annem 15 saat uzak bana kayınvaldm 12saat esimin teyzesiyle ise aynı sehırdeyiz anneme gidersem kızımda 5 aylık öyle git gel yapamam kiRemen aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık... Ama sakin ol, mutlaka bir yolu vardır. Kendi evinde kalıp birer hafta annenlere ve dişini sıkarak kaynanana gitmeyi denesen.
kücük kardesim var okula giden ve annem köyde yani hayvanlar falan var bırakamaz ayrıca babam da asla izn vermezzBaban kendi evinde içmeye devam etsin kendi annen senin yanına kalmaya gelsin hem kadında azıcık başını dinlemiş olur.
esim sen bilirsin diyo yalnzda kalsan olur diyo ama kaynanam ben yalnız kalırsam dedikodu cıkarır hic bi fırsatı kacırmaz o zaten şimdiden imalı konusuyoeşine ne dıyo bu konuda..tavrını koy bence duzenını bozma
yalnız kalınca noluyomuş
esim sen bilirsin diyo yalnzda kalsan olur diyo ama kaynanam ben yalnız kalırsam dedikodu cıkarır hic bi fırsatı kacırmaz o zaten şimdiden imalı konusuyo
22-26-28 yasında üc oglu var teyzesl de diyor kal burda onlar senin kardesin sayılır ama degl ikte bana göre onla yabancıBenim anlamadigim neden kayinvaliden karar veriyor buna?! Esin ne düsünüyor?
Ben ne yap ne et kendi evinde kal derim; bence en rahati bu...
Ayrica yalniz kalmani onaylamayan, ya da daha dogrusu imalarda bulunan kayinvaliden
nasil olurda kendi kizkardesinde kalmani dogru bulur evde 3 tane oglu varken hic ama hic anlayamadim!
"Rahatsiz olurum" dedigine göre büyük olduklarini düsünerekten yola ciktim...
Akillari kaliyorsa, ki kalmali bence; esinin teyzesine arada gözkulak olmalari icin ricada bulunurlar okadar...
22-26-28 yasında üc oglu var teyzesl de diyor kal burda onlar senin kardesin sayılır ama degl ikte bana göre onla yabancı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?