Eşim ayağıma dolanıyor

Bende elimden gelen herşeyi yapıyorum hiç bir şekilde susmuyor annesi emziriyor ondan mı acaba
benim kızım da emiyordu ama nerdeyse 12 saat beni görmüyordu yine de böyle ağlamadı şükür
dediğim gibi söyleyin annesine izin alsın yol yordama koysun ya da siz bırakacağınızı söyleyin

2 yaşında ağlamaktan sesi kısıldı anneye çok bağlı babasında bile ağlıyor
Bu hiiç normal değil.bu çocuk bağlanma problemi yaşıyor baba da ağlamak ne demek? Annenin açıklaması öğretmesi gerek siz yabancısınız suç annede.

Daha önce de açmıştınız bu tur konulardan. O zaman da söylemiştik çocuğun kendi evinde bakın diye. Belki kendi eşyaları odaları daha tanıdık gelecektir çocuğa. Bide ben annesinin gizli kaçmasına takıldım bu doğru degil. Çocukla konuşabilir

kadinlar cocuk aglarken zorla cikip gitmeyi daha zor zannediyor. bundan kaciniyor ama tam tersi cocuk gidisini gormeli annenin. aksam olunca da geldigini gorunce kafasinda birlestirip durumu idrak etmeli. cocuk anneyle uyuyor. pat bir uyaniyor anne yok.. normal bir sey degil ki bu.. terk edildigini dusunuyormus cocuklar bu sekilde. bir zaman sonra evin icinde tuvalete bile girse ortaligi yikiyorlar cik, gel yanima diye. babada bile durmuyor. illa anne.. zorla da olsa ben gidiyorum gelecegim yapmali kadin cocuga.. her gun her gun ayni travmayi yasiyor cocuk belki de. bir de kendi alisik oldugu ortamda ona bakmak daha rahtalatici olur diye dusunuyorum. aksam yataginda uyuyup alisik olmadigi bir evde uyanmak anneyi yaninda gorememek yipratiyor cocugu belli ki.

Öyle pat diye çocuk başkasına bırakılmaz ki ama. 3 çocuğum var hepsinin bakıcısı da ben işe başlamadan 2 ay önce işe başladı. Hatta şöyle söyleyeyim ilk 1 hafta bebeğe dokunmak yok, sadece uzaktan konuşup şarkı söylemek, oyuncak uzatmak vs var. Sonraki hafta yavaş yavaş mesafe azalttık. Ancak 3. Hafta kucağa almak için bebeğe yaklaşmak var o da bebek istekliyse. Bu arada tüm bu süreçte ben de evdeyim ve kuzumla aynı odadayım. Alt değiştirme vs’ye 1,5/2 ay sonra izin verdim. Ama şu an tam anlamıyla bakıcısına güvendiğini söyleyebilirim. Bakıcımız bebekle kapıyı açmışsa ve kapıda yabancı birisi varsa bakıcıya sıkı sıkı sarıldığına şahit oldum mesela.
Tüm bu süreçte evdeydim demişsiniz.Bakıcınızı ne zaman bebeğinizle yalnız bırakmaya başladınız. Yani bakıcıya alışsa da anne gidince ağlar. Herhalde öncesinde kısa süreli yalnız bırakmalar yapıp sonra bu süreyi uzatmışsınızdır diye düşündüm.

Birde anne diyor ki zaten öğlene kadar
Anne biraz tuhaf geldi bana. Önceki konunuza da baktım size tv tablet açmayın diyor ama bebeğin yemeğini tablet açarak yediriyormuş. Madem kuralları var ki olması gereken zaten 2 yaşına kadar ekranın gösterilmemesi, o zaman yemek yedirirken de açmaması lazım.
Bu arada bebek kaç aylıktı?

Annesi terk etti sandığı için bu kadar çok ağlıyor. Anne biraz Cahil galiba 🙄

Back
X