- 4 Eylül 2015
- 9
- 153
- 8
- 29
- Konu Sahibi BuseCankayaa
-
Yada yoruluyor,dinleniyor .Uykuda olur belki.Yemek saati olur.Belli bir saatleri olur.İstediğin an konuşamazsın ki.Askeriyede telefonlar var erkek arkadasim beni ariyordu.
Acaba cok duygusal falan mi telefonda aglarim diye mi korkup aramiyor?
Amin canım saol ne biliyim yanındaki arkadaşı ailesini ariyomus aynı bolukteler o ariyosa benim eşim neden aramiyo belkide uzulurum diyedir ne biliyim ya Allah Bütün Asker Bekleyenlere Sabır Versin İnşallahDaha ilk günler normal bence alisana kadar iletisiminizde sorun olur . Telefon falan rahat kullanamaz birkac haftaya duzeni oturtunca duruma gore daha rahat olur. Hayırlı teskereler , Sag salim yapip doner insallah :)
Olabilir ya annesi de öyle diyo ben oğlumu biliyorum diyo uzulurum dye aramaz o dyoAskeriyede telefonlar var erkek arkadasim beni ariyordu.
Acaba cok duygusal falan mi telefonda aglarim diye mi korkup aramiyor?
Arıyorum bağlıyorum diyolar caliyo caliyo açan olmuyo telefonu. Sıhhiye gitti belki akşamda ders goruyodur bilemiyorum ya bi konuşsam anlycamda neyse artık 20 gün sonra yemin töreni var Allahın izniyle gtcez inşallah sabretcem yapcak bisy yok Allah BüyüktürNerede askerlik yapıyorsa oranın tel nosunu araştır internetten sonra ara ve görüşmek istediğini söyle. .belki de fırsatı olmuyordur askerlik çünkü. .Disiplin var ..telefon yasak ama yastk altı yapanlarda oluyormuş ..aklına kötü şey getirme. .oranın numarasini iste eşinden de ..Allah kavustrsn canm..içini rahat tut..
Kızlar içinizde asker beklemiş yada bekleyenler yardımcı olun lütfen bana. Eşim perşembe sabahı askerlik yerine teslim oldu. Giderken buradan askercell almadı ordan alırım falan diye. Telefonunu içeri almışlar galiba sadece akşamları 1 kez tek bi tane mesaj atiyo hemen geri kapatiyo telefonunu. Merak ediyorum askeriyeyi akşam 7 gibi aradım dün bagliyoruz diyorlar telefon çalıyo çalıyo açan olmuyo. Nasıl bi iş bu anlamıyorum neden aramiyo yokmu bi ankesörlü koğuş telefonu bölük telefonu falan varsa nasıl ogrencem oranın numarasını nasıl ulascam yaa uff ..
Anladım canım saol wala doğrudur ya belkide uzulurum diye aramiyodur Allah yardımcımız olsunKeske askercelli goturseymis yaninda. Musait olmuyodur ya da telefon karti yoksa kantinde ondan arayamiyo da olabilir.
Benim de erkek arkadasim askerde, ilk zamanlar o da arayip hemen kapatiyodu sonradan soyledi kimseyi aramak istemiyodum senle konusurken bogazim dugumleniyodu sesini duyunca dedi.
İlk zamanlar olur boyle seyler aklina kotu seyler getirme her sey zamanla duzene gircek biz de ilk uc gun nerdeyse hic konusamadik ki yaninda askercelli telefonu da vardi komutanlari da krismiyodu ona ragmen haberlesemiyoduk ilk gunler o kadar yogun oluyolarki. Erkek arkadasim 7de uyuyordu.
Kızlar içinizde asker beklemiş yada bekleyenler yardımcı olun lütfen bana. Eşim perşembe sabahı askerlik yerine teslim oldu. Giderken buradan askercell almadı ordan alırım falan diye. Telefonunu içeri almışlar galiba sadece akşamları 1 kez tek bi tane mesaj atiyo hemen geri kapatiyo telefonunu. Merak ediyorum askeriyeyi akşam 7 gibi aradım dün bagliyoruz diyorlar telefon çalıyo çalıyo açan olmuyo. Nasıl bi iş bu anlamıyorum neden aramiyo yokmu bi ankesörlü koğuş telefonu bölük telefonu falan varsa nasıl ogrencem oranın numarasını nasıl ulascam yaa uff ..
Eger tlf sokmadiysa içeri arayamaz tabiki canım ayrıca ilk günler zaten hiç arayamaz sonraki dönemlerde saatlerce bile konuşabilirsin merak etmeKızlar içinizde asker beklemiş yada bekleyenler yardımcı olun lütfen bana. Eşim perşembe sabahı askerlik yerine teslim oldu. Giderken buradan askercell almadı ordan alırım falan diye. Telefonunu içeri almışlar galiba sadece akşamları 1 kez tek bi tane mesaj atiyo hemen geri kapatiyo telefonunu. Merak ediyorum askeriyeyi akşam 7 gibi aradım dün bagliyoruz diyorlar telefon çalıyo çalıyo açan olmuyo. Nasıl bi iş bu anlamıyorum neden aramiyo yokmu bi ankesörlü koğuş telefonu bölük telefonu falan varsa nasıl ogrencem oranın numarasını nasıl ulascam yaa uff ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?