- 15 Şubat 2013
- 26.422
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.401
- 798
- Konu Sahibi LeylaileMecnun123
-
yok artık, salonun ortasına kickbox ringi kursunlar tam olsun :)O sana tekme attığında sende ona at aynı kötü hissi oda yaşamalı ,görsün nasılmış elin ,ayağın armut toplamasın
Ne dememizi bekliyorsun arkadaşlar öyle yap yada ben olsam şunu yapardım diyor sen bana kıyamaz öksürmeme bile dayanamaz diyorsun kıyamayan Ada'm at gibi tekme atar mı şiddetin derecesi olamaz önce bunu kavrayınBen biraz abartıp boşanacağımı söyledim. Eşyalarımı falan toplayıp yürü annemlere gidiyoruz anlatcaksın herşeyi dedim. Oturdu önümde ağladı. Vallahi canın acısın diye yapmadım bi anlık boşluğuma geldi diyor.
Çok iyi bir eş benim ağlamama öksürmeme bile dayanamaz. Hayatta kıyamaz.
Ama bunu yapması bende birşeyleri eksiltti.
Ben de ona güldük açıkçası. Adamın tekme refleksine sahip olması için karate kid olması lâzım. Açıklamaya gel, "Ayıyım ben" demiyor da...Anlık bir refleksle ayakla sırta vurmak da iyiymiş. Sizin adam refleks olayını çok yanlış anlamış. Hakaret ve şiddet ikiside birbirini doğurur zaten. Eline, diline ve ayağına sahip ol diye boşa dememişler
Atıyolar zatennCanını sıkarsa söyle minnoşlarına iki cırmık atsın sonra evde üçüncü bi kedin daha olur
Oraya koyma diye uyarmıştı. Biraz tertiplidir eşim. Bende oraya koyuyorum hep
Yaa yirim onlarıı benn benim de minnoşum vardı eşim sevmediği için evlenirken anneme bıraktım okadar özlüyom ki bugün görmeye gitçemmAtıyolar zatennKuzularım annelerını kıskanıyoo :)
Benım için o ıslak burunlarını öp :)) Dün gece tontoşumla sarıla sarıla uyuduk ıslak ıslak burnunu gece boyu surttu suratımaYaa yirim onlarıı benn benim de minnoşum vardı eşim sevmediği için evlenirken anneme bıraktım okadar özlüyom ki bugün görmeye gitçemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?