Esim asilama sürecini kv lere anlatmis

Haklısınız. Eşinizle ciddi bir şekilde oturup bu durumun sizi strese soktuğunu stresli olursanız gebelik şansının daha da azaldığını vücudun buna tepki verdiğini anlatın. Böyle devam ederse de çocuk düşünmeyeceiğinizi boşuna kendinizi yıprattığınızı söyleyin. Belki işe yarar. Konuşmak işe yaramazsa da gerçekten düşünmeyin bir süre, soranlara da istemiyorum şuan deyip geçin. Yaşatılan strese değmiyor gerçekten
Bunu eşim biliyor zaten çok iyi bir şekilde. Bizimki beni çok iyi tanısa da olay annesine hesap vermek olunca dökülüyor.

Bunu eşim biliyor zaten çok iyi bir şekilde. Bizimki beni çok iyi tanısa da olay annesine hesap vermek olunca dökülüyor.

O zaman ne yapılır bilemedim. Kayınvalidenizden çok eşinizle çözmeniz lazım bu sorunu. Eşten de saklanacak bir imkan olsa keşke tek başına stressiz bir süreç ilerlese ama onlar olmadan da bebek olmuyor işte :KK64: bir şekilde öğrenmesi lazım anlatmaması gerektiğini

O zaman ne yapılır bilemedim. Kayınvalidenizden çok eşinizle çözmeniz lazım bu sorunu. Eşten de saklanacak bir imkan olsa keşke tek başına stressiz bir süreç ilerlese ama onlar olmadan da bebek olmuyor işte :KK64: bir şekilde öğrenmesi lazım anlatmaması gerektiğini
Annesi de onun gibi sinsidir. Söylemedim yapmadım der yapar. Ben onları çok iyi tanıyorum o yüzden aralarında hep evimizim özelini konuştuklarından çok eminim. Yapmadım der ama çok iyi yapar. Yalancılık bence bu. Annesi kadar iki yuzlusunu görmediğim için bu kadar net konuşuyorum. Al birini vur ötekine.

Olayı biraz abartmıyor musunuz bunda bişiy yok neden hep kötü tarafından bakıyonuz belki Kadın destek olmak istiyor ya da isteyebilir hep bir ön yargı

Annesi de onun gibi sinsidir. Söylemedim yapmadım der yapar. Ben onları çok iyi tanıyorum o yüzden aralarında hep evimizim özelini konuştuklarından çok eminim. Yapmadım der ama çok iyi yapar. Yalancılık bence bu. Annesi kadar iki yuzlusunu görmediğim için bu kadar net konuşuyorum. Al birini vur ötekine.
Bence asıl suç kv de.
Kocanız annesiyle dertleşebilir sonuçta annesi.
Annesinin hemen size yetiştirmesi kötü niyet.
Acaba istenmeyen gelin misiniz? Aranızı bozmak için kasten yapıyor olabilir mi?

Bence asıl suç kv de.
Kocanız annesiyle dertleşebilir sonuçta annesi.
Annesinin hemen size yetiştirmesi kötü niyet.
Acaba istenmeyen gelin misiniz? Aranızı bozmak için kasten yapıyor olabilir mi?
Gayet de istedi. Ama sonra onun istediği gibi bir gelin olmayinca oğlunu doldurmaya başladı. Hep bir bizden ilgi ve övgü bekleme vs.. yani kötü niyetli. Hâlâ kendisi yönetmeye çalışıyor evimizi. Izin vermiyorum.

Daha evliliği istedikleri gibi oturtmadan aşılama işine kalkışan çiftleri de anlamak zor. 3 aydır maşallahıniz var ama ilk olayda iki taraf da bühüü küstüm modunda. Yani bilemedim. Iki taraf da yeterli kadar caba göstermiyor bana göre. Profesyonel destek almadan bu evlilik ilerleyemez.

Nerden tutsam elimde kaldı konu.
Böyle adamdan sogurum. Saygım kalmaz.
Böyle insandan sogurum daha dogrusu.

Yanlıs hatırlamıyorsam ailesıne bebek konusunda ki sıkıntı onda oldugu halde, sızdeymıs gibi anlatmıştı baska bir konunuzda öyle okumustum. Yanılıyor muyum?

Eşimin evinin özelini ailesine anlatması gibi bir huyu var.
Her kavgamızı bir şekilde kv öğrenir. Beni arar, ve öğrenirim anlattığını. Alttan alttan sorar aranız iyi mi diye, zaten her kavgadan sonra olduğu için anlaşılır. Aramız son 3-4 aydır çok iyiydi. Maşallahı vardı diyebilirim. Çünkü ailelerle görüşme sıklığını en aza indirmiştik. ArTik benim için siz ilk plandasiniz üzülmek istemıyorum diyordu. Bu arada da aşılama oldum her şey yolundaydı. Ta ki hastalanincaya kadar. Grip oldum geçen hafta kv yine aradı. Benim sinirlerim yine zıpladı. Miden bulanıyor mu diyor. Hayır dedim. Dr ilaç verdi kullanıyorum geçecek dedim. Ne nasıl yani dr nasıl ilaç verir ki bu durumda dedi? Niye vermesin ki dedim. Eveledi geveledi. Orda anladım zaten. Yine dedim eşim içine etti bu güzel zamanların. Tabiki eve gelince inkar etti her zamanki gibi. Ben böyle özel bir durumu paylaşmak istemezdim. Paylaşılırsa bile bu iki tarafında haberi olduğu zaman olmalı. Kavga ettik. Döndük başa. Kv ile ne zaman konuşsam hep bir tartışma. Onları hayatımıza sokmadan ne mutluydum halbuki. Şimdi eve gelmedi... Küssüz. Biktim. Eşimin her yaptığımız şeyi onlara anlatmasından biktim çok konuştum.... Ama adam yine aynı. ozel nedir bilmiyor. Cok kizdim.
Ne yapmalıyım.... hicbir sey kâr etmiyor. Cok sinirim bozuk kızlar. Anlatıp rahatlamak istedim.
Selâmetle.

Üzüldüm. Bu biraz karakterle ilgili birşey değişir mi bilmem ama zor gibi. Eşimde mesela aksine aşırı sırdır. Danışmadan asla birşey anlatmaz. Üzülmekte kızmakta haklısınız

Benimle konuşup tabiki anlatabilir. Ama bana anlatmıyorum diyordu. Kaldı ki bu ortak bir karardır bence. Çiftlerden biri istemiyorsa anlayışla karşılanmalıdır.
Şimdi siz illa anlatma derseniz o anlatadabilir. Çünkü o anlatmak istiyor. Bu tarz konularda iki kiside anlayisli olmalı.
Biri anlatir rahatlar biri anlatmaz. İlla siz gizli kalacak her seyimiz dediyseniz ve bu onu mutsuz ediyorsa uymak durumunda değil. Bu sizin değil ikinizin özeli.
Şu var konuda annesi sürekli oğlunu size ispikliyor. Annesi soylemese bilmeyeceksiniz ve bir sorun cikmayacak. Ya anne agzini tutamiyor ya da kavga etmeniz hosuna gidiyor. Bilerek yapıyor

Gayet de istedi. Ama sonra onun istediği gibi bir gelin olmayinca oğlunu doldurmaya başladı. Hep bir bizden ilgi ve övgü bekleme vs.. yani kötü niyetli. Hâlâ kendisi yönetmeye çalışıyor evimizi. Izin vermiyorum.
İstedi olması şuan istediği anlamına gelmiyor işte suan istemiyormus.
Atiyor niffaklari :KK53: oltaya geliyorsun demek ki sende sürekli. Yumuşak tarafını bulmuş

Tamam işte.
Kocanıza değil kv ye tavır yapın.
Bırakın kocanız anlatsın.
Sizi kırıp üzmüyorsa, dolduruşa gelmiyorsa boşverin.
Siz kocanızla bal kaymak olun. Kv er geç pes edecek.
Aslında çaktırmadan kv sizi dolduruyor, siz de kocanıza patlıyorsunuz.
Kv ararsa açmayın, geç açın. Hı hı deyin geçiştirin.
Bu tuzağa düşmeyin bundan sonra.

Şimdi siz illa anlatma derseniz o anlatadabilir. Çünkü o anlatmak istiyor. Bu tarz konularda iki kiside anlayisli olmalı.
Biri anlatir rahatlar biri anlatmaz. İlla siz gizli kalacak her seyimiz dediyseniz ve bu onu mutsuz ediyorsa uymak durumunda değil. Bu sizin değil ikinizin özeli.
Şu var konuda annesi sürekli oğlunu size ispikliyor. Annesi soylemese bilmeyeceksiniz ve bir sorun cikmayacak. Ya anne agzini tutamiyor ya da kavga etmeniz hosuna gidiyor. Bilerek yapıyor
Esim agzini tutamıyor. Ne var ki söyleyecek? Muhtemelen son zamanlarda pek gidemedik o da bir bahane bulmak istedi aşılamadan dolayı fırsat bulamıyoruz dedi. Çünkü hep sordukları niye gelmiyosunuz? Isimiz var diyor... Ne işiniz var diye usteliyor kv. Bence olay bundan ibaret.

Bir erkekte en tiksindiğim şey bu.Benim eşimde aynı model .Başta çok zoruma gidiyordu güzelce anlattım ,evdeki her şeyi anlatma diye baktım değişmiyor uğraşmıyorum artık .Yeter ki anlattığını bilmeyeyim diyorum artık kendi kendime .Takma arkadaşım boşver canına yazık .Akışına bırak .Belki zamanlar vazgeçerler

Esim agzini tutamıyor. Ne var ki söyleyecek? Muhtemelen son zamanlarda pek gidemedik o da bir bahane bulmak istedi aşılamadan dolayı fırsat bulamıyoruz dedi. Çünkü hep sordukları niye gelmiyosunuz? Isimiz var diyor... Ne işiniz var diye usteliyor kv. Bence olay bundan ibaret.
Hanım efendi bisey sordum ve merakla cevabınızı bekliyorum?

Yani aslinda bende rahatsiz olurdum herseyi ailesine soyleseydi esim.. ben nasil ki aileme herseyi soylemiyorsam oda soylemez zaten.. kavgalarimizda sevinclerimizde bizde kalir bilmelerini gereken seyleri birlikte soyleriz dogrusuda budur.. senin esinde madem soyluyo anasida bilmiyomus gibi yapsin bari.. huzurunuz kacmasin en azindan..

Malesef böyle durumlarda iş eşlerde bitiyor . Eşinizin sanırım kendisini biraz sınırlaması lazım. Sonuçta kv ile aranızdaki bağ o. Eğer dikkat ederse sorun kalmaz.
eşiniz yalana meyilli biri mi. Aranız düzelir umarım. Eşiniz Özel hayatı korumanın önemini anlar.

Back
X