Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ikna etmeye,sevimli görünmeye çalışma.daha beter küçümseyip soğur.dik dur,ayrılmayı isteme nedenlerini sorgula.eğer ufak tefek şeylerse zaten bahanedir,yolu açık olsun bence..
Valla bende anlamıyorum onu artık.Aramızda öyle halledilmeyecek şeyler yok ama tabi bana göre ona göre öyle değilmiş demekki.1 aydır ona aşırı ilgi gösteriyorum bana diyor baştan neden öyle değildin diye.İyide ben tek yönlümü böyle olacaktım .Sen erkek olarak bana sıcak davransan ben zaten erirdim.Kazık gibi durup herşeyi benden bekliyor.Bende inat oda inat yaptı.Belki bu 10 gün bize iyi gelir yada dahada batarız bilmiyorum. İçim acıyor ama bazende bırak gitsin yoluna bak diyorum.Kafam karışık.:26:
Ne yaptiniz? Merak ettim. Ayrildiniz mi yoksa sorunlarinizi cozebildiniz mi?
Konu eski diyebilirsiniz zaten bundan dolayi merak ediyorum acaba ozgurdu bu konusunu halledebildi mi diye...