- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi LeylaileMecnun123
-
Oraya koyma diye uyarmıştı. Biraz tertiplidir eşim. Bende oraya koyuyorum hep
Boya kalemleri resim çizmek için olan kalemler mi; makyaj malzemeleri kaş dudak boya kalemleri mi?Dün sabah ailem gelmişti. Hep birlikte kahvaltı yapıyorduk. Yatak odasında çekmecede birşey aramam gerekti. Bulamayınca eşimi çağırdım. Eşimde boya kalemlerimi o çekmecede görüp kırıp atıcam bunları artık diye bağırdı.
Ailem gidince bana neden bağırdığını sordum abartma falan başından savmaya çalıştı.
En son bittiyse çekil önümden deyince bende gerizekalı dedim
Tam arkamı döndüm ki eşim ayağıyla sırtıma vurdu. Kalktı kolumdan tuttu ne diyorsun sen dedi Bende bana vurmamalıydın deyip evden çıktım.
1 saat sonra geldim. Özür diledi sinirle bi anlk refleksle yaptığını söyledi. Affetmedim.
Hala yalvarıyor. Ama sanki eşime karşı güvenim sevgim gitti..
Normalde çok iyi birisi. Beni üzmemeye dikkat eder ama çok şaşırttı beni.
Tamam canım acımadı sert vurmadı ama bunu yapması bile çok büyük ayıp.
Sizce ne yapmalıyım ?
Boya kalemleri. Çekmece birimize ait değil. Önemli evrakların olduğu bir çekmeceBoya kalemleri resim çizmek için olan kalemler mi; makyaj malzemeleri kaş dudak boya kalemleri mi?
Kocam oksurmeme dayanamaz. Öhö öhö öhö (adam bayilir). Ama ayni adam tekme de atiyo.Ayy ben bu çok iyi es laflarına da hastayım siz bu adamları gözünüzde ne kadar buyutuyorsunuz yaa
bunun neresi iyi tekmelemis işte
biraz daha şiddetli vursaydi eksilen sadece duygularınız olmazdı
bu durumda boşanmayi abartı bulmussunuz ama bunun karşılığı odur yani
Dalga geçmek için daha çekici postlar var.Kocam oksurmeme dayanamaz. Öhö öhö öhö (adam bayilir). Ama ayni adam tekme de atiyo.
Komik. Ironik.
Dalga mi? Bunlari sen yazmissin. Farkli bisey mi demisim?Dalga geçmek için daha çekici postlar var.
Adam iyi ki atmis o hafif tekmeyi.
Senin kabahat unutulmus, hatta zeytinyagi gibi ustune cikmissin.
Ozurler dilenmis.
Ya atmasaydi?
Gunlerce gerizekali dedigin icin tavir alacak. Burnunu surtecek ozur diletecekti sana.
Simdi hakliyken haksiz duruma dusmus.
Tamam yapmaması gereken birşey tepkinizde de ısrarcı olun iyice pişman olup herşeyden önce yanlış olan hareketi kavramalı ama sırf bu yüzden sevgi ve güven azalıyorsa sizde bir yanlışın içindesinizDün sabah ailem gelmişti. Hep birlikte kahvaltı yapıyorduk. Yatak odasında çekmecede birşey aramam gerekti. Bulamayınca eşimi çağırdım. Eşimde boya kalemlerimi o çekmecede görüp kırıp atıcam bunları artık diye bağırdı.
Ailem gidince bana neden bağırdığını sordum abartma falan başından savmaya çalıştı.
En son bittiyse çekil önümden deyince bende gerizekalı dedim
Tam arkamı döndüm ki eşim ayağıyla sırtıma vurdu. Kalktı kolumdan tuttu ne diyorsun sen dedi Bende bana vurmamalıydın deyip evden çıktım.
1 saat sonra geldim. Özür diledi sinirle bi anlk refleksle yaptığını söyledi. Affetmedim.
Hala yalvarıyor. Ama sanki eşime karşı güvenim sevgim gitti..
Normalde çok iyi birisi. Beni üzmemeye dikkat eder ama çok şaşırttı beni.
Tamam canım acımadı sert vurmadı ama bunu yapması bile çok büyük ayıp.
Sizce ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?