- 19 Mayıs 2020
- 44
- 8
- 36
- 26
- Konu Sahibi Endlessasya
Mrhb arkadaslar esim at yarisi oynuyor birturlu biraktiramiyorum ne yapa bilirim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep oynuyomuş haberim yok yeni ogrendim telefondan yabancilarin at yarisini oynuyorNe zamandır devam ediyor? Yeni bir alışkanlık mı?
Konuştunuz mu karşınıza alıp. Bırakmak gibi bir isteği var mı?Hep oynuyomuş haberim yok yeni ogrendim telefondan yabancilarin at yarisini oynuyor
Konuşsa nolacak ki , zaten adam da o kadar akıl olsa hiç oynamaz.Konuştunuz mu karşınıza alıp. Bırakmak gibi bir isteği var mı?
Ne bileyim belki bırakmayı düşünmüştür bir dönem. Bağımlılık sonuçta olmamıştır, yapamamıştır. O zaman bir şans verilebilirdi. Psikolojik destek alabilirdi. Hiç öyle bir düşüncesi yoksa salla gitsin tabi.Konuşsa nolacak ki , zaten adam da o kadar akıl olsa hiç oynamaz.
OBoşanmakla tehdit edip rest çekebilirsin.
Ya da kk'daki sevdiğim tavsiyelerden biri olarak cinnet getirebilirsin.
Hala diretirse de boşayabilirsin.
Çoluğun çocuğun rızkını kumara yatıran adamdan hayır gelmez.Allah yardımcınız olsun.
Konustum dedi tovbe edicem oynamicam birdaha ama bildigim kadariyla at yarisi bagimlilik yapiyor birakmasina pek inanmiyorum ve ona karsi nasil davranicagim bilmiyorum senden ayrilicam dedim agladi yalvardi sasirdim kaldimKonuştunuz mu karşınıza alıp. Bırakmak gibi bir isteği var mı?
Terapi almasını sağlayın öyleyse. Bağımlılık üzerine terapi veren bir terapiste gitsin.Akışına bırakmayın, kendi kendine düzelecek gibi gözükmüyor.Bol şans.O
Konustum dedi tovbe edicem oynamicam birdaha ama bildigim kadariyla at yarisi bagimlilik yapiyor birakmasina pek inanmiyorum ve ona karsi nasil davranicagim bilmiyorum senden ayrilicam dedim agladi yalvardi sasirdim kaldim
Psikolojik destek almayı denesin. Ona rağmen olmuyorsa yapacak bir şey yok demektir.O
Konustum dedi tovbe edicem oynamicam birdaha ama bildigim kadariyla at yarisi bagimlilik yapiyor birakmasina pek inanmiyorum ve ona karsi nasil davranicagim bilmiyorum senden ayrilicam dedim agladi yalvardi sasirdim kaldim