eşim askere gidince ne yapayım

hepniz cok haklısınız en iyisi evimde kalmam .Esim dedikodulara inanmaz gibi geliyo ama ne bilym kayınvaldem öyle bi kadın ki esimle ayrı kalmamızı fırsat bilir o ne kadn ya

Kim ne derse desin!
Evimde kalırım ben olsam...
Kocamın da dedikodulara inanabilme ihtimali bile varsa yolu açık olsun!
Hiç kimseye namusumun hesabını verecek değilim..

verdiğiniz örnek çok güzel
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste ,ah alırsan çekersin ....

Evet canım aynen öyle. Üstelik boşananlardan biri kızkardeşi idi. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor.

Konu sahibi en iyi kararı vermişsiniz. Hiç korkup çekinmeyin.
Alnım ak yüzüm pak, bana kim iftira atarsa mahkemede hesaplaşırım, öbür dünyada da helal etmem deyin. Dik duruşunuzu görsünler sindirmesinler.lmaz:

:alkisalkisalkis:

Eşiniz zaten gereken anlayışı göstermiş.
Bence de evinizde kalın.
Yalnız, eşiniz sizi anlayabilecek biri sanırım, ona da kayınvalidenizin ettiği saçma laflardan bahsedebilirsiniz, ille de askere gitmesine gerek yok, o lafları eden, her fırsatta her şekilde eder.
Herkes kendi namusuna sahip çıkar.
Kimse başında koca var diye namusuna sahip çıkmıyor.
Olsa da çıkar, olmasa da çıkar.

kızlar hepinize cok tesekkür ederm ya kayınvaldem teyze cocukları icn onlar senn kardesn niye rahat edemeyeckmsn diyor benimde canım sıkılmıştı acaba benmi aabartıyorum diye sayenzde anladm kğ abartmıyorm

eslm annesiyle konusmus da cocugu bize versn kendi istedigni yapsn diyormus kızım 5 aylık bu arada akannehirm

eslm annesiyle konusmus da cocugu bize versn kendi istedigni yapsn diyormus kızım 5 aylık bu arada akannehirm

Eşiniz de bir garipmiş...akannehir
Kendi aile meselenizi annesine neden anlatıyor ki?
Kayınvalidenizle aranızın iyi olmadığı belli,adam neden daha çok ortalığı karıştırıyor ki?:uhm:

Eşiniz de bir garipmiş...akannehir
Kendi aile meselenizi annesine neden anlatıyor ki?
Kayınvalidenizle aranızın iyi olmadığı belli,adam neden daha çok ortalığı karıştırıyor ki?:uhm:
kayınvaldem günlük kontroller icn arams esimi askerlige konu gelmis kayınvaldem ne karar verdniz diye esimde benm evmde kalacagmı söyleyince kayınvaldem cocugu getirsn bana demiş esim gerekeni söylemiş tabi oda herzamanki gibi duygu sömürüsü yapmış delikafadulden

Ha anne aramış ha oğlu aramış ne farkeder ki?:uhm:
Konu açılınca kapatması gerekirdi bence..
Erkeklerin ailevi konularda çenesini tutmamasından nefret ederim..:umursamaz:

Kayınvalide tam tuhaf biri.
Sen evde kalacaksın, 5 aylık çocuğu ona vereceksin.
Kısasa kısas yapılacak konu mu bu.
Hiç akıl mantık kalmamış koca insanlarda.
Eşin umarım tam olarak gereken cevabı vermiştir.

vermistir de kayınvaldem anladı mı bilmem iyice şaşırdı o

Evinde kal...!
Gerekirse 100 dedikodu çıkarsın evinde kal...!
Kimseye de boyun eğme, kimsenin 2. 3. evliliğiyle alakalı değildir yaptığı ahlaksızlıklar... :umursamaz:
Böyle dediğinde de 'bir insanın fikri neyse zikri odur.' de kayınvalidene...
O zaman susar...
:smiley-cool:

ıkinci evliliğini yapan kadın rahat durmaz ne demek!!! Ne kadar çirkin sözler bunlar çok enteresan düşünce yapıları var bu dünyada okudukça şaşırıyorum. Bu düşünce yapısında bir insanla aynı çatı altında zaman geçmez hakikaten hak veriyorum kayınvalidenizle kalmak istememenize. Kendi evinizde kalmanız çok daha hayırlı olur gibi geliyor bana...

kayınvaliden senin ikinci evliliğin olmasaydıda böyle davranacaktı..o tip insanlardan yani..

sadece ikinci evliliğini mazeret olarak kullanıyor okadar..

buna esinle sen karar vermelisin, baskalarinin sizin hayatiniza karismasina ne kadar izin vermezsen o kadar rahat edersin. yalniz kalip kayinvaliden de senin hakkinda dedikodu cikaracak bi konu bulamadiginda belki utanir. onun imali konusmalarini dikkate alip kendini onun isteklerine uydurmaya calistikca bu daha da devam eder ve sen kendinin kim oldugunu unutmaya baslarsin zamanla. kendi icinden ne geliosa onu yapmaya calis derim.

YANLIZ KAL, rahatını bozma, kızında varmış. kaynanan yanlız kalırsan dedikodu, onla kalırsan kavga çıkaracak nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…