• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ayrılmak istediğini söyledi...

cnm bende aynı durumdayım bizde eşimle birlikte çalıştık,işlerini büyüttü daha çok kazanmaya başladı bende çalışmayı bıraktım evde çocuğumla ilgilendim..
şimdi diyorumki başka ile taşınmak ilaç gibi gelicek bana ama iş konusu işte 11 yıl hiç çalışmadımki başkasının yanında beni çok ürkütüyor..
eşinden bişiyler alamıyormusun ve çocuk konusunda ne diyor sendemi kalıcak,bırakıyormu

Çocuğun bende kalacağı kesin brşeyler vermesse bende hayatta ayrılmam.Aslında son kararım ayrılmamak.Bu zamana kadar evliliğimizde kararları hep o verdi.Gel dedi geldim git dedi gittim.Bu sefer ben ayrılmıyorum dedim.Gitmek isterse kendi gitsin ne yapayım ama ben biryere gitmeyeceğim.

çocuğun bende kalacağı kesin brşeyler vermesse bende hayatta ayrılmam.aslında son kararım ayrılmamak.bu zamana kadar evliliğimizde kararları hep o verdi.gel dedi geldim git dedi gittim.bu sefer ben ayrılmıyorum dedim.gitmek isterse kendi gitsin ne yapayım ama ben biryere gitmeyeceğim.

allah yardımcın olsun guzel kardesım

Erkekler ayrılalım lafını basit olarak algılyor, kadın ayrılalım diyince nettir, bitmiştir ama erkeğinki bana biraz daha çocuksu geliyor...Bence düşüncesi değişebilir, siz biraz daha ılımlı olmaya çalışın...İşşallah herşey düzelir, gönlünüzdeki gibi olur...

Evde sıkılıyorum.Dışarı çıkıyorum hemen eve gelmek istiyorum.İçimdeki sıkıntıyı nasıl atacağım bilmiyorum.Eşim ayrı eve çıkacakmış.Öyle plan yapmış.Biz burda kalacağız o gidecek.

sıkıntı yapmana gerek yok neticede olan almuş bırak onsuz yaşayabildiğini görsün zor ama yapmak zorundasın bence dönecek

Erkekler ayrılalım lafını basit olarak algılyor, kadın ayrılalım diyince nettir, bitmiştir ama erkeğinki bana biraz daha çocuksu geliyor...Bence düşüncesi değişebilir, siz biraz daha ılımlı olmaya çalışın...İşşallah herşey düzelir, gönlünüzdeki gibi olur...

Erkekler icin ayrilalim demek aslinda cok zor dur canim arkadasim.Hele gene iliskisine evine uzun yillar adamis ise eger. Bu karari alana kadar da uzun uzun dusunur, izler seni uzaktan, ona karsi hareketlerini, sozlerini cok iyi bir sekilde dinler, inceler. Erkeklerin de korkulari var, yapabilirmiyim dusunurler ,ardindan birakacaklarini dusunur, kiyamiyor dusundugunuz kadar kolay. Ama benim tecrubemde ayrilalim diyebilecek duruma geldiyse, gercekten ayrilmak istediginin anlamidir. Kiziniz bu konu hakkinda ne dusunuyor?

Son düzenleme:
Eşim ön ayrılık için 10 günlüğüne memleketine gitti.Hem kendi deneme amaçlı dedi hemde bizide (kızımı ve benide) götürmeye çalıştı.Madem kendini deneyecek bende gitmedim.Acaba gitsemiydim kararsız kaldım.Ama bu kadar aşağılanmayı da hak etmiyorum.

Eşim ön ayrılık için 10 günlüğüne memleketine gitti.Hem kendi deneme amaçlı dedi hemde bizide (kızımı ve benide) götürmeye çalıştı.Madem kendini deneyecek bende gitmedim.Acaba gitsemiydim kararsız kaldım.Ama bu kadar aşağılanmayı da hak etmiyorum.

merhaba ozgur seni cok merak ettimm.mesaj kutun da dolmus,mesaj da atamiyordum,demek her sey ayni,oylemi:50:

Çok yazık çok üzüldüm inşallah eşiniz aklını başına alır.11 yıllık evlilikte gece yarısı uyanıp boşanıcam demek çok büyük yıkım.Allah yardımcınız olsun.Evlenmeye korkuyorum buraları okuyunca :(

cnm tüm sayfaları okumadığım için bilemiyorum gözden kaçırmış olabilirim. aranızdaki sorunlar halledilemeyecek sorunlar mı? görünen o ki sen boşanma taraftarı değilsin. o halde eşinle konuşup halledemez mydiniz? çocuğunuz da varmş.biraz daha zaman tanımasını isteyemez misin?

canım bu nasıl ayrılmak isteği,eşin ayrılmak istemiyor bence...kafasında netleştirmemiş enazından
eğer sana tahammül edemese ,herşeyden bıksa ,anlaşamadığını düşünse 1 dk durmaz sonuçta işi var gücü var çıkardı ayrı eve
cinsel hayatınız nasıldı,ayrı düştüğünüz, eşinizi gelecek için telaşlandıran ne anlamadım ben
çünkü eşiniz gelecek için hazırlık yapıyor,düzen kuruyor,sizi alıştırıyor ve hala aynı evde

canım bu nasıl ayrılmak isteği,eşin ayrılmak istemiyor bence...kafasında netleştirmemiş enazından
eğer sana tahammül edemese ,herşeyden bıksa ,anlaşamadığını düşünse 1 dk durmaz sonuçta işi var gücü var çıkardı ayrı eve
cinsel hayatınız nasıldı,ayrı düştüğünüz, eşinizi gelecek için telaşlandıran ne anlamadım ben
çünkü eşiniz gelecek için hazırlık yapıyor,düzen kuruyor,sizi alıştırıyor ve hala aynı evde

ıstemıyorsan bosanmak once kendın bır konus ona senle mutlu olabılecegını hıssetır dua et sıgın
oladı aıleye sen soyle ama kızarak dıgıl huyundan gıt belkı anlıktı soylemesı onada zaman ver aıeye danız bence
hayırlısı neyse o olsun hakkında

Valla bende anlamıyorum onu artık.Aramızda öyle halledilmeyecek şeyler yok ama tabi bana göre ona göre öyle değilmiş demekki.1 aydır ona aşırı ilgi gösteriyorum bana diyor baştan neden öyle değildin diye.İyide ben tek yönlümü böyle olacaktım .Sen erkek olarak bana sıcak davransan ben zaten erirdim.Kazık gibi durup herşeyi benden bekliyor.Bende inat oda inat yaptı.Belki bu 10 gün bize iyi gelir yada dahada batarız bilmiyorum. İçim acıyor ama bazende bırak gitsin yoluna bak diyorum.Kafam karışık.:26:

Valla bende anlamıyorum onu artık.Aramızda öyle halledilmeyecek şeyler yok ama tabi bana göre ona göre öyle değilmiş demekki.1 aydır ona aşırı ilgi gösteriyorum bana diyor baştan neden öyle değildin diye.İyide ben tek yönlümü böyle olacaktım .Sen erkek olarak bana sıcak davransan ben zaten erirdim.Kazık gibi durup herşeyi benden bekliyor.Bende inat oda inat yaptı.Belki bu 10 gün bize iyi gelir yada dahada batarız bilmiyorum. İçim acıyor ama bazende bırak gitsin yoluna bak diyorum.Kafam karışık.:26:

merhaba ozgur seni cok merak ettimm.mesaj kutun da dolmus,mesaj da atamiyordum,demek her sey ayni,oylemi:50:

Canım değişen birşey yok.Akşam memleketine gidecekti.Bizede söyledi ama köyde 2 gün kalınacakmış.Henüz ev ayarlanmamış.Belirsizlik yüzünden gitmedim.Akşam konuyu ben açtım 10 günlüğüne gidiyorsun.Bizsizliğimi deneyeceksin dedim.Evet dedi.Ben sormasam hiç konuyu açmayacaktı. Ben ona boşananlar kahramanmış dedim.Oda bana diyor boşananlar kahramanmış ama boşanıcam diye.:9:Kafası aşırı karışık bıraksam gitse geri geleceğine adım gibi eminim ama ben o sürecede girmek istemiyorum.Hayırlısı Allahtan..

yok cnm bu adamın boşanmaya niyeti yok
merak etme kafası karışık sadece
bırak gitsin gönderirken ona çok iyi davran,duygusal davran aklında öyle kal
tekrar değişmiş olarak döner o

yok cnm bu adamın boşanmaya niyeti yok
merak etme kafası karışık sadece
bırak gitsin gönderirken ona çok iyi davran,duygusal davran aklında öyle kal
tekrar değişmiş olarak döner o

Beni çok yıprattığı kesin bu sabah kalktığımda kaşlarımı nasıl çatıp üzüntülü uyuduysam (her saat başı kalktım tabi) iki kaşımın arası kırış kırış olmuştu.Eşimle aynı yaştayız ,adam beni çökertecek :14:

SENİN İÇİN EN İYİSİ:6 ay-1 sene toparlanmanı bekleyecekse,o da yanındayken en azından kendine bir iş bul,düzenini oluştur.1 sene sonra o gittiğinde kendini boşlukta ve parasız ne yapacağım diye hissetmezsin.barışmaya çalışma.düzenini kur ve boşver...hayırlısı olur...

Back
X