Ben eşimin hesabindan giriyorum ve bayanlardan akıl almam lazım.Bizim iki kizimiz var ve eşimi çok seviyorum 3 vardiya çalisiyorum ve yorgun oluyorum fazla ilgi gosteremiyorum çocuklarimida seviyorum esimide o ise ayri ev ve sonra beni kazan diyor anlamadimki ne yapmaliyim internetten ararken burayi buldum bayanlarin fikirlerine ihtiyacim var cunku benim aklim almiyor aileme soyleyemiyorum esimi kotu bilmesinler diye cunku dunyalar iyisidir ama esimde ordan baski yapinca arada kaliyorum kaafayi yemek uzereyim cocuklarimi hanimimi kaybetmek istemiyorum
Ama ben çocuklarimdan ayri kalamamki haftada 1 -2 gelirsin görürsün diyor düsünüyorum bendede ondada hatalar var ufak ama ust uste bindimi kendi annesi babasi ayri kayinvalidem bizle yasiyor onunla konusuyorum o bile icinde bulundugumuz durumu anlamadi ben cocuklarimdan ayrinkalamam oda kalamaz acaba psikologami gotursem esimi ?
Kayın validem esinden ayrildigi icin bizim yanimizda yasiyor esim cocuklarima karsi ilgisiz oldugumu dusunuyor hakkida var ama 3 vardiya calisiyorum yoruluyorum aldatma vs durumlari 2 taraftanda yok sizce konusularak veya destek alarak hallolmaz mi cok iyi degilim ama yeni evliyiz kurtarmak istiyorum yuvami
Siz eşinizin annesiyle beraber yaşıyorsunuz, eşiniz ayrılma aşamasında ayrı evlerde yasayalım diyerek biraz uzak kalmak istiyor. Doğru mudur
Çalışma saatlerinizi yazabilir misiniz? Ne iş yapiyorsunuz?
Evet kayinvalidem esindem ayrildigi icin bizim yanimizda yasiyor
Sabah 6-2
Oglen 2-10
Gece 10-6
Fabrikada calisiyorum kavgamiz vs tabiki oluyor her ailede oldugu gibi acaba tatile ikna etsemde tatile filanmi ciksak iyi gelirmi 2 ufak cocuk kocadanda destek gormeyince agir gelmis olabilir mi??
Yani saatler de çok sıkıntı degil aslında. Belki bunalmış olabilir. Baska bir probleminiz yoksa tatile ikna edebilirseniz belki iyi gelir.
Ya da güzel sakin bir yerde sakin sakin konuşsanız o da sizden ne bekledigini anlatabilir. Bilemedim üzüldüm size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?