süreçte hem kendim için hem eşim için macundur ilaçtır vitamindir hep aldım doktor falan da ilaç vermişti eşime 3 ay kullandı aynı zamanda yanında keçiboynuzu pekmezi macun falan yedi bence onlar işe yaradı hamile kaldım ama düşükten sonra bir iki ay kullanmadı bir şey ben yeniden bir şeyler içelim dedim bu ay mfk ürünlerini aldık aynı şekil keçiboynuzu ve macunu da yiyor bi de kendisi spora gidiyor sporcuların içtiği toz içecekler var onlardan almış hep onlardan içiyor artık bıktım zehirlenicem bu ilaçlardan içmek istemiyorum diyor. Bende spor için içtiklerini bırak hem bak onlar zararlı olabilir diyorum dinlemiyor bu kadar şey cidden ters tepki yapar mı sizce ne yapmalıyım keşke onun yerine ben içsem ama olmuyor öyle sperm azlığı ve hareket yavaşlığı çıkmıştı o yüzden bi de takviye veriyorum hep ne yapmalıyım
Hayatım sporcuların kullandığı o toz protein tozu, zarar vermez yani. Bir de milletin zengin olma hevesiyle piyasaya sürdüğü abuk subuk ürünleri kullanmayın bence. Doktor ne dediyse o. Belki onca takviye bıktırdı beyefendiyi.Merhaba 1 senedir çocuk için uğraşıyoruz martta hamile kaldım ama nisanda düşük oldu ama tabi ben bu süreçte hem kendim için hem eşim için macundur ilaçtır vitamindir hep aldım doktor falan da ilaç vermişti eşime 3 ay kullandı aynı zamanda yanında keçiboynuzu pekmezi macun falan yedi bence onlar işe yaradı hamile kaldım ama düşükten sonra bir iki ay kullanmadı bir şey ben yeniden bir şeyler içelim dedim bu ay mfk ürünlerini aldık aynı şekil keçiboynuzu ve macunu da yiyor bi de kendisi spora gidiyor sporcuların içtiği toz içecekler var onlardan almış hep onlardan içiyor artık bıktım zehirlenicem bu ilaçlardan içmek istemiyorum diyor. Bende spor için içtiklerini bırak hem bak onlar zararlı olabilir diyorum dinlemiyor bu kadar şey cidden ters tepki yapar mı sizce ne yapmalıyım keşke onun yerine ben içsem ama olmuyor öyle sperm azlığı ve hareket yavaşlığı çıkmıştı o yüzden bi de takviye veriyorum hep ne yapmalıyım
İşte onu diyorum ben de zorlamayın bazı şeyleri.Evet zorluyorum belki ama aynı şekilde bende psikolojik olarak zorlanıyorum
Adamı da, kendinizi de biraz rahat bırakın. Bu kadar stresle, kafayı takmakla zaten olacağı varsa da olmuyor (tecrübeyle sabit) Bırakın herşeyi, hayattan zevk almaya bakın.Merhaba 1 senedir çocuk için uğraşıyoruz martta hamile kaldım ama nisanda düşük oldu ama tabi ben bu süreçte hem kendim için hem eşim için macundur ilaçtır vitamindir hep aldım doktor falan da ilaç vermişti eşime 3 ay kullandı aynı zamanda yanında keçiboynuzu pekmezi macun falan yedi bence onlar işe yaradı hamile kaldım ama düşükten sonra bir iki ay kullanmadı bir şey ben yeniden bir şeyler içelim dedim bu ay mfk ürünlerini aldık aynı şekil keçiboynuzu ve macunu da yiyor bi de kendisi spora gidiyor sporcuların içtiği toz içecekler var onlardan almış hep onlardan içiyor artık bıktım zehirlenicem bu ilaçlardan içmek istemiyorum diyor. Bende spor için içtiklerini bırak hem bak onlar zararlı olabilir diyorum dinlemiyor bu kadar şey cidden ters tepki yapar mı sizce ne yapmalıyım keşke onun yerine ben içsem ama olmuyor öyle sperm azlığı ve hareket yavaşlığı çıkmıştı o yüzden bi de takviye veriyorum hep ne yapmalıyım
İşte zorlamayın. Biraz rahat bıraksanız daha kolay olacak bazı şeyler. Yanlış yapıyorsunuzEvet zorluyorum belki ama aynı şekilde bende psikolojik olarak zorlanıyorum
Baba olmak istemiyorsa zorla baba yapmasanız mı acaba.Merhaba 1 senedir çocuk için uğraşıyoruz martta hamile kaldım ama nisanda düşük oldu ama tabi ben bu süreçte hem kendim için hem eşim için macundur ilaçtır vitamindir hep aldım doktor falan da ilaç vermişti eşime 3 ay kullandı aynı zamanda yanında keçiboynuzu pekmezi macun falan yedi bence onlar işe yaradı hamile kaldım ama düşükten sonra bir iki ay kullanmadı bir şey ben yeniden bir şeyler içelim dedim bu ay mfk ürünlerini aldık aynı şekil keçiboynuzu ve macunu da yiyor bi de kendisi spora gidiyor sporcuların içtiği toz içecekler var onlardan almış hep onlardan içiyor artık bıktım zehirlenicem bu ilaçlardan içmek istemiyorum diyor. Bende spor için içtiklerini bırak hem bak onlar zararlı olabilir diyorum dinlemiyor bu kadar şey cidden ters tepki yapar mı sizce ne yapmalıyım keşke onun yerine ben içsem ama olmuyor öyle sperm azlığı ve hareket yavaşlığı çıkmıştı o yüzden bi de takviye veriyorum hep ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?