• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim at yarışı oynuyor

Konuşsa nolacak ki , zaten adam da o kadar akıl olsa hiç oynamaz.
Ne bileyim belki bırakmayı düşünmüştür bir dönem. Bağımlılık sonuçta olmamıştır, yapamamıştır. O zaman bir şans verilebilirdi. Psikolojik destek alabilirdi. Hiç öyle bir düşüncesi yoksa salla gitsin tabi.

Boşanmakla tehdit edip rest çekebilirsin.

Ya da kk'daki sevdiğim tavsiyelerden biri olarak cinnet getirebilirsin.

Hala diretirse de boşayabilirsin.

Çoluğun çocuğun rızkını kumara yatıran adamdan hayır gelmez.Allah yardımcınız olsun.
O
Konuştunuz mu karşınıza alıp. Bırakmak gibi bir isteği var mı?
Konustum dedi tovbe edicem oynamicam birdaha ama bildigim kadariyla at yarisi bagimlilik yapiyor birakmasina pek inanmiyorum ve ona karsi nasil davranicagim bilmiyorum senden ayrilicam dedim agladi yalvardi sasirdim kaldim

O
Konustum dedi tovbe edicem oynamicam birdaha ama bildigim kadariyla at yarisi bagimlilik yapiyor birakmasina pek inanmiyorum ve ona karsi nasil davranicagim bilmiyorum senden ayrilicam dedim agladi yalvardi sasirdim kaldim
Terapi almasını sağlayın öyleyse. Bağımlılık üzerine terapi veren bir terapiste gitsin.Akışına bırakmayın, kendi kendine düzelecek gibi gözükmüyor.Bol şans.

O
Psikolojik destek almayı denesin. Ona rağmen olmuyorsa yapacak bir şey yok demektir.

Babam 58 yaşında 40 yıldır oynuyor. Can çıkar huy çıkmaz bazılarında. Annemle boşanmaları için geçerli milyon tane sebepten sadece biri at yarışında kaybettiği paralar

Bu durumda sizin karar vermeniz gerekiyor ya oynamasını kabul edecekseniz yâda kabul edemiyorsanız bir an önce yol verin gitsin.Arkadasim 15 yıl uğraştı didindi yillarca çalıştığı tum para yatırım gitti sonra 2 çocukla boşandı sıfırdan hayat kurdu.Belki psikolojik yardım deneyebilirsin ama onun dışında birşey farketmez.

At yarışı oynayan tek kişi çaycı Hüseyin diye düşünüyordum ben, gerçek hayatta var mıymış hala at yarışı ya :KK48: Yani akıl alır gibi değil bir insan neden at yarışı oynar ki? Bağımlıysa tedavi olması lazım ama eşiniz kabul eder mi ki terapiyi ?

ne kadar harcıyor ki ve ne sıklıkla oynuyo ?3-5 liralık kuponlarsa sal gitsin kafa dağıtıyor derim ama borca harca sokuyosa ne biliyim asgari ücretle geçinirken 100 liralık kupon yapıyosa ve bırakamıyosa zor durumdayken bile bu sizin evde çözeceğiniz bir mevzu değil, psikoloğa danışmanız lazım.

Back
X