eşim askere gidince ne yapayım

zynpkvsr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
194
0
46
Diğer
kızlar esim agustosta askere gidecek benim karar veremedgm konu eşim askerdeyken nerde kalcam konusunda. Eger annemde kalırsam benim bi babam varki sormayın sürekli icer sürekli kavga çıkartır sürekli küfreder böyle baba düsman basına . Evimde kalırsam da kayınvaldem diyorki ya o yanıma gelcekmis yada esimin teyzesinde kalcakmısm .kayınvaldemle birbirimizi sevmeyiz hiç esimin teyzesinin ise 3oğlu var orda rahat edemem evde tek kalıeım kızımla deyince de imalı imalı neden yalnız kalmak istiyor bu diyor keske askerden sonra evlenseydinlz derseniz evlenirken askerligine 4 yıl vardı bu kadar düsünmedim işte bide hesappta yokken kızımız da oldu :1no2:]ya bide benm ikinci evliligm bu kaynvaldem diyorki ikinciye evlenen kadın rahat durmazmş esimin ilk evliligi ben yalnz kalmak isteynce de lafı oraya getiriyo

Son düzenleme:
Remen aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık... Ama sakin ol, mutlaka bir yolu vardır. Kendi evinde kalıp birer hafta annenlere ve dişini sıkarak kaynanana gitmeyi denesen.

Baban kendi evinde içmeye devam etsin kendi annen senin yanına kalmaya gelsin hem kadında azıcık başını dinlemiş olur.

Remen aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık... Ama sakin ol, mutlaka bir yolu vardır. Kendi evinde kalıp birer hafta annenlere ve dişini sıkarak kaynanana gitmeyi denesen.
annem 15 saat uzak bana kayınvaldm 12saat esimin teyzesiyle ise aynı sehırdeyiz anneme gidersem kızımda 5 aylık öyle git gel yapamam ki

Hatır için çiğ tavuk yenir.... Biraz idare etmek zorundasın, sürekli birinin yanında kalsan laf olur. Yada arkadaşın dediği gibi baban evinde kalsın annen senin yanına gelsin, annen gitmek zorunda olduğunda bir hafta on günlüğüne kaynana git.

eşine ne dıyo bu konuda..tavrını koy bence duzenını bozma
yalnız kalınca noluyomuş

Benim anlamadigim neden kayinvaliden karar veriyor buna?! Esin ne düsünüyor?
Ben ne yap ne et kendi evinde kal derim; bence en rahati bu...
Ayrica yalniz kalmani onaylamayan, ya da daha dogrusu imalarda bulunan kayinvaliden
nasil olurda kendi kizkardesinde kalmani dogru bulur evde 3 tane oglu varken hic ama hic anlayamadim!
"Rahatsiz olurum" dedigine göre büyük olduklarini düsünerekten yola ciktim...
Akillari kaliyorsa, ki kalmali bence; esinin teyzesine arada gözkulak olmalari icin ricada bulunurlar okadar...

ya evinde kendin kalsan nolur? biz kadinlar illa ya babamizin evinde ya da kocamizin yaninda mi olmak zorundayiz? kimsenin birsey ima etmesine izin vermeyin. kalin evinizde. gunduzleri birkac gunde bir teyzeye gidersiniz, bir gorunur gelirsiniz. cocugu da sefil etmeyin. huysuzlanir kesin ev degistirince.

esim sen bilirsin diyo yalnzda kalsan olur diyo ama kaynanam ben yalnız kalırsam dedikodu cıkarır hic bi fırsatı kacırmaz o zaten şimdiden imalı konusuyo

sizin dedikodunuzu cikartip oglunun namusuna laf getirecekse ben o kaynananin akil sagligindan suphe ederim..alsanaalsanasmile

22-26-28 yasında üc oglu var teyzesl de diyor kal burda onlar senin kardesin sayılır ama degl ikte bana göre onla yabancı

şu durumda en doğrusu evinde kalman canım
madem eşin kararı sana bırakmış evinde kal diyorum ben

ben evimde yalnız kalıcam eşimde öyle uygun görüyor gelmek isteyen arada yanıma gelir deyip kestirip atın.
eşiniz razı ise gerisi hikaye.. hiç dert etme.
kayınvalideniz imalı konuşunca açıkça sorun ne demek istiyorsun? adam askere gidecek orada burayı düşünerek kendine birşey mi yapsın işleri zorlaştırıyorsun diyin. ayrıca insan bir kötülük yapmak istiyorsa illa ki evde yalnızken yapmaz diye ekleyin.
yalnız kalıp dilediğiniz gibi yetiştirin çocuğunuzu.

Mutlaka evinde kal...
Kendi geliniyle ilgili dedikodu cikaracak kadar akil sagligi bozuk bir kayinvalide
esinin teyzesinde kaldiginda da cikarir; hem de o ortam dedikodu cikarmaya daha da
müsait!
Evinde kal; kimseye de kulak asma... esin karari sana biraktigina göre demekki senin
nasil bir kadin oldugunu biliyor; kayinvalidenin de ne düsündügü hic ama hic önemli degil!

keyfi bilir canım. o laf sokarak etkisi altına almaya çalışıyor. bak nasıl da dediğimi yapıyor. gölgem bile yeter benden çekiniyor korkuyor diyordur. zaten uzakta etkisi altında kalma.
teyzesinde kalırsa iftiraya da uğrayabilirsin. eğer kayınvalidem laf sokuyorsa orada daha ileri gitmek isteyebilir.
eşine söyle teyzenin 3 yetişkin oğlu var orada yatıp kalkıp banyomu yapamam rahat olamam ben evimde kalayım annemler istediği zaman gelir giderler kimseyle beraber olmak istemiyorum diye belirt. sıkma canını.
eşin bildirsin kararı annesine sen birşey söyleme.

22-26-28 yasında üc oglu var teyzesl de diyor kal burda onlar senin kardesin sayılır ama degl ikte bana göre onla yabancı

yaşları çok büyük bi kere akıl var mantık var 3 bekar oğlanın içine bi gelin -tatlicadiarzu-çok abes yani nasıl rahat etsin bu kız kendi evin en doğrusu sen kaynananın lafını boşver otur evinde eşinde karışmıyormuş zaten.şu askerlik oldumu hep bu tartışmalar olur nerede kalacak gelin?tabiki evinde kalcak nerde olcak sanki illa birinin yanında kalmak gerekiyomuş gibi sinir oluyorum artık şu gelinlere bi karışılmasın ya Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…