Ah keşke canım benim en azından kendine olan saygısını yitirmezdi ben 15 kere düşünüyorum bir şey yaparken kendime saygısızlık yaptım mı diye. Kızmakta haklısınız haklıyız ben mavera için de değil aslında bu şekilde düşünce yapısı olupta düzeltmeyen ebeveynlere ve çocuklarına üzülüyorum. Toplumu bilinçli insanlar lazım.Kanarya suraya gelip insan gibi oynamadan dese ki derdim su, sorun suradan cikti, ben boyle dusunuyorum dese inan ki ona yardimci olacak onlarca kisi var. Mavera bize gerizekali muamelesi yaptigi icin cogumuz kiziyoruz. Esine blof yapiyor ama o yaptigina kendisini oyle bir inandiriyor ki bize de ayni masali anlatiyor.
Bosanmak istemiyorum diyene kimse zorla bosan demiyor zaten.
Herkese fikir danisip herkesi kirip dokuyor, sonra kiminize kirildim, kizdim geldi gecti affettim diyor. Cunku o affetmis kendisi cok buyuk bir sahsiyet. Bizim affedip affetmedigimiz cok da fifi onun icin.
Kendi oz elestirimi yaparsam maveranin dusunce yapisi bana asiri ters. Bu sebeple benim de konularinda dalga gecmisligim coktur. Senin konularinda neden bunu yapmiyorum. Etki tepkidir bu. Gelip insan gibi yazsa herkese duzgun cevap verse kendi adima ben de guzel guzel yazarim. Yoksa kalp kirinca bundan mutlu olacak insanlar degiliz. Hepimizin vicdani var.
Maveraninki ofke problemi degil. Ofke problemi olsa o kocaya iki laf eder agzinin payini verir.
Bana da ters benim görümcemin eşi kadın yemek yapmayacaksa ne yapacak evde dedi diye “ ne münasebet canım zorunda mı sanki madalya mı takıyorsunuz siz yapın alla alla “ demiş insanım bu adam neden böyle çünkü görümcem her akşam hizmetini ediyor totosunu topluyor diye. Hep uyardık ama dinlemiyor kız anlamıyorum da kafasını kocasına tapıyor mu çok mu aşık anlamıyorum.
Geldiği yeri sindirememiş o yüzden de yaşadıklarını haketmediğini düşünüpte saldırıyor olabilie. Madem bu kadar yüksek mevkide nasıl kocaya boyun eğiyor ?