Eşim ayağıyla bana vurdu.

Bugun depik atan,yarın sağ,sol kroşe yapar,iyice konus hatasını anlasın...

Ne dememizi bekliyorsun arkadaşlar öyle yap yada ben olsam şunu yapardım diyor sen bana kıyamaz öksürmeme bile dayanamaz diyorsun kıyamayan Ada'm at gibi tekme atar mı şiddetin derecesi olamaz önce bunu kavrayın

Ofke kontrol sorunu olabilir. Bir de sunu aklinizdan cikarmayin, kimi insanlar hakarete karsi cok hassastir, hemen sinirlenir ve cildirir. Mesela ben de oyleyim. Tartisma vs eyvalllah, bir hakaret duyayim ipler kopar. Yani siz de kendi ettiginiz hakareti hafife alip da kendinizi ak sanmayin diye soyluyorum. Aranizda karsilikli olarak bir saygi problem var galiba.

Ben de ona güldük açıkçası. Adamın tekme refleksine sahip olması için karate kid olması lâzım. Açıklamaya gel, "Ayıyım ben" demiyor da...

Konu sahibi, insan eşine nasıl "gerizekâlı" der, benim aklım almıyor. Prensip olarak şiddetin her türlüsüne karşıyım evliliklerde, dolayısıyla hakaret ve şiddetin ortaya çıktığı evlilik benim için yok hükmündedir çünkü bence ar perdesi bir kere yırtıldıktan sonra işler hep daha kötüye gidiyor; ama umarım sizde böyle olmaz.

Normalde çok iyi biri bana kıyamaz falan filan.. Diyorsunuz da öyle biri en fazla sizin gerizekalı demeniz karşısında sözle karşılık verir, tekme atmak nedir ya bir de boynunuzdan tutup atarlanmak dengesiz bir durum var ama bence de psikolojik yardım alırsan sana bir şans daha veririm falan diyin..

Evlilik/ aile danışmanına gidin.
Belki öfke kontrolünde iyi değildir ve size yavaş yavaş yansıtmaya başlıyordur. Bir uzman sizi bu konu da da yönlendirebilir hem.
Ne kadarlık evlisiniz?

Oraya koyma diye uyarmıştı. Biraz tertiplidir eşim. Bende oraya koyuyorum hep

Hıııo zaman sırtına çifte yemeyi haketmişsin.Hiç oraya koyulur mu?!!! Gerçekten çok iyi biriymiş ki eşiniz boya kalemi için tekmeyle kurtulmuşsunuz,sizinle konuşma tarzını ben sokak hayvanlarına kullanmıyorum buarada..gözlerimizi açalım yoksa daha çok tekme tokat yeriz dostum

burda çok başlık okudum karı koca anlaşmazlığı şiddet aldatma vs..
konudaki ilk mesajınız eşinize öfke yüklüydü ama arkadaşlar eşinizi eleştirince savunma mekanizması çalıştırıp eşinizin iyi yönlerini anlatmaya çalışıyorsunuz tabiki biz bilemeyiz eşinizin normalde size karşı nasıl olduğunu ama madem size karşı hep nazik sesini yükseltmeyen biri keşke başlık açmasaydınız eşinizi savunmaya uğraşıyorsunıuz şimdi

Rencide edici bir durum gerçekten ,üzücü !
Ama genele bakın derim ilişkinizdeki artılarınız çok ise eksilerini şimdilik görmezden gelin.

Yaa yirim onlarıı benn benim de minnoşum vardı eşim sevmediği için evlenirken anneme bıraktım okadar özlüyom ki bugün görmeye gitçemm
Benım için o ıslak burunlarını öp :)) Dün gece tontoşumla sarıla sarıla uyuduk ıslak ıslak burnunu gece boyu surttu suratıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…