EŞİM ASKERE GİTTİ NEDEN ARAMİYOR ?? YARDIMCI OLUN LÜTFEN.

BuseCankayaa

Asker Eşi Olmak Gururdur .
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2015
9
153
8
29
Kızlar içinizde asker beklemiş yada bekleyenler yardımcı olun lütfen bana. Eşim perşembe sabahı askerlik yerine teslim oldu. Giderken buradan askercell almadı ordan alırım falan diye. Telefonunu içeri almışlar galiba sadece akşamları 1 kez tek bi tane mesaj atiyo hemen geri kapatiyo telefonunu. Merak ediyorum askeriyeyi akşam 7 gibi aradım dün bagliyoruz diyorlar telefon çalıyo çalıyo açan olmuyo. Nasıl bi iş bu anlamıyorum neden aramiyo yokmu bi ankesörlü koğuş telefonu bölük telefonu falan varsa nasıl ogrencem oranın numarasını nasıl ulascam yaa uff ..

Nerede askerlik yapıyorsa oranın tel nosunu araştır internetten sonra ara ve görüşmek istediğini söyle. .belki de fırsatı olmuyordur askerlik çünkü. .Disiplin var ..telefon yasak ama yastk altı yapanlarda oluyormuş ..aklına kötü şey getirme. .oranın numarasini iste eşinden de ..Allah kavustrsn canm..içini rahat tut..

Bence sakin olmalısın aklına kötü şeyler getirme sınuçta askeriye sıkı bir yer,rahat bir yer değil o yüzden üzme yıpratma kendini,eline geçecek ilk fırsatta arar mutlaka seni.

Daha ilk günler normal bence alisana kadar iletisiminizde sorun olur . Telefon falan rahat kullanamaz birkac haftaya duzeni oturtunca duruma gore daha rahat olur. Hayırlı teskereler , Sag salim yapip doner insallah :)
Amin canım saol ne biliyim yanındaki arkadaşı ailesini ariyomus aynı bolukteler o ariyosa benim eşim neden aramiyo belkide uzulurum diyedir ne biliyim ya Allah Bütün Asker Bekleyenlere Sabır Versin İnşallah

Arıyorum bağlıyorum diyolar caliyo caliyo açan olmuyo telefonu. Sıhhiye gitti belki akşamda ders goruyodur bilemiyorum ya bi konuşsam anlycamda neyse artık 20 gün sonra yemin töreni var Allahın izniyle gtcez inşallah sabretcem yapcak bisy yok Allah Büyüktür

Keske askercelli goturseymis yaninda. Musait olmuyodur ya da telefon karti yoksa kantinde ondan arayamiyo da olabilir.
Benim de erkek arkadasim askerde, ilk zamanlar o da arayip hemen kapatiyodu sonradan soyledi kimseyi aramak istemiyodum senle konusurken bogazim dugumleniyodu sesini duyunca dedi.
İlk zamanlar olur boyle seyler aklina kotu seyler getirme her sey zamanla duzene gircek biz de ilk uc gun nerdeyse hic konusamadik ki yaninda askercelli telefonu da vardi komutanlari da krismiyodu ona ragmen haberlesemiyoduk ilk gunler o kadar yogun oluyolarki. Erkek arkadasim 7de uyuyordu.

birkaç gün sonra oturur yerine herşey benim de nişanlım asker. ilk başta hiç arayamadı tek akşamları mesaj atıyodu. iki hafta sonra ortamı tanıyınca artık günde 2 kere 2 şer dakika da olsa konuşuyoruz gün içinde de mesajlaşıyoruz. problem yapma.

Sevgilim kısa dönem yapmıştı gittiği aksamdan itibaren her akşam ankesorlu telefondan arıyordu. En az 10 dk konuşuyorduk . Oranın numarasını vermişti aradığımda ya o açıyordu ya biri açıp hemen çağırıyordu.
Bilmiyorum belki gittiği yere göre degisiyordur.

Anladım canım saol wala doğrudur ya belkide uzulurum diye aramiyodur Allah yardımcımız olsun

Benim arkadaşım askerde kısa dönem telefonu var konuşuyoruz tamam askercel serbest ama komutan telefon görürse azarlıyomuş koguşunda kullanabiliyo. Belkide eşiniz hat almadı bu yüzden arayamıyor ama indiğinde aramadımı ben geldim felan diye??

oncelikle sakin olun. Yakin zamanda arkadasimin sevgilisi askere gitti. Giderken askercell (belli saatlerde arama yapip/kullanmalarina izin var) almadan gitmisti, onlar da bir sure iletisim halinde olamadilar. Acemi birligi bitince askercell aldi. Ilk gittigi yer daha serbestmis telefonu sokabilmis, digerinde nizamiye girisinde bircok aramadan gecince almislar elinden normal hattini/telefonunu. Birde kamerali vs telefon almiyorlar iceri. Yeni gittiyse haftasonu iznine falan da cikamamistir. Kendi telefonu ile yakalanirsam diye tedbirli davraniyordur. Oldukca disiplinli ve gergin bir ortam sizde ulasamadiginiz icin gerilmissiniz ama biraz daha sabirla bekleyin.

Eger tlf sokmadiysa içeri arayamaz tabiki canım ayrıca ilk günler zaten hiç arayamaz sonraki dönemlerde saatlerce bile konuşabilirsin merak etme

Hayırlı teskereler canım benim,benim eşim astsubay askerlerin telefon kullanmasi yasağı çok sertleşti hatta eşim ve diğerrutbeliler için bile yasak artık eşim bile beni aramıyor mesai saatinde,askercell var onuda belli saatlerde veriyor askerlerine,yeni olduğu için çarşı izni olmayinca ankesor için kartta alamamıştır..keşke bizim burda olsada ben sana haberini iletseydim eşimden öğrenip...

benim kardeşim de ilk gittiği zamanlar arayamamıştı.alışma evresi ve oranın kuralları gereği arayamayabilir.sen kendini üzme sonuçta nerede olduğu belli ve kötü bişey olsa Allah korusun haberin olur.biraz sabır Allah yardımcınız olsun inşallah sağ salim bitirir de yanına döner...

Allah kavuştursun.
En azindan mesaj atiyormuş. Mesajla idare edin birkaç gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…