Eşim ayağıyla bana vurdu.

Oraya koyma diye uyarmıştı. Biraz tertiplidir eşim. Bende oraya koyuyorum hep

İyi de dolap senin değil mi? Yani o dolapta sadece kendi eşyaların yokmu?

Bizim dolaptan 2 bölüm var. Birinde benim diğerinde esimin eşyaları duruyor. Sizinde böyleyse senin boya kalemlerinin senin dolabın Nerede durduğunu karismamalisiniz lazım.

Diğer yandan, birbirinize bağırmadan kızmadan konuşmayı aile kuralı edinin. Mesela kim bağırarak sinirlenerek birsey anlatiyorsa haklı bile olsa istediği şey dikkate alınmayacak gibi. Yani bağırıyor diye o boya kalemleri artık hep orada kalacak gibi.

Vurma olayı ise sana gerçekten zarar vermediği için biraz arafta bir konu. Onda sen artık hislerini dinle. İçin kocana karşı soguduysa yapacak bir şey yok. Bunu ona anlat senden biraz uzak dursun. Biraz zaman tanıyın birbirinize.

Siz de çeşitli odalarda ağır cisimler bulundurun mesela kalın 1500 sayfalık kitap....Siz de refleks olarak kitabı kafasına indirin bir daha tekme yerseniz. Sopa gibi uzaktan uzağa kullanılabilen cisimler de daha kullanışlı olabilir. Tokat, tekme yiyip oturmayın bence, karşılık verin.

Boya kalemleri resim çizmek için olan kalemler mi; makyaj malzemeleri kaş dudak boya kalemleri mi?

Boya kalemleri için vurmadı. Gerizekalı dediğim için öyle bir hareket yaptı.
Tabi ki eşimi savunmuyorum. Hala yüzüne bakmıyorum.
Ama böyle biri olmadığını açıklamaya çalışıyorum.

gerizekalının karşılığı tekme olmamalı heralde. içinizden ne geliyor? ona karşı ne hissediyorsunuz? yakın zamanda başıma böyle birşey geldi ve nefret duygum oluştu. eşine zarar veren biri ne kadar iyi bir insan olabilir ki?

Kocam oksurmeme dayanamaz. Öhö öhö öhö (adam bayilir). Ama ayni adam tekme de atiyo.

Komik. Ironik.

Affetme sürünsun biraz daha.evlendin diye onn her dediginide yapmak zorunda değilsin.hatta git annende kal bi sure.

Bence anlattığın gibi biriyse refleksle olduysa özrünü kabul et ama bir daha olmaması gerektiğini ifade et

bu konuyu dünden beri görüyorum, bakmamıştım.

ayağıyla vurdu dediğiniz şey sanırım size tekme atmış!?!?!?!!

Adam iyi ki atmis o hafif tekmeyi.
Senin kabahat unutulmus, hatta zeytinyagi gibi ustune cikmissin.
Ozurler dilenmis.
Ya atmasaydi?
Gunlerce gerizekali dedigin icin tavir alacak. Burnunu surtecek ozur diletecekti sana.
Simdi hakliyken haksiz duruma dusmus.

Farklı bir bakış açısı

bildiğin itilmiş vardıya o geldi aklıma..öküz..tövbe yarabbim bidaha yapmasına kesinlikle müsade etme yoksa gerisi gelir burnunu sürt..

Tamam yapmaması gereken birşey tepkinizde de ısrarcı olun iyice pişman olup herşeyden önce yanlış olan hareketi kavramalı ama sırf bu yüzden sevgi ve güven azalıyorsa sizde bir yanlışın içindesiniz

Eşim bana geri zekalı dese elime ne geçerse kafasına atarım. İnsan ilişkilerinde en tahammül edemeyeceğim şeydir. Eşiniz biraz fevri davranmış aileniz evdeyken size bağırmış. Ama o kadar iyi bir insanın bir takıntısını bile bile boyaları oraya koymaya inat etmişsiniz. Eşiniz konu tartışmaya varmasın diye konuyu uzatmak istememiş siz hakaret etmişsiniz o size şiddet uygulamış. Yani her ikinizde hatalısınız. Siz ona geri zekalı dediğiniz için eşiniz iyi evi terk etmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…