Esim asilama sürecini kv lere anlatmis

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Eşimin evinin özelini ailesine anlatması gibi bir huyu var.
Her kavgamızı bir şekilde kv öğrenir. Beni arar, ve öğrenirim anlattığını. Alttan alttan sorar aranız iyi mi diye, zaten her kavgadan sonra olduğu için anlaşılır. Aramız son 3-4 aydır çok iyiydi. Maşallahı vardı diyebilirim. Çünkü ailelerle görüşme sıklığını en aza indirmiştik. ArTik benim için siz ilk plandasiniz üzülmek istemıyorum diyordu. Bu arada da aşılama oldum her şey yolundaydı. Ta ki hastalanincaya kadar. Grip oldum geçen hafta kv yine aradı. Benim sinirlerim yine zıpladı. Miden bulanıyor mu diyor. Hayır dedim. Dr ilaç verdi kullanıyorum geçecek dedim. Ne nasıl yani dr nasıl ilaç verir ki bu durumda dedi? Niye vermesin ki dedim. Eveledi geveledi. Orda anladım zaten. Yine dedim eşim içine etti bu güzel zamanların. Tabiki eve gelince inkar etti her zamanki gibi. Ben böyle özel bir durumu paylaşmak istemezdim. Paylaşılırsa bile bu iki tarafında haberi olduğu zaman olmalı. Kavga ettik. Döndük başa. Kv ile ne zaman konuşsam hep bir tartışma. Onları hayatımıza sokmadan ne mutluydum halbuki. Şimdi eve gelmedi... Küssüz. Biktim. Eşimin her yaptığımız şeyi onlara anlatmasından biktim çok konuştum.... Ama adam yine aynı. ozel nedir bilmiyor. Cok kizdim.
Ne yapmalıyım.... hicbir sey kâr etmiyor. Cok sinirim bozuk kızlar. Anlatıp rahatlamak istedim.
Selâmetle.

Aşılama sürecini soylemekte ne var ki?
Sonuçta onun ailesi siz hepten ailesi bir şeyinizden haberi olmasın istiyorsunuz. Kavgalar falan anlatilmaz anlarımda bu süreç ayip değil ,günah değil. Evlendiniz diye adam ailesinle dertlesemez mi
Benimle konuşup tabiki anlatabilir. Ama bana anlatmıyorum diyordu. Kaldı ki bu ortak bir karardır bence. Çiftlerden biri istemiyorsa anlayışla karşılanmalıdır.

Özellerinizi anlatması hoş değil. Ayrıca senin istemediğin hiçbirşeyi paylaşması da doğru değil. Aşılamayı anlatsa ne olacak demeye gerek yok istemiyorsunuz anlatılmasını o kadar eşinizde saygı duymalıydı. Istemedigin seyi sürekli yaptığı icin kizman kirilman elbette mümkün. Yinede aranızı fazla bozmayın eşinizle konuşun neden anlattığını sorun sizin neden istemediğinizi anlatın. Ortak paydayi bulmak küs kalmaktan daha işlevsel olacaktır.

Anlatmıyorum diyip anlatması yalanciliga girmez mı?
O çok farklı yalan söylemesi elbette hata ama sizin kızacağınızı düşünüp yalan söylemiş olmalı.Annesiyle güzel haberleri paylaşmasına izin verirseniz sorun ortadan kalkar gibi bence.Siz annenizle hiçbir şey konuşmuyor musunuz?

Özellerinizi anlatması hoş değil. Ayrıca senin istemediğin hiçbirşeyi paylaşması da doğru değil. Aşılamayı anlatsa ne olacak demeye gerek yok istemiyorsunuz anlatılmasını o kadar eşinizde saygı duymalıydı. Istemedigin seyi sürekli yaptığı icin kizman kirilman elbette mümkün. Yinede aranızı fazla bozmayın eşinizle konuşun neden anlattığını sorun sizin neden istemediğinizi anlatın. Ortak paydayi bulmak küs kalmaktan daha işlevsel olacaktır.
Zaten çok yıprandım bu süreçte insanlara sürekli bu olayla ilgili biseyler anlatmak istemiyorum. Anlayışla karşılamış gibi yapıyor ama bildiğini okuyor. Çok kızgınım. Teşekkür ederim.

O çok farklı yalan söylemesi elbette hata ama sizin kızacağınızı düşünüp yalan söylemiş olmalı.Annesiyle güzel haberleri paylaşmasına izin verirseniz sorun ortadan kalkar gibi bence.Siz annenizle hiçbir şey konuşmuyor musunuz?
Esimde sorun olduğunu kimseye söylememi istemediği için söylemedim. Hareket hız problemi var. Ama o annesine bende sorun var o yüzden aşılama yapıyoruz dememiştir tabiki.

Esimde sorun olduğunu kimseye söylememi istemediği için söylemedim. Hareket hız problemi var. Ama o annesine bende sorun var o yüzden aşılama yapıyoruz dememiştir tabiki.
Ovv o kötü olmuş o zaman içeriği yazmadığınız için aşılama söylenebilir sorunsuz da aşılama yapılıyor diye düşündüm ben bu konuda siz haklısınız.

Benim de çok sinir olduğum bir durum bu. Erkekler genel olarak ev içinde olan şeyin ne kadarını anne babasına anlatmalı olduklarının sınırını bilmiyor. Size benzer bir olayı bende yaşadım, pko olduğumu öğrendikten sonra ilaçlarla tedavi sürecine girdik kendi anneme bile anlatmak istemezken hastanede olduğumu öğrenip kontrole gittiğim şeklinde açıklama yaparak söylemek durumunda kalmıştım. Eşim ben anneme söyledim diye ne var ne yoksa anlatmıştı annesine. Özellikle problem benden kaynaklandığı için daha da zoruma gitmişti bu durum, bende çok kızmıştım. İnsan kendi anne babasıyla bile konuşup takip edilmesini istemiyor bu sürecin, ayrıca kayınvalideye açıklama yapmak ayrı bir stres

Benim de çok sinir olduğum bir durum bu. Erkekler genel olarak ev içinde olan şeyin ne kadarını anne babasına anlatmalı olduklarının sınırını bilmiyor. Size benzer bir olayı bende yaşadım, pko olduğumu öğrendikten sonra ilaçlarla tedavi sürecine girdik kendi anneme bile anlatmak istemezken hastanede olduğumu öğrenip kontrole gittiğim şeklinde açıklama yaparak söylemek durumunda kalmıştım. Eşim ben anneme söyledim diye ne var ne yoksa anlatmıştı annesine. Özellikle problem benden kaynaklandığı için daha da zoruma gitmişti bu durum, bende çok kızmıştım. İnsan kendi anne babasıyla bile konuşup takip edilmesini istemiyor bu sürecin, ayrıca kayınvalideye açıklama yapmak ayrı bir stres
Beni anlayıp yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. Evet evet tam.olarak hissettiğim şey bu işte. Hep stres... Hep kendini anlatma durumu.
Kızınca da kusuyoruz birbirimize. Sikildim artik.

Senin bütün konularını bilen biri olarak söylüyorum ki sen kocanın ailesine, özellikle kayınvalidene aşırı takıntılısın.
O birşey yapmasa da sen kıl kapacaktın, eşin anlatsa da.
Kocam da üç yaşındaki çocuk gibi her yaptığını annesine anlatmasın o zaman. Illa karşıt görüş illa zitlasma olsun size de ;)

Beni anlayıp yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. Evet evet tam.olarak hissettiğim şey bu işte. Hep stres... Hep kendini anlatma durumu.
Kızınca da kusuyoruz birbirimize. Sikildim artik.

Haklısınız. Eşinizle ciddi bir şekilde oturup bu durumun sizi strese soktuğunu stresli olursanız gebelik şansının daha da azaldığını vücudun buna tepki verdiğini anlatın. Böyle devam ederse de çocuk düşünmeyeceğinizi boşuna kendinizi yıprattığınızı söyleyin. Belki işe yarar. Konuşmak işe yaramazsa da gerçekten düşünmeyin bir süre, soranlara da istemiyorum şuan deyip geçin. Yaşatılan strese değmiyor gerçekten

Kocam da üç yaşındaki çocuk gibi her yaptığını annesine anlatmasın o zaman. Illa karşıt görüş illa zitlasma olsun size de ;)
Karşıt görüşlükle ne alakası var?
Önceki konularınıza bakarak söylüyorum zaten bunu, doğruyu söylemek ne zamandır karşıt görüş oldu?
O zaman genel olarak problem kayın ailenizde değil kocanızda. Bu zamana kadar bunca kavgaya rağmen bu huyunu bırakmadıysa daha da bırakacağını sanmam.

Back
X