- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi LeylaileMecnun123
-
Affedersin affetmezsin o senin kararın ama affedecek olsan bile esinin bu yaptigi çok cirkin ve cok yanlis bunu ona iyice ama iyice kavrat. Bir daha denemeye cesareti bile olmasinHep bağıran carlıyan taraf ben olurum. Eşim sinirlenir ama asla birine zarar vermek, laf dalaşına girmesi yoktır. Karadenizli işte biraz öfkesi oluyor.
Ben biraz abartıp boşanacağımı söyledim. Eşyalarımı falan toplayıp yürü annemlere gidiyoruz anlatcaksın herşeyi dedim. Oturdu önümde ağladı. Vallahi canın acısın diye yapmadım bi anlık boşluğuma geldi diyor.
Çok iyi bir eş benim ağlamama öksürmeme bile dayanamaz. Hayatta kıyamaz.
Ama bunu yapması bende birşeyleri eksiltti.
Bence birbirinize özür dileyip konuyu kapatın. Evlilikte huzursuzluk zordur. Belliki eşiniz iyi biri
Canını sıkarsa söyle minnoşlarına iki cırmık atsın sonra evde üçüncü bi kedin daha olurBenim esimde makyaj malz ve toplu ignelerimi gormekten sinir oluyo cok daginikmismis ta mis mishep kizar ama banane topluyom yine dagiliyo ama vurmaya yeltenemez bile. Buna cesaret ettigi icin onu pisman edinki tekrarlanmasinnn
aynen senin gibi düşünüyorum ha ayakla vurmuş ha sözle hakaret edilmiş farkı yok. neden gerizekalı dedin? eşinin yerinde olsam bende seni affetmiyorum derim. çocukluk yaptığınız. birbirinizden özürdileyin ve bir daha ş,ddet,n hiçbirini evinize sokmayın. nacizane tavsiyem budur.İkinizde de hata var. Sen hakaret etmişsin oda şiddet.
Ne kadar sert olmasa da olmaması gereken saygı bozan hareketler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?