Eşim ayrı ev tutmak istiyor :(

Ben derdimi anlatamadım galiba eşim küçük bi ev tutup 1+1 hafta sonları beraber kalalım hemde alışırsın o çevreye dedi haftanın 1günüde orda kalırım dedi ki ben teklif etmiştim 1gün orda yat hem dinlenirsin hemde geç gelip erken gitme derdin olmaz dedim yani ayrı yaşamak değil derdimiz tüm hafta yine birlikte kalıcaz yani normal aile gibi , birbirimizden uzak durmak gibi bi derdimiz asssla yok, böyle bişeyi ilk defa duymuş gibi niye hayret ediyosunuz anlamışta değilim. Yinede hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için kızlar sadece kafam karışmıştı bazılarınız destek oldu yorumlarınızla bazılarınızda katı yorumlar yaptı olsun hepiniz iyiki varsınız ben yine kafama bişey takılsa buraya sizlere yazar fikrinizi alırım :)

Bkz . O da bizim şaşırmamıza şaşırmış :D

Maddi durumunuz çok iyi galiba tek kişi için ve 1 saat uzaklık için ayrı ev tutulacakmış. Ailenizden ayrılamıyorsanız evlenmeyecektiniz.. İstanbul da yaşayanlar ne yapsın bir yere gitmek için 1,5 - 2 saatimiz yolda geçiyor.

bak suanda ailene yakin olmak isine geliyor cunku esin uzakta is icin..hasta filan olsalar ailen yardimci oluyordur. ama o zamanda esin yaninda olacak . cocugun hasta oldugunda bi zahmet izin alsin.

Bana da ilginç geldi. 1 saat mesafe için ayrı ev ne ola ki. Gidin eşinizin yanına tasinin. Hafta sonları gelirsiniz ailelerin yanına.orada Kimsemiz yok ne ola ki. 1 saat diyorsunuz. Ben asla sıcak bakmam. 1+1 evli adam dedin mi benim aklıma iyi şeyler gelmez.

yani çalışmıyorsam hiç bir kuvvet benı eşimden ayıramaz. mümkün değil onun orda tek başına ev tutması.
tmm 1-1 ev tutun hafta içi hep beraber orda kalırsınız hafta sonu da kendı evinize gelirsiniz. iki evde de kalmış olursunuz yanı. güvensizlik değil bu sadece sorumlulukları olan bır erkek tek başına haftanın belli gunlerı de olsa ayrı bır evde yaşayamaz. mümkün değil yanı bir bayan olarak asla kabul etmem boyle bırseyı bende gıderım. aile duzenı olmalı ınsanın.

Ozel araba oldugu icin 100 km 1 saat tutuyor herhalde. Benim esimin is yeri ile oturdugunuz ev arasi 20 km. Esim servisle 1 saatte evde oluyor ki buyuk sehir icin bu normal bir saat.

Ben 50 km uzakta ilcede calistim. Cift otobus yapiyordun 2 saatten asagi evde olmuyordum.

Buyuk sehirler icin 1 saat fazla degil yani. Hele ki istanbulda 1 saatte evde olmak oldukca iyi.

Ev tutma meselesi bana da garip geldi. Ailecek daha yakina tasinmaniz daha mantikli gibi.

Sert yorum derken fikir sormussun herkes de normal olani söylemiş. Tabi ki esinle git evinizi taşıyın. 100 km eşler için çok uzak aileler için yakın bir mesafe. ;)

slm kızlar dertleşmek fikir almak istiyorum bi konuda, eski konulardan bilen bilir eşim 1saatlik uzaklıkta çalışıyor hergün 100km git 100km gel 16aydır bu böyleydi ama artık katlanamıyorum yoruluyorum araba kullanırken zor oluyo dedi taşınalım dedik ama orda hiiç kimsemiz yok ailelerimiz hep burda o yüzden vazgeçtik. Eşimin artık gerçekten yorulduğunu görüyorum bende ve ona dedimki işcilerin yanında kal istersen haftanın 1-2günü( 2-şci aynı evde kalıyorlar işyerine yakın) hem dinlenirsin dedim ama eşim ayrı ev tutmak istiyor hafta sonları beraber kalırız hem bende 1-2gin kalırım kendi evimiz olur diyor kafam karışık ne desem ne yapsam bilmiyorum fikşrlerinizi bekliyorum canlarım
Kapatayım mı ?

Evliyken ayrıntıda yaşamak mi? Hemde bunu sizde düşünüyorsunuz?
Sizin asıl aileniz esiniz artık haftasonları gelirsiniz ailelerinizin yanına hergün o yolu çekmek hiçte kolay değildir

Back
X