Eşim ayağıyla bana vurdu.

Hep bağıran carlıyan taraf ben olurum. Eşim sinirlenir ama asla birine zarar vermek, laf dalaşına girmesi yoktır. Karadenizli işte biraz öfkesi oluyor.
Affedersin affetmezsin o senin kararın ama affedecek olsan bile esinin bu yaptigi çok cirkin ve cok yanlis bunu ona iyice ama iyice kavrat. Bir daha denemeye cesareti bile olmasin

Kendinizde diyorsunuz eşime karşı güvenimi sevgim azaldı diyorsunuz belkide siz soğuk davranıyorsunuz tabi size ayağıyla vurduğu yanlışını değiştirmez.

Evlilikte duvarlar vardır ve o duvarlar bir kez yıkıldı mı devamı gelir.
Siz hakaret duvarını yıkmışsınız çoktan
O da şiddet duvarını yıkmış
Eğer doktora gitmezseniz devamının daha kötü geleceğinden şüpheniz olmasın.
Bunlar hafife alınıp iki dakkada kapanacak konular değil.
Tabi evliliğinizi düşünüyosanız.

Ayy ben bu çok iyi es laflarına da hastayım siz bu adamları gözünüzde ne kadar buyutuyorsunuz yaa
bunun neresi iyi tekmelemis işte
biraz daha şiddetli vursaydi eksilen sadece duygularınız olmazdı
bu durumda boşanmayi abartı bulmussunuz ama bunun karşılığı odur yani

O sana tekme attığında sende ona at aynı kötü hissi oda yaşamalı ,görsün nasılmış elin ,ayağın armut toplamasın

Benim esimde makyaj malz ve toplu ignelerimi gormekten sinir oluyo cok daginikmismis ta mis mis hep kizar ama banane topluyom yine dagiliyo ama vurmaya yeltenemez bile. Buna cesaret ettigi icin onu pisman edinki tekrarlanmasinnn

Benim esimde makyaj malz ve toplu ignelerimi gormekten sinir oluyo cok daginikmismis ta mis mis hep kizar ama banane topluyom yine dagiliyo ama vurmaya yeltenemez bile. Buna cesaret ettigi icin onu pisman edinki tekrarlanmasinnn
Canını sıkarsa söyle minnoşlarına iki cırmık atsın sonra evde üçüncü bi kedin daha olur

İkinizde de hata var. Sen hakaret etmişsin oda şiddet.
Ne kadar sert olmasa da olmaması gereken saygı bozan hareketler.
aynen senin gibi düşünüyorum ha ayakla vurmuş ha sözle hakaret edilmiş farkı yok. neden gerizekalı dedin? eşinin yerinde olsam bende seni affetmiyorum derim. çocukluk yaptığınız. birbirinizden özürdileyin ve bir daha ş,ddet,n hiçbirini evinize sokmayın. nacizane tavsiyem budur.

Anlık bir refleksle ayakla sırta vurmak da iyiymiş. Sizin adam refleks olayını çok yanlış anlamış. Hakaret ve şiddet ikiside birbirini doğurur zaten. Eline, diline ve ayağına sahip ol diye boşa dememişler

O hata etmiş ama sen de masum değilsin. Gerizekalı nedir ya? Evlisin sen o da kocan. Hakaret ne demek. Dayakla hakareti ayıramıyorum ben ikisi de aynı suç. İkiniz de çok çirkin davranmışsınız

Ayagiyla vurmamis tekme atmis bence bildiginiz.Ofke kontrolunde sarsilmalar var.Terapiste gitmesi karsiliginda barisin bence.Ama ilk seansa gitsin sonra barisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…