Eşimle aram çok iyi sevgisini her şekilde gösteriyor bana bebeğide heycanla bekliyo ama aşermek konusunda istediklerimi yarın alalım deyip almıyor hep geçiştiriyor kendi canı isterse aklına eserse alıyo geçenlerde çilek ve çikolata istedim yarın alalım dedi markete uğramış evin temel eksiklerini almis deterjan sabun peynir gibi onu almamış çok agirima gitti unutkan bi insanda değil. Gecede istemiyorum hep isten gelirken söylüyorum durumumuz fazla iyi değil ama bir çikolata sadece beni sevmiyormu diye düşünüyorum artık
Bu tür konuların asla şaşmazı başlık eşim beni çok seviyor, bana ilgisinden ölüyor, çok iyi anlaşıyoruz amaaa…
Aması maması yok
Eşiniz iyi biri değil
İlgili birisi değil
Sevgiyi ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama sevmek te bu değil
1 senedir evli olduğunuz için hemen acele birde çocuk yapayım dursun kenarda diye düşündünüz muhtemelen. Ama keşke bu çocuğk doğdudan sonra hava ile beslenip birtek sevgiyle büyümeyeceğinide düşünseydiniz.
500 gr çileği alıp gelmeyen yada gelemeyen adam yarın paket paket bez taşıyacak eve. Rüyamda görsem inanmam.
Niye kendin almadın çık al, uygulamadan sipariş niye vermiyorsun bla bla vallah iyi oldu sizin yazdığınız kadın markete gidip çikolata almayı düşünememişti. Buraya konu açmak gelmiş aklına ama uygulamadan sipariş vermeyi düşünememiş.
Bazı yorumlar şaka gibi gerçekten.
Cebinde para olsa nenemde biliyor getirden sipariş vermeyi.
Hem konu sipariş vermek mi? Kadın hamile, ister naz yapsın ister gerçek olsun canı birşey istediğiyse gidip alacak paşanın oğlu. Kadın gayet her köşede olan yicekten istemiş, gidip mevsimi olmayan birşeyi istememiş, unutuysada tekrar bir koşu gidip alacak.
Bukadar basit
Yok erkekler düzmüş, duygusal değilmişi bla bla geçin bunları
Almıyorsa ortalıkta erkeğim diye dolanmasın.