- 15 Ocak 2022
- 505
- 221
- 53
- 30
- Konu Sahibi serendipity16
-
Nasıl bir konuyla anlamadımYani ne yazıcagımı bilemedim ama yakın zamanda başka bı konuyla seni tekrar burada agırlarız gibi duruyor..
Yeni evli değilim 3 senedir evliyim 2 sene istemedik korunduk 1 senedir deniyoruzDoktor tavsiyelerine uyun.Kocakari ilaçlari en son çare.Daha yeni evlisiniz.Ne bu aceleniz.
Ya arkadaşım dedi bi doktor demiş o protein tozları zararlı bende o yüzden eşime kullanma diyorum ama spora gidince etkisini görmem diyor. Mfk ürünleriyle hamile kalan çoktu o yüzden merak ettim bendeHayatım sporcuların kullandığı o toz protein tozu, zarar vermez yani. Bir de milletin zengin olma hevesiyle piyasaya sürdüğü abuk subuk ürünleri kullanmayın bence. Doktor ne dediyse o. Belki onca takviye bıktırdı beyefendiyi.
Çok zor durum gercektende ama biraz zaman akışına bırakın hani çocuk psikoloji etkilendiği zamanda olmuyor sen kafaya taktın diyelim vucud kendisini korumaya alıyormuş zamana bırakın bi rahatsızlığınız yoksaMerhaba 1 senedir çocuk için uğraşıyoruz martta hamile kaldım ama nisanda düşük oldu ama tabi ben bu süreçte hem kendim için hem eşim için macundur ilaçtır vitamindir hep aldım doktor falan da ilaç vermişti eşime 3 ay kullandı aynı zamanda yanında keçiboynuzu pekmezi macun falan yedi bence onlar işe yaradı hamile kaldım ama düşükten sonra bir iki ay kullanmadı bir şey ben yeniden bir şeyler içelim dedim bu ay mfk ürünlerini aldık aynı şekil keçiboynuzu ve macunu da yiyor bi de kendisi spora gidiyor sporcuların içtiği toz içecekler var onlardan almış hep onlardan içiyor artık bıktım zehirlenicem bu ilaçlardan içmek istemiyorum diyor. Bende spor için içtiklerini bırak hem bak onlar zararlı olabilir diyorum dinlemiyor bu kadar şey cidden ters tepki yapar mı sizce ne yapmalıyım keşke onun yerine ben içsem ama olmuyor öyle sperm azlığı ve hareket yavaşlığı çıkmıştı o yüzden bi de takviye veriyorum hep ne yapmalıyım
Baba olmak istemiyorum gibi bi düşüncesi yok hamile kaldığımda aşırı sevindi ağladı zaten onunla konuşmadan bu sürece girmem sadece kendisinde bi sorun olacağını düşünmedi sorun olunca kendine yediremedi galiba bir süre hep hevesle kullandı ama çok ilaç içince artık sıkıldıBaba olmak istemiyorsa zorla baba yapmasanız mı acaba.
Merhaba 1 senedir çocuk için uğraşıyoruz martta hamile kaldım ama nisanda düşük oldu ama tabi ben bu süreçte hem kendim için hem eşim için macundur ilaçtır vitamindir hep aldım doktor falan da ilaç vermişti eşime 3 ay kullandı aynı zamanda yanında keçiboynuzu pekmezi macun falan yedi bence onlar işe yaradı hamile kaldım ama düşükten sonra bir iki ay kullanmadı bir şey ben yeniden bir şeyler içelim dedim bu ay mfk ürünlerini aldık aynı şekil keçiboynuzu ve macunu da yiyor bi de kendisi spora gidiyor sporcuların içtiği toz içecekler var onlardan almış hep onlardan içiyor artık bıktım zehirlenicem bu ilaçlardan içmek istemiyorum diyor. Bende spor için içtiklerini bırak hem bak onlar zararlı olabilir diyorum dinlemiyor bu kadar şey cidden ters tepki yapar mı sizce ne yapmalıyım keşke onun yerine ben içsem ama olmuyor öyle sperm azlığı ve hareket yavaşlığı çıkmıştı o yüzden bi de takviye veriyorum hep ne yapmalıyım
Valla dün aynısını dedim biliyor musunuz keşke dedim ben bir sürü şey içsem de sen bu kadar söylenmesen diye. Yani bi ilaç içti diye yok zehirlendim yo hastanelik olucam falan diyor. Canları aşırı tatlı zaten bi hasta olmayaversinler hemen çok kötü oluyorlar biz kadınlar alışmışız küçüklüğümüzden beri acı çekmeyeKadınlar her türlü ilaç test iğne vs bu yolda katlanırken erkeklerin iki ilaç yuttuğundaki bu tripleri beni uyuz ediyor canları ne kıymetli nekadar kendilerini seviyorlar farkında mısınız
aynen öyle bi gripte alt üst oluyorlarValla dün aynısını dedim biliyor musunuz keşke dedim ben bir sürü şey içsem de sen bu kadar söylenmesen diye. Yani bi ilaç içti diye yok zehirlendim yo hastanelik olucam falan diyor. Canları aşırı tatlı zaten bi hasta olmayaversinler hemen çok kötü oluyorlar biz kadınlar alışmışız küçüklüğümüzden beri acı çekmeye
Bizim sebebi bilinmeyen infertiliteydi belirgin bir sperm sorunu yoktu ama sperm dna analizi falan yapılmadı doktor biraz desteklemek için verdi o yüzden klomen vermedi. Ben ekstra femara kullandım. Bu gebeliğim malesef genetik sorun nedeniyle sonlandı ama 2 ay sonra femara kullanmadan sadece sperrayla yine hamile kaldım bir oğlum oldu. Takviyenin etkisi de bence kesinlikle hissediliyorSperra tek mi kullandınız? Eşime doktor Sperra ve klomen verdi iki ay oldu hamile kalamadım daha. Mesajınız umut oldu bana nasıl kötüydüm anlatamam
Iyi de 1 sene çok uzun bir süre değil ki birde düşük yapmışsınız zatenYeni evli değilim 3 senedir evliyim 2 sene istemedik korunduk 1 senedir deniyoruz
Gerçekten çok basit geliyor herhalde adamı sık boğaz etme diyorlar ama çok şükür bizim tartışığımız tek şey bu yani. Yok ben kocamdan vazgeçmem Allah göstermesin ne kocamsız ne çocuksuzÇocuk sahibi olamamanın ne demek olduğunu bilmiyor herhalde yorum yazanlarçok rahat olmuyorsa yapma, kocandan olursun falan yazmışlar.. kocadan olsa nolacak başka koca alamıyor mu? bebek yapmak için çaba sarf etmeyen kocadan olmakta bi sorun göremiyorum
Merhaba ne gibi sorunlar vardı da doktor sperra onerdi acabaMfk falan saçma saçma şeyler kullanmayın içinde ne olduğu belli değil sırf reklam yapıyor.. doktor bize sperra verdi 1 2 ay sonra hamile kaldım.. keçi boynuzu da kullanabilirsiniz dedi bunun dışında hiçbir şey kullanmayın dedi zaten erkekler bu konuda biraz tuhaf ben o kadar çile çektim ameliyatlar vs beyefendi keçi boynuzu yemedi..
Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlat versin ama bnde sizin gibi düşünüyorum. Dayımın 10 sene olmamş şimdi iki kuzenim var biri 40 diğeri 35 yaşında, ikiside kan emici büyüğü uyuştrcu müptelası diğeri ondan beter. Dayım¥gem 75 80 yaşndalar kaç defa dayak yemişlerdr bilmiyorum hayrsz evlat çok zor bu yüzden hayrlısını dilemek lazm gerçekten...Yanlış anlaşılma olmasın ama bazen bazı şeyleri çok mu zorluyoruz acaba?
Biraz zamana biraksaniz.Merhaba 1 senedir çocuk için uğraşıyoruz martta hamile kaldım ama nisanda düşük oldu ama tabi ben bu süreçte hem kendim için hem eşim için macundur ilaçtır vitamindir hep aldım doktor falan da ilaç vermişti eşime 3 ay kullandı aynı zamanda yanında keçiboynuzu pekmezi macun falan yedi bence onlar işe yaradı hamile kaldım ama düşükten sonra bir iki ay kullanmadı bir şey ben yeniden bir şeyler içelim dedim bu ay mfk ürünlerini aldık aynı şekil keçiboynuzu ve macunu da yiyor bi de kendisi spora gidiyor sporcuların içtiği toz içecekler var onlardan almış hep onlardan içiyor artık bıktım zehirlenicem bu ilaçlardan içmek istemiyorum diyor. Bende spor için içtiklerini bırak hem bak onlar zararlı olabilir diyorum dinlemiyor bu kadar şey cidden ters tepki yapar mı sizce ne yapmalıyım keşke onun yerine ben içsem ama olmuyor öyle sperm azlığı ve hareket yavaşlığı çıkmıştı o yüzden bi de takviye veriyorum hep ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?