Eşim ayrılacağımıza zor inandı, bugün annem ile eşyalarımı toplayacağım

Kanarya suraya gelip insan gibi oynamadan dese ki derdim su, sorun suradan cikti, ben boyle dusunuyorum dese inan ki ona yardimci olacak onlarca kisi var. Mavera bize gerizekali muamelesi yaptigi icin cogumuz kiziyoruz. Esine blof yapiyor ama o yaptigina kendisini oyle bir inandiriyor ki bize de ayni masali anlatiyor.

Bosanmak istemiyorum diyene kimse zorla bosan demiyor zaten.

Herkese fikir danisip herkesi kirip dokuyor, sonra kiminize kirildim, kizdim geldi gecti affettim diyor. Cunku o affetmis kendisi cok buyuk bir sahsiyet. Bizim affedip affetmedigimiz cok da fifi onun icin.

Kendi oz elestirimi yaparsam maveranin dusunce yapisi bana asiri ters. Bu sebeple benim de konularinda dalga gecmisligim coktur. Senin konularinda neden bunu yapmiyorum. Etki tepkidir bu. Gelip insan gibi yazsa herkese duzgun cevap verse kendi adima ben de guzel guzel yazarim. Yoksa kalp kirinca bundan mutlu olacak insanlar degiliz. Hepimizin vicdani var.

Maveraninki ofke problemi degil. Ofke problemi olsa o kocaya iki laf eder agzinin payini verir.
Ah keşke canım benim en azından kendine olan saygısını yitirmezdi ben 15 kere düşünüyorum bir şey yaparken kendime saygısızlık yaptım mı diye. Kızmakta haklısınız haklıyız ben mavera için de değil aslında bu şekilde düşünce yapısı olupta düzeltmeyen ebeveynlere ve çocuklarına üzülüyorum. Toplumu bilinçli insanlar lazım.
Bana da ters benim görümcemin eşi kadın yemek yapmayacaksa ne yapacak evde dedi diye “ ne münasebet canım zorunda mı sanki madalya mı takıyorsunuz siz yapın alla alla “ demiş insanım bu adam neden böyle çünkü görümcem her akşam hizmetini ediyor totosunu topluyor diye. Hep uyardık ama dinlemiyor kız anlamıyorum da kafasını kocasına tapıyor mu çok mu aşık anlamıyorum.
Geldiği yeri sindirememiş o yüzden de yaşadıklarını haketmediğini düşünüpte saldırıyor olabilie. Madem bu kadar yüksek mevkide nasıl kocaya boyun eğiyor ?
 
Kanaryacim kimse onu bu duruma düşürmüyor ki
Bunu kimse de yapamaz
Kişi kendini bilirse ne istediğini bilirse ne eşinin elinde oyuncak olur ne etrafa karşı
Mavera yazmasa biz nerden bilelim.maveranin hayatini
Geliyor yazıyor ilk konularına bak neler dedik şuan da da diyoruz kendini ezdirme diye
mavera da hoşuma giden tek şey çalışıyor bu onun için oyle güzel bir şey ki
Kimseye muhtaclığı yok heleki kariyeri harika bir iste çalışıyormuş madem böyle bir durumu varken bu işe yaramaz adamı niye çekiyor
Mavera ya bir konusun da dedim ki
Şimdiye bosansaydın ne güzel kendi ayakların üzerindesin kendi hayatını kurardir belki de hayatına gerçekten seni seven önemseyen biri girerdi
Böyle yaptığın sürece eşinin saygısını iyiden kaybediyorsun ve kendine ediyorsun çünkü her giden gün senden bir şey götürüyor dedim

Bana dediği şu madem sende bu akıl var kendi hayatına uygula iste boyle yaparsa herkese saygıyı kaybeder
Çünkü kendine kendi hayatına saygısı olmayanın başkasına olmaz
Hayata dimdik duran ne yaptığını bilen kimseye boyun eğmeyen kadınlara hayranım ve her kadın da böyle olmali

Bu konusun da artık kimse inanmıyor aynen yalancı çoban misali şimdi doğru olsa bile inanan onu dikkate alan kimse yok

Çünkü mavera denince hepimizin aklına konusu yazicak ban alıcak ortadan kaybolup gelip gittikçe hakaretler yagdiricak ama asla boşanmayacak biri geliyor

Üstte yazdım yalancı çoban misali
Mss parem kızı savunduğum düşünülmesin ben saygısızlığa çok karşı bi insanım. Sevgi tercihtir saygı mecburiyet kimseyi burda tersleyemez buna bende dahil biri bana küfür etsin onda bile bozmam saygımı. Ne güzel demişsin lakin anlamıyor :) kapatmış algıları ben kadınların bu kadar kapalı olmasına kızıyorum. Milyon tane bakış açısı var burda öpüp başıma koyarım kendimi sorgularım ki yaptımda.
Eşi kendisinden daha yüksek seviyede olup kendini değersizde hissediyor olabilir ama dinleseydi şuan kocası evine dön derdi bak bu kadar eminim.
Benim kaç yaşında annem bile düzeldi psikiyatridir o bu derken yıllardır eve gelirken haber etmeyen adam anneme yarım saate gelicem diyor ki babam aşırı narsist bi adam.

Ben kendisine saygısızlık yaptırıp kocalarına kendini ezdiren tüm kadınlarımıza üzülüyorum ettiği beddualar Allahla kendi arasında kulla arasında onun hesabı ayrı. Kız aklım almıyor boşanmaya ikna etmiyor. yokum evde var mı ötesi ya ? Mesela eşin günlerce aramaması da ağır kusurdur avukatı söyledi mi acaba ? Bi gelsin silkelensin özür dilesin herkesten bunca kötü şey yaşıyor ben bi sorgularım birini mi üzdüm diye. Söylüyorum burdan helallik almalı herkesten ve özür dilemeli. Kimsenin hakkı kalmasın yoluna baksın.

Boşanıcaklarını da tahmin etmiştim bu arada. Aslında konu basit ev mevzusu kabul edilemez bi şey. Al adamı karşına bi dakka bu konuya tek başına karar veremezsin böyle bi evlilikte yokum de bana uyar olmaz derse tamam anlaşmalı ayırslım yollarımızı dersin ilerlersin çocuk çocuk işler. Adamda bi sorgular gitti cidden alla diye.
 
536282636337. Kere boşanmadım demek ağır gelmiş olabilir
Belki yani
Bi ihtimal🙄
Hiç zoruna da mı gitmiyor, her seferinde yaptığı rüzgarın kendini uçurması acaba? Sen ailesi ile sana sormadan ev alınıyor diye evi terket, adam çağırınca tıpış tıpış git imzayı ver adam ailesi ile ev alabilsin diye. Sonra neden kimse beni ciddiye almıyor.
 
536282636337. Kere boşanmadım demek ağır gelmiş olabilir
Belki yani
Bi ihtimal🙄
Bir hafta için de iki konu açtı diğer konuya devam etseydi baktı o konuda destek alamadı belki dedi yeni üyelerin dikkatini çekerim bu konuyu açtı

Mesele konu açması da değil her konusunu böyle yarim bırakması
Yanı gel iki yalan bir kıvırma yap sayisız hakaret yağdır git alıştık nasılsa

Bu konuda evi ipotek dedi imza dedi avukat dedi ama biz mavera mağdurları bu ev meselesinin yeni olmadığını yazınca burdan da baktı bir şey çıkmayacak
Burdan da olmadı dedi🤣
Yazmadı gitti
Unuttugumuzu sanıyor galiba hanı demiş ya bir şeyler oldu geldi geçti diye
Farketti hiç bir şey geçmemiş
🤣🤣
 
Son düzenleme:
Hiç zoruna da mı gitmiyor, her seferinde yaptığı rüzgarın kendini uçurması acaba? Sen ailesi ile sana sormadan ev alınıyor diye evi terket, adam çağırınca tıpış tıpış git imzayı ver adam ailesi ile ev alabilsin diye. Sonra neden kimse beni ciddiye almıyor.
Ben bu hanım yüzünden banlandim o yüzden konuşmayacağım 😔
 
Bir hafta için de iki konu açtı diğer konuya devam etseydi baktı o konuda destek alamadı belki dedi yeni üyelerin dikkatini çekerim bu konuyu açtı
Ahahaha o kadar doğru ki bu tespit. :KK53:
Hatta bir önceki konuda da geldi geçti, affettim deme lütfunu göstermişti ya. Güya millet canııımmm neler yaşamışsın sen öyleee deyip gelecekti fikrince. Tutmadı tabi. Özrü kabahatinden büyük derler ya, o hesap işte. Madem yine işin düştü, dert dökmeye geldin bari kendini doğru düzgün ifade et. Burnumu dik tutacağım diye iyice üstten üstten yazmış yine.
 
Ahahaha o kadar doğru ki bu tespit. :KK53:
Hatta bir önceki konuda da geldi geçti, affettim deme lütfunu göstermişti ya. Güya millet canııımmm neler yaşamışsın sen öyleee deyip gelecekti fikrince. Tutmadı tabi. Özrü kabahatinden büyük derler ya, o hesap işte. Madem yine işin düştü, dert dökmeye geldin bari kendini doğru düzgün ifade et. Burnumu dik tutacağım diye iyice üstten üstten yazmış yine.
Cahille sohbeti kesmiş siz halaaaaaaaa🙄
 
Bir avukatla konusnadan kendi basiniza is yapmayin derim ben. Bu arada dugunde takilan takilar kadinindir, kimin taktigi onemli degil.
 
Eşimi ayrılacağıma inandırmam çok zor oldu. 5 gündür aile evindeyim 1 kez dahi aramadı. Kendi ev alma sürecini devam ettirmiş. Dün sabah anlaşmalı boşanacağımı söylemek için aradım tamam dedi fakat devamını dinleyin.
Öğle vakti tekrar aradı ve kendi ev alma işlemi için benim ipotek ile ilgili imzamı istedi. Düşünüm ben boşanma diyorum adam ablası ile ev koşturuyor. Anlaşmalı olması için gittim. Orada yüz yüze geldiğimizde, boşanacağıma asla inanmadığını fark ettim. Belki 2 saat boyunca ayakta bende bittiğine ikna etmeye çalıştım.
5 gündür evde olmayan karın var senin sen ev peşindesin iğrrnç dedim. Bana diyor ki döneceksin ki biliyorum. Ben seni bilerek gelip almadım, öyle ikna etmiş olurdum , sen anlayıp gelecektin diyor. İnanın bana 30 kez bitti demem gerekti. Sarılmaya çalıştı uzak durdum. Resmen adam banka işi vesilesiyle ayak üzere evliliği ile ilgili konışma zahmetinde bulundu.
Çıkarken kasadan altınları beraber alalım dedim. Ailemin taktıklarını neden vereyim sen boşanıyorsun dedi.
Ailesinin taktıklarında çok ısrar etmeyeceğim ama düğünde bozdurulan altınlarımı isteyeceğim.
Fakat anlaşmalı diyor ama bana bahaneler üretecek gibi, sen bışanmak istiyyorsun deyip duruyor. Bugün en iyisi eşyalarımı toplamak dedim annemle gidip o işteyken. Haberdar edeceğim ama eşya toplayacağım diye. Çünkü çekişmeliye gitse bile o evde bir şeym kalmasın ki rahat hareket edeeyim diye.

Elim ayağım kalkmıyor, çok güçlü hisssetmem lazım. Çok yoruldum herkese anlatmaktan, soranlardan. Bu süreç nasıl geçer?
Neden ayrılacağınızı inandırmaya çalışıyorsun ki? Sizin peşinizden koşup vazgeçirmeye çalışsın diye mi
 
Davayı açtım açacağım, eşyalarımı aldım alacağım, kocamı inandırdım inandıracağım diye bu kadar konu açtıktan sonra, boşanacağına biz bile yedi kat yabancı olmamıza rağmen inanmadık. Kendini komik duruma düşürme, zaten yapacak olan direkt yapar, inandırma çabasına girmez eyleme geçer. Sen hâlâ kocam ciddiyetimi anlasın da ayağıma kapansın diye bekliyorsun sadece. Korkarım bu işin sonunda pişmanım yuvamızı yıkmayalım diye çark eden yine sen olacaksın.
 
Cahille sohbeti kesmiş siz halaaaaaaaa🙄
O bize kapak yaptı ya daha dedi kapaktan bile anlamiyacak kadar boşsunuz
Ahahaha o kadar doğru ki bu tespit. :KK53:
Hatta bir önceki konuda da geldi geçti, affettim deme lütfunu göstermişti ya. Güya millet canııımmm neler yaşamışsın sen öyleee deyip gelecekti fikrince. Tutmadı tabi. Özrü kabahatinden büyük derler ya, o hesap işte. Madem yine işin düştü, dert dökmeye geldin bari kendini doğru düzgün ifade et. Burnumu dik tutacağım diye iyice üstten üstten yazmış yine.

Yanı o ne derse o olur af ederse eder hakaret ederse eder kovarsa kovar
Herşey onun elinde biz onun karşısında iki kelimeyi bir araya getirip konuşamayız

Her zaman yazdık kocasına demediği yapamadığı öfkeyi burda bize kustu
Kocayla barışınca yine bize kustu
Her şekil de bir şamar oğlan olduk

Getirin bana mazlumun olduk

Yine de döndü dolaştı onca hakaret ettiği kişilere derdiniz açıp yardım.istedi destek istedi

Bir atasözü geliyor aklıma...demeyim :eek:
 
Back
X