Kim ne derse desin!
Evimde kalırım ben olsam...
Kocamın da dedikodulara inanabilme ihtimali bile varsa yolu açık olsun!
Hiç kimseye namusumun hesabını verecek değilim..
verdiğiniz örnek çok güzel
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste ,ah alırsan çekersin ....
:alkisalkisalkis:Evet canım aynen öyle. Üstelik boşananlardan biri kızkardeşi idi. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor.
Konu sahibi en iyi kararı vermişsiniz. Hiç korkup çekinmeyin.
Alnım ak yüzüm pak, bana kim iftira atarsa mahkemede hesaplaşırım, öbür dünyada da helal etmem deyin. Dik duruşunuzu görsünler sindirmesinler.lmaz:
:alkisalkisalkis:
eslm annesiyle konusmus da cocugu bize versn kendi istedigni yapsn diyormus kızım 5 aylık bu arada akannehirm
kayınvaldem günlük kontroller icn arams esimi askerlige konu gelmis kayınvaldem ne karar verdniz diye esimde benm evmde kalacagmı söyleyince kayınvaldem cocugu getirsn bana demiş esim gerekeni söylemiş tabi oda herzamanki gibi duygu sömürüsü yapmış delikafaduldenEşiniz de bir garipmiş...akannehir
Kendi aile meselenizi annesine neden anlatıyor ki?
Kayınvalidenizle aranızın iyi olmadığı belli,adam neden daha çok ortalığı karıştırıyor ki?:uhm:
kayınvaldem günlük kontroller icn arams esimi askerlige konu gelmis kayınvaldem ne karar verdniz diye esimde benm evmde kalacagmı söyleyince kayınvaldem cocugu getirsn bana demiş esim gerekeni söylemiş tabi oda herzamanki gibi duygu sömürüsü yapmış delikafadulden
evet bazen tutamıyor dogru :)Ha anne aramış ha oğlu aramış ne farkeder ki?:uhm:
Konu açılınca kapatması gerekirdi bence..
Erkeklerin ailevi konularda çenesini tutmamasından nefret ederim..:umursamaz:
eslm annesiyle konusmus da cocugu bize versn kendi istedigni yapsn diyormus kızım 5 aylık bu arada akannehirm
vermistir de kayınvaldem anladı mı bilmem iyice şaşırdı oKayınvalide tam tuhaf biri.
Sen evde kalacaksın, 5 aylık çocuğu ona vereceksin.
Kısasa kısas yapılacak konu mu bu.
Hiç akıl mantık kalmamış koca insanlarda.
Eşin umarım tam olarak gereken cevabı vermiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?