Eşim ayrılacağımıza zor inandı, bugün annem ile eşyalarımı toplayacağım

Güncescim, üzülmelik bir şey yok.
Ortada alacaklarım var. Düğünde ben kendi eşyalarımı almışken, onun bizim takılarımızı bozdurup aldığı ev eşyaları var.
Ve ev onun , eşyalar onda kalacak bana bozulanları ödemesi gerek.
1 yıl 8 ay anne ve ablam dedin bana tamam ben gidiyorum bir şey istemeden, anne va ablanla kurduğum düzende yaşa dememeliyim.
Benim de bir ailem var onların da bana yapılanları sindirememesi var.
O eşyaları alıp bir yere koyamayacağıma göre benim derin konulara inmem gerekiyor anlatabildim mi? Bana güçlü kadın çizimi yapmayın. Benim çok şükür hayatımın devamından endişem yok ki.

Bana guncescim yazdigin gunleri de gordu ya bu gozler artik olsem de gam yemem 🤣

Ben sana hic guclu kadin cizimi yapmadim cunku biliyorum ki yapsam bunu senin anlaman cok zor. Sadece sana su kadarini yazayim ki ben senin arkadaslarin gibi yapamayacagim seylerini tavsiyesini buraya yazmam. Bin sorun yasayip baska konuda dik durun demem kimseye o yuzden beni baskalari ile karistirma.

Ha evliligi bitme noktasina gelmis kimse de su yazdiklarinla ugrasmaz o yuzden bana masallar anlatma. Ugrasacaksa da oyle bir ugrasir ki o adamin anasini aglatir. Avukatla falan hic gorusmedin birbirimizi yemeyelim.

Üzülmüyorum, dönsün asla istemiyorum. Sadece arkadaşlar bir ailem var. Sadece kendim yönetmiyorum süreci. Ailem de ben evlenirken çok emek verdi maddi manevi. Ben çantamı alıp çıkıyorum dersem, onları

Avukatı kim yönlendiriyor? Gökten mi iniyor şahitler, olan olayları anlatmak, dilekçedeki maddeler? Öyle değil işte

komiksin.
şahitleri kocana mı soracaksın?
avukat falan tutmadığına eminim ama ispatlayamam. zaten avukatın olsa gidip o imzayı attırmazdı sana. kendin çalıp kendin oynuyorsun.
dikkat et iki ileri bir geri yaparken boşanıverme sonra.

komiksin.
şahitleri kocana mı soracaksın?
avukat falan tutmadığına eminim ama ispatlayamam. zaten avukatın olsa gidip o imzayı attırmazdı sana. kendin çalıp kendin oynuyorsun.
dikkat et iki ileri bir geri yaparken boşanıverme sonra.
Seni ikna etmek hayattaki sen emelim.

Üzülmüyorum, dönsün asla istemiyorum. Sadece arkadaşlar bir ailem var. Sadece kendim yönetmiyorum süreci. Ailem de ben evlenirken çok emek verdi maddi manevi. Ben çantamı alıp çıkıyorum dersem, onlara haksızlık değil mi?
Ya kızlat
Ben de yeri geldi kızdım ama
Bu konuda haklı değil mi?

Ya kızlat
bence degil yani ailesi evlenirken takilan altinlari almadan bosanma diyor mudur? ailesinin ne hakki var ki onlara haksizlik olsun? onemli olan maveranin bu adamdan kurtulup kendisine yeni bir hayat kurmasi bence. o da istiyorsa tabi.

Üzülmüyorum, dönsün asla istemiyorum. Sadece arkadaşlar bir ailem var. Sadece kendim yönetmiyorum süreci. Ailem de ben evlenirken çok emek verdi maddi manevi. Ben çantamı alıp çıkıyorum dersem, onları

Avukatı kim yönlendiriyor? Gökten mi iniyor şahitler, olan olayları anlatmak, dilekçedeki maddeler? Öyle değil işte
Dam başında saksağan vur beline kazmayı, üyenin bahsettiği şeyle bu cevabın ne alakası var.

Avukata yaşananları elbette anlatacaksanız, yaşananlara x şahit, y lira değerinde altın, t değerinde ev-araba var falan diyeceksiniz ama eşinizi arayıp bak boşanıyorum haa!, anlaşmalı boşanmıyorum çekişmeli boşanalım demenizin dilekçeyle, şahitle ne ilgisi var?

Ya kızlat

haklıysa avukata vekaleti versin neler neler istenecek söylesin avukat anlaşmalı için bürosuna çağırsın yoksa çekişmeli açsın olsun bitsin.
adamın gönlü olsun diye evi terketme sebebi için gidip imza atarsan adam sana altın maltın vermez öyle istemeyle. hak var hukuk var yolu neyse onu yapsın.

Ya kızlat
Bence haklı ama maddi manevi tazmin etmek istese gidip evi ipotek edilmesine imza atmazdi . Neymiş anlaşmalı bosanma içinmiş 🤣 ya bir insan cidden magdursa ve gerçekten bir şeyleri bırakmak istemiyorsa bu şekilde davranmaz. Şahsen bende bir gram altın birakmazdim bana bu kadar haksızlık yapan adama ama gidip kuzu kuzu ev alın tabi karfesinle diye imza da atmam . Çünkü bunun manası evet haklısın senden boşanmayaxagim sen ve ailenin dediklerini yapıyorum safece biraz varlığımı hisset . Ama adamın umrunda değil .

bence degil yani ailesi evlenirken takilan altinlari almadan bosanma diyor mudur? ailesinin ne hakki var ki onlara haksizlik olsun? onemli olan maveranin bu adamdan kurtulup kendisine yeni bir hayat kurmasi bence. o da istiyorsa tabi.
Hazmedemiyor olabilir. Maddi olarak zorlanmışlardır. Şimdi adam ev araba her şeyi var. Bu kız elini sallayıp bay bay diyip gitmek istemiyordur. Kendi tercihi değil mi?

haklıysa avukata vekaleti versin neler neler istenecek söylesin avukat anlaşmalı için bürosuna çağırsın yoksa çekişmeli açsın olsun bitsin.
adamın gönlü olsun diye evi terketme sebebi için gidip imza atarsan adam sana altın maltın vermez öyle istemeyle. hak var hukuk var yolu neyse onu yapsın.
Avukat tuttum dedi sanki

Hazmedemiyor olabilir. Maddi olarak zorlanmışlardır. Şimdi adam ev araba her şeyi var. Bu kız elini sallayıp bay bay diyip gitmek istemiyordur. Kendi tercihi değil mi?
kendi tercihi tabi biz sadece kendimizce yorum yapabiliyoruz.

Bence haklı ama maddi manevi tazmin etmek istese gidip evi ipotek edilmesine imza atmazdi . Neymiş anlaşmalı bosanma içinmiş 🤣 ya bir insan cidden magdursa ve gerçekten bir şeyleri bırakmak istemiyorsa bu şekilde davranmaz. Şahsen bende bir gram altın birakmazdim bana bu kadar haksızlık yapan adama ama gidip kuzu kuzu ev alın tabi karfesinle diye imza da atmam . Çünkü bunun manası evet haklısın senden boşanmayaxagim sen ve ailenin dediklerini yapıyorum safece biraz varlığımı hisset . Ama adamın umrunda değil .
İmza konusunda haklısın
Adam "Ay zorluk çıkarmadın, imza attın, bunun hatrına ben de anlaşmalı boşanayım, tüm altınları da sana vereyim. " demeyecek ki.

mavera110 mavera110 bu konuda bizim kaçırdığımız nokta nedir? Adama zorluk çıkarmayıp imza atıp iyilik yapmanın boşanmana ne gibi bir faydası olacak?

Aynı bunun gibi üst katımda var bitane o boşandı boşanana kadar hikaye yaptı işte vazgecmesin anlasmalı bosanalim diye katlaniyorum dedi (her hafta sonu geliyordu adam) şimdi boşandılar her hafta sonu adam burda hafta içide geliyor boş boş boşandı kendine güldüruyor sadece

İmza konusunda haklısın
Adam "Ay zorluk çıkarmadın, imza attın, bunun hatrına ben de anlaşmalı boşanayım, tüm altınları da sana vereyim. " demeyecek ki.

mavera110 mavera110 bu konuda bizim kaçırdığımız nokta nedir? Adama zorluk çıkarmayıp imza atıp iyilik yapmanın boşanmana ne gibi bir faydası olacak?
Çünkü evi adam evlenmeden almış ondan dolayı zaten onun hakkı yokmuş bilmem ne . Şey demiyor son bir defs daha gidiyim naz yapıyım yüz yüze gelince belki vazgeçer . Yani cidden bir avukatla görüşse Muhtelif eğer dolandırıcı değilse imza atma derdi. Ben konularinda hiç boşan da yazmadım . Mesele bance eğer bir kadın bunu idare edecekse evlilik devam edebilir bu kendi başına boşanma sebebi değil. Boşanmak isteyip haklarını almak isteyen bir kadın bosanacagi adama altın tepside mal sunmaz.

Ya ben daha önce hiçbir Mavera konusunu okumadım ama hep bir eşya muhabbeti görüyorum başlıklarda. Bu eşyalar kıymetli bir şey mi arkadaşlar, umarım MacKenzie-Childs falandır, bir türlü boşanamıyor bu kadıncağız eşyalar yüzünden.

Back
X