22-26-28 yasında üc oglu var teyzesl de diyor kal burda onlar senin kardesin sayılır ama degl ikte bana göre onla yabancı
annecim yanında kalsam ne iyi olur ama o babam yokmu ondan bahsetmek bile istemiyorm
tam olarak bilmio ben söylemeye bile utanyorm cok hassasm bu konularda cok üzer beni böyle seyler :çok üzgünüm:
kocam nasıl rahatsan öyle yap diyorAllah oyle diyenlerin belasini versin.. ikinci evliliginse sorumluluk almasinida biliyor olmalisin yok adim cikar diye sinersen rahat etmezsin uc loglu olan birinin evinde rahat olamazsin kaynananla aran iyi degil zaten ya ailende kal yalniz kal.. kocanda izin veriyorsa..
Kendi evinizde kalmanız en doğrusu. Diğer seçenekler hiç mantıklı değil.
Kendi annenizde rahat edebilseydiniz bir tek orası alternatif olabilirdi o da olmaz diyorsunuz ki doğru söylüyorsunuz.
Ya o ne çirkin bir laf öyle 2. evlenen boş durmazalsanaalsanasmile Sizi böyle komplekse sürüklemek istiyor ve ezmeye çalışıyor. Hiç taviz vermeyin.
Kimin başına ne geleceği belli olmaz. kendi çocukları hatta kendisi bile 2. kez evlenmek zorunda olabilir.lmaz:
Bir arkadaş boşandığında amcasının eşi sülaleyi rezil ettin diye kızmış. Kızcağız çok ağladı ama yengenin iki kardeşi ve oğlu birkaç yıl içinde boşandı. O kız da çok iyi bir evlilik yaptı şimdia.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?