Eşim ayrılacağımıza zor inandı, bugün annem ile eşyalarımı toplayacağım

Klasik linççiler gelmiş umursamayın. Sanki hayatta hiç böyle vakalar yok gibi pamuk prenses dünyasında yaşıyorlar gibi. Siz dikkat edin, kardeş sizin sonuçta. Eşinizle sık görüştürmek zorunda değilsiniz.

mavera110 mavera110 iyi hos zahmet edip konuna yazmissin ne guzel. Ben sana gel guzel guzel konusalim derken bunu kastetmemistim. Burada beni ve ters ters konustuklarini bir kenara birakalim ama senin burada gercekten kalbini kirip, uzdugun kisiler var, once onlardan ozur dilemen gerekirken sana uzuldum diyenlere cevap vermissin. Sana cok uzulenler seninle cok ortak noktasi olanlar. Hep ben hep ben diyenler. Yoksa sen bosanmis ve hayata adapte olmakta bin zorlukla bogusan uyeleri kirip dokerken sadece tek tarafli sana uzulmek seninle ayni dusunmeyi gerektirir.

Senin yasadiklarinin asla tesaduf oldugunu dusunmuyorum, bunda cok ciddiyim. Agzindan cikanlara dikkat et derim. Zira sirf bosandi diye kizkardesini kocanla gorusturme diyecek kadar ileri gidebilecek bir dusunce yapin oldugunu hic dusunmemistim. Insanlarin gunahina bu kadar kolay girme sonra bunlarla imtihan olursun.

Bosanmayacagini sende biliyorsun bizde hala gelmis bizi kekliyorsun. Daha da kimse seni ciddiye almaz. Insan gibi gelip kalp kirdiklarinin gonlunu alip guzel guzel derdini anlatip ben bosanmak istemiyorum demek varken hala ayni masallar. Sen bu yollarda daha cok yuruyeceksin ama seni ciddiye alan tek kisi bulamayacaksin.

Burada herkesle kavga etti, şimdi işitmediği laf kalmıyor ama yine de gelip konu açıyor. Bunu yapan insan kocasını bırakır mı sence?
Ona da "kırdık, kırıldık ama geçti gitti. Sarma yer misin" der 2 gün sonra.
Kadın düzgün muamele görmeye katlanamıyor resmen. Nerede kendisine tahammül edemeyen var, gidip ona yapışıyor. Mesela kocasına, mesela bize 🙄
Çok değişikler cidden, sürekli bir kavga dövüş üste çıkma , yenilen tarafın iki trip atıp tıpış tıpış dönmesi, hiçbirşey olmamış gibi otur sarma ye beraber ne bir özür ne bir gönül alma , sadece sarma 😶 Millet ne ilişkiler yaşıyor. Aynı modeli hayatının her alanında yapabileceğini ona düşündüren ne ki?

Ben anlaşmalı olarak bitmesini istedim. Son durum olarak bozulan bileziklerimden ancak beni tarafımınkileri vereceğini söylüyor. Anne babasının taktığı takıları vermeyeceğini söylüyor. Direkt çekişmeli açmalıyım? 2 3 gündür anlaşmalı olabilme ihtimaline göre süreç devam ediyor.

Benimle pazarlık yapıyor ? Anlaşmalı boşanma pazarlık mıdır?

Dostlar. 25 yaşında evlendim 27 de inşaallah boşanıyorum. Bu süreçte her kafadan bir ses çıkıyor zorlanıyorum . Süreci yönetmekte. Anlaşmalı git diyen var çekişmeli iste diyen var.
Bir de siz burada yargılıyorsunuz beni.
Sunshine sana demiyorum, en normal seninle konuşabildiğimizden.
İ

Sizler bana mantıkla yol gösterin. Kendi yerinize koyun. Duygusal baktığım filan yok

Ya git kanaryaya ozelden yaz buraya neden yaziyorsun? Sana uzulenler ozelden yaziyormus zaten karsilikli yazisin iste.

Sana benden bir tavsiye sana her uzuldum diyene inanma ama burada sana sert konusup alttan alttan hep isine yarayacak seyler yazan cok uye var. Onlarin hepsini dikkate al.

Hepiniz güçlü kadın rol modelindesiniz. Anlıyorum. Fakat kaçarcasına boşanmayı teklif eden de bir noktada sizsiniz. Arkadaşlar eşime bir mesaj attım ve onunla uzlaşamayacağımı, işi çwkişmeliye bırakacağımı söyledim.
Ben onun kusurlarından dolayı evi terkettim.
Sonra anlaşmalı ayrılmaya dahi tam yanaşmadığından bana şartlar sunuyor sakinlikle. Ben de bu oyunlarına kanmayacağımdan, çekişmelide karar kıldım.
Abi zerresini yaşamadığınız konular hakkında asıp kesmeyin ya.
Yaşayacak olsanız ne yapacağınızı bilemeyeceksiniz. Her kafadan bir ses çıkıyor. Gerçekten sizlere kızdığım için değil ama öfke ile mantık arasında kalıyorsunuz. Benim uzlaşabileceğiö bir kişi değil. Onun bir evi arabası varken o yaşında, ben neden benim evliliğim için mücadele vermeyen bana el sallayan adama bir şeyler bırakıyorum?

Ya git kanaryaya ozelden yaz buraya neden yaziyorsun? Sana uzulenler ozelden yaziyormus zaten karsilikli yazisin iste.

Sana benden bir tavsiye sana her uzuldum diyene inanma ama burada sana sert konusup alttan alttan hep isine yarayacak seyler yazan cok uye var. Onlarin hepsini dikkate al.
Valla Gunces sende de ne sabır varmış helal olsun . Mavera "gerçekse" eğer sence şu dediklerini dikkate alacak biri mi ? Iki yüz bin TL lik altına takılmış gidip ev için imza veriyor ben buna bir yerimle gülerim ama şimdi burda yazamam . Bir önceki konusuna kadar bu sefer fark etti sanırım diyordum ama ya bizi kekliyor ya da küçük oyunu ciddiye alınsın diye bekliyor

Çok değişikler cidden, sürekli bir kavga dövüş üste çıkma , yenilen tarafın iki trip atıp tıpış tıpış dönmesi, hiçbirşey olmamış gibi otur sarma ye beraber ne bir özür ne bir gönül alma , sadece sarma 😶 Millet ne ilişkiler yaşıyor. Aynı modeli hayatının her alanında yapabileceğini ona düşündüren ne ki?

Başka türlüsünü bilmiyor bence.
Burada bir sürü insan defalarca güzellikle anlattı, mavera herkese saldırdı.
Şimdi o saldırıların dönüşünü görüyor ama ısrarla konu açıyor. Kocayı boşamıyor, bizi boşasa bari 😁

Boşanmış -maveranın düşünce yapısıyla "dul"- kız kardeşin eniştesiyle görüşmesiyle ilgili yorumu var yukarıda.
Bu kafadaki biri asla boşanmaz.
Bız feminiklerin gazına gelmez. Çünkü biliyor ki biz kırklık feminikler eşitlik saçmalıklarıyla gençlerin yuvasını yıkıyoruz asdfgh
Şu cümleleri kurmuş insanın boşanacağına beni kimse inandıramaz. Haklıydınız, özür dilerim diyemiyor çünkü hala haklı olduğumuzu düşünmüyor.

Valla Gunces sende de ne sabır varmış helal olsun . Mavera "gerçekse" eğer sence şu dediklerini dikkate alacak biri mi ? Iki yüz bin TL lik altına takılmış gidip ev için imza veriyor ben buna bir yerimle gülerim ama şimdi burda yazamam . Bir önceki konusuna kadar bu sefer fark etti sanırım diyordum ama ya bizi kekliyor ya da küçük oyunu ciddiye alınsın diye bekliyor

Papatya maveranin bosanmak istemedigini sende bende biliyoruz. Suraya gelip basta MssPARE MssPARE nin ve bosanmis onlarca kisinin gonlunu almasi gerekir. Buna ragmen o bosanmis diye yaftaladigi insanlar maveraya defalarca isine yarayacak cok sey yazdi. Bu gun ben evliligimde cok mutluyum ama yarin bosanmam diyemem sana. Cunku bilirim ki iyi evlilikte bir imtihandir, kotu evlilik ve bosanma da bir imtihandir. Bu kadar yuksekten atip tutamayacagim konular vardir benim. Bir gun esimle ters dusecek olursam da zerre kadar bosanmaktan korkan biri degilim. Bosanmaktan bu kadar korkarken bu kadar yakip yikmak cok normal seyler degil.

Papatya maveranin bosanmak istemedigini sende bende biliyoruz. Suraya gelip basta MssPARE MssPARE nin ve bosanmis onlarca kisinin gonlunu almasi gerekir. Buna ragmen o bosanmis diye yaftaladigi insanlar maveraya defalarca isine yarayacak cok sey yazdi. Bu gun ben evliligimde cok mutluyum ama yarin bosanmam diyemem sana. Cunku bilirim ki iyi evlilikte bir imtihandir, kotu evlilik ve bosanma da bir imtihandir. Bu kadar yuksekten atip tutamayacagim konular vardir benim. Bir gun esimle ters dusecek olursam da zerre kadar bosanmaktan korkan biri degilim. Bosanmaktan bu kadar korkarken bu kadar yakip yikmak cok normal seyler degil.
Buzdolabının velayeti konusunda anlaşsalar cozulucek bu boşanma olayi

Hepiniz güçlü kadın rol modelindesiniz. Anlıyorum. Fakat kaçarcasına boşanmayı teklif eden de bir noktada sizsiniz. Arkadaşlar eşime bir mesaj attım ve onunla uzlaşamayacağımı, işi çwkişmeliye bırakacağımı söyledim.
Ben onun kusurlarından dolayı evi terkettim.
Sonra anlaşmalı ayrılmaya dahi tam yanaşmadığından bana şartlar sunuyor sakinlikle. Ben de bu oyunlarına kanmayacağımdan, çekişmelide karar kıldım.
Abi zerresini yaşamadığınız konular hakkında asıp kesmeyin ya.
Yaşayacak olsanız ne yapacağınızı bilemeyeceksiniz. Her kafadan bir ses çıkıyor. Gerçekten sizlere kızdığım için değil ama öfke ile mantık arasında kalıyorsunuz. Benim uzlaşabileceğiö bir kişi değil. Onun bir evi arabası varken o yaşında, ben neden benim evliliğim için mücadele vermeyen bana el sallayan adama bir şeyler bırakıyorum?

hani avukata vekalet vermiştin?
sen niye adamla anlaşmalı çekişmeli derdine düştün avukatın arayacak görüşecek.
hayır yani boşanacaksan birde adamın gönlünü yapmaya niye çalışıyorsun?
avukata takıydı eşyaydı söylersin o ister istenecekleri.
yine karşı komşunu avukat tutmuşsun gibi bir his var içimde hayırlısı..

Ya gerçekten boşanmayla ilgili bu kadar net konuşmak imkansız . Bugün anlastigin kişiyle yarın anlasacaginin asla garantisi yok . Boşanmak kolay birşey değil ama Maveranin durumu artık apayrı . Ailesinden biri de olsaydim akıl vermezdim.

Siz çok önyargılı insanlarsınız. Çok üzgünüm. Ben 1 yıl 8 aydır evliyim, size anlattığım sorunlar evliliğim ilk yıllarıydı ve yaşanabilir olarak gözüken şeyler. Sonunun olmadığını hissettim ve yol alıyorum. Sanki 5 10 yıldır burada bunları konuşuyor gibi düşünmeyin. Cidden beni bu platformdan soğuttunuz. Ve cidden hiçbirinize düşmedi benim ne zmaan konu açığ açmayacağım.

Ya gerçekten boşanmayla ilgili bu kadar net konuşmak imkansız . Bugün anlastigin kişiyle yarın anlasacaginin asla garantisi yok . Boşanmak kolay birşey değil ama Maveranin durumu artık apayrı . Ailesinden biri de olsaydim akıl vermezdim.

Bosanmak nasil kolay olmaz biliyor musun meslegin yoktur, is tecruben yoktur, hic birikimin yoktur, gidecek bir yerin yoktur, bilmem kac cocugun vardir ve ortada elle tutulacak somut bir problemin yoktur o zaman bosanmak kolay olmaz. Ortada 1 degil bin sorun varken kocaaaammmm kocammmmm diye komik komik evlilik tespitleri falan, bosanmak icin sebep bulamamak falan hangi aklin yansimasi bilemeyecegim. Uzulen arkadaslari dik dur tavsiyesi verir zaten. Cunku dik durmak boyle bir sey.

Bosanmak nasil kolay olmaz biliyor musun meslegin yoktur, is tecruben yoktur, hic birikimin yoktur, gidecek bir yerin yoktur, bilmem kac cocugun vardir ve ortada elle tutulacak somut bir problemin yoktur o zaman bosanmak kolay olmaz. Ortada 1 degil bin sorun varken kocaaaammmm kocammmmm diye komik komik evlilik tespitleri falan, bosanmak icin sebep bulamamak falan hangi aklin yansimasi bilemeyecegim. Uzulen arkadaslari dik dur tavsiyesi verir zaten. Cunku dik durmak boyle bir sey.
Güncescim, üzülmelik bir şey yok.
Ortada alacaklarım var. Düğünde ben kendi eşyalarımı almışken, onun bizim takılarımızı bozdurup aldığı ev eşyaları var.
Ve ev onun , eşyalar onda kalacak bana bozulanları ödemesi gerek.
1 yıl 8 ay anne ve ablam dedin bana tamam ben gidiyorum bir şey istemeden, anne va ablanla kurduğum düzende yaşa dememeliyim.
Benim de bir ailem var onların da bana yapılanları sindirememesi var.
O eşyaları alıp bir yere koyamayacağıma göre benim derin konulara inmem gerekiyor anlatabildim mi? Bana güçlü kadın çizimi yapmayın. Benim çok şükür hayatımın devamından endişem yok ki.

Üzülmüyorum, dönsün asla istemiyorum. Sadece arkadaşlar bir ailem var. Sadece kendim yönetmiyorum süreci. Ailem de ben evlenirken çok emek verdi maddi manevi. Ben çantamı alıp çıkıyorum dersem, onlara haksızlık değil mi?

Üzülmüyorum, dönsün asla istemiyorum. Sadece arkadaşlar bir ailem var. Sadece kendim yönetmiyorum süreci. Ailem de ben evlenirken çok emek verdi maddi manevi. Ben çantamı alıp çıkıyorum dersem, onlara haksızlık değil mi?

üsttede yazdım sen yürütmeyeceksin süreci tuttum dediğin avukat varya o yürütücek.

Üzülmüyorum, dönsün asla istemiyorum. Sadece arkadaşlar bir ailem var. Sadece kendim yönetmiyorum süreci. Ailem de ben evlenirken çok emek verdi maddi manevi. Ben çantamı alıp çıkıyorum dersem, onları
üsttede yazdım sen yürütmeyeceksin süreci tuttum dediğin avukat varya o yürütücek.
Avukatı kim yönlendiriyor? Gökten mi iniyor şahitler, olan olayları anlatmak, dilekçedeki maddeler? Öyle değil işte

Siz çok önyargılı insanlarsınız. Çok üzgünüm. Ben 1 yıl 8 aydır evliyim, size anlattığım sorunlar evliliğim ilk yıllarıydı ve yaşanabilir olarak gözüken şeyler. Sonunun olmadığını hissettim ve yol alıyorum. Sanki 5 10 yıldır burada bunları konuşuyor gibi düşünmeyin. Cidden beni bu platformdan soğuttunuz. Ve cidden hiçbirinize düşmedi benim ne zmaan konu açığ açmayacağım.
konularina yazilan hicbir seyi begenmiyorsun, kimse de zaten artik sana yardimci olmak istemiyor. eger sinirini atmak icin buraya yazmak istiyorsan tamam yaz ama insanlardan ne istiyorsun tam olarak? yani buraya yazma motivasyonun ne?

Back
X