• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ayrılmak istediğini söyledi...

Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm gerçekten :(
Rabbim yuvanı kurtarmayı nasip eder inşallah ortada bi yavru var :( onca yıl var

Allah hakkınızda herşeyin en hayırlısını nasip etsin..umarım çok mutlu günler kapınızadır..
üzülmeyin demek isterdim şu durumda yersiz olurdu..mutlaka üzüleceksiniz kolay değil 11 yıl aynı yastığa baş koymuşsunuz..kötü günleriz olduğu kadar mutlu günleriniz de olmuştur mutlaka..ama geçecek..herşey geçiyor yeterki biraz sabır ve duaya sığınalım..Allah yar ve yerdımcınız olsun..

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Konu benim ailemle yada onun ailesiyle ilgili değil.Tabi bizi bu duruma ''o şunu dedi'' ''o geldi o gelmedi'' gibi şeyler getirdi.Sonra eşim evliliğimizin 3.yılı askere gitti.Kızım 3 aylıktı.İşimizde bize ait.15 ay ben neler çektim emzirdiğim çocuğu anneme bıraktım.Kar kış demeden minibüslerle emzirmeye günde 3-4 kere geldim.15 ay bitti teşekkür beklerken geldi şu parayı ne yaptın.Neden bu kadar kredi kartı harcadın.Hesaplarıma göre şu kadar paramız olması lazım gibi şeyler söyledi.O dönemde çok sinir etti beni.Askerde izin günleri benim ve bebeğimizin yanına gelmeye değil kendi ailesinin yanına gitmeye çalıştı ben alındım diye yine bana kızdı.Kızdı kızdı...Neyse geçmişi karıştırmayayım daha sinir oluyorum çünkü.Kısacası iyi kötü 11 yıl...

Zaten ne kadar cok yaranmaya calisirsan o kadar cok nankörlük görürsün.
Maalesef bu böyle.
Allah hakkinizda hayirli ne ise onu versin.

Henüz boşanma dilekçesi vermedi eşim ama yakındır vermesi.Günde 10 mesaj atıyorum nerdeyse , dönüp birine bile cevap vermiyor.Akşam evde tekrar konuşmaya devam ediyoruz.Ama tam zamanı belirleyemedim.Çünkü eşim kendini hazırlamış ama ben hazır değilim.Ruhum çökmüşken kızıma faydam olmuyor.Eşim benim toparlanmamı bekliyor.Sonra dilekçeyi verecek.Bazen şeytan diyor boşa gitsin burnu sürtsün bakalım ne yapacak.Ama kolay olmuyor.

Allah yardimcin olsun,

aile danismanina gitmeyi önerseydiniz,ne diyecekti,uzman demisti eslerden abiri istemiyorsa o evlilik kurtarilir diye,sans var diye

cok üzüldüm ya insan ansizin yakalaniyor gibi

canım benim çok üzüldüm Allah yardımcın olsun inşallah
bakarsın herşey bir anda düzelir
herşeyin hayırlısı olsun inşallah

canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun ama şunuda demeden geçemiycem eğer taraflardan biri kafasında bitirmişse sen ne yaparsan yap olmuyor :(
çok kısa bir süre önce bende yaşadım bunları 2 yıl dayanabildik ve sonunda bitti 11 yıl sevgililikten sonra 5 yıl dayanabildik bribirimize ama benim eşim oğlum doğduktan sonra değişti daha 6 aylıktı birden iş yerimde msn den yazdı boşanmak istediğini yıkıldım ağladım yalvardım o zaman çok saçma sebepler söyledi bu 2 yıllık süreçte bir kaç defa ailemin yanına gittim oğlumla her defasında geldi ama 15-20 gün sonra yine olmuyo demeye başladı en son iş yerimde tartıştık ve bana vurdu boşanma davası açtım mahkemeden çıktık çok ağlıyo ben ne yaptım diye seni seviyorum tekrar bir araya gelicez demeler tabi ben onu çok seviyorum ya gene inandım ona :)
davayı kesinleştirmemiştik biz son imzalar kalmıştı 5 ay sonra eve döndüm tekrar herşey mükemmel sanki ilk günlerimiz gibiydi herşey
oğluyla ilgili düşün ki biz ilk doğum gününde oğlumun boşanmayı konuşuyorduk 2. doğum günü harika oldu herkes bu kötü günleri atlattığımıza seviniyordu
sonra bişeyler değişmeye başladı eve geç gelmeler ben farkettim yine bişeyler ters gidiyordu davanın düşmesine 2 gün kalmıştı o gece konuştuk sanki düzelme var gibiydi gelecek planı yaptık buzlar eridi sarıldı uyudu sabah işe giderken ben geç gidicem oğlanı al git dedi kapıdan geçirdi dudağımdan öptü öğlen telefon ett ben son imzayı attım herşey bitti dedi
tabi ben şok demekki içinde bişeyler bitmişti bense sürekli arkasından ağlayarak bunu bize yapma diyerek gözünde küçülmüştüm ilk lafım sen bilirsin oldu o gece eve uğrayıp bir kaç eşya aldım ve ailemin yanına gittim sonra evden eşyalarını al demeye başladı haaa tamam dedim hay hay onun ailesine ait evde oturuyordum oğlanın onda olduğu bir cumartesi dayadım kamyonu kapıya çeyiz olarak ne getirdiysem topladım evin anahtarını portmantoya koydum son kez baktım ve çıktım bu onun için ilk yıkımdı
eskisi gibi olucak zannetti ama ne ağladığımı gösterdim nede yalvardım küçük bir şehirde yaşıyorum iş yerlerimizin arası 500 mt ama ben onu oğlanı almaya geldiğinde görüyorum sadece çünkü yoluna çıkmamaya yemin ettim msn face kapattım hiç bir yerden ulaşamıyor bana şimdi pişmanmış bana ne kendi istedi sonuçlarına katlanacak
onu çok pişpişleyen aileside azcık oğullarıa katlansınlar dimi ama ha bu evlilikten yediğim en büyük kazığım 10.000 tl gibi bir borç kaldı bana olsun dedim işim var elim ayağım tutuyo hiç ses etmedim onuda ödüyorum daha 2 ay oldu herşey biteli ama her işte bir hayır vardır diyorum gencim daha 31 yaşındayım oğlum 2,5 yaşında herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum
ilk 2 hafta çok kötüydüm sonra toparlandım benim gözümün içine bakan bir oğlum vardı ve kendime düşüp onu ihmal edemezdim toparlandım şimdi oğlumla ilgili gelecek planları yapıyorum bizim için herşey daha iyiye gidiyor keşke 2 yıl önce ilk dediğinde bitseymiş bu kadar yıpranmaz ve karşı tarafıda yıpratmazdım
çok uzun yazdım kusuruma bakma canım umarım senin içinde en hayırlısı olur bitti diyorsa zorlama zamanla yaralar kapanıyor

canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun ama şunuda demeden geçemiycem eğer taraflardan biri kafasında bitirmişse sen ne yaparsan yap olmuyor :(
çok kısa bir süre önce bende yaşadım bunları 2 yıl dayanabildik ve sonunda bitti 11 yıl sevgililikten sonra 5 yıl dayanabildik bribirimize ama benim eşim oğlum doğduktan sonra değişti daha 6 aylıktı birden iş yerimde msn den yazdı boşanmak istediğini yıkıldım ağladım yalvardım o zaman çok saçma sebepler söyledi bu 2 yıllık süreçte bir kaç defa ailemin yanına gittim oğlumla her defasında geldi ama 15-20 gün sonra yine olmuyo demeye başladı en son iş yerimde tartıştık ve bana vurdu boşanma davası açtım mahkemeden çıktık çok ağlıyo ben ne yaptım diye seni seviyorum tekrar bir araya gelicez demeler tabi ben onu çok seviyorum ya gene inandım ona :)
davayı kesinleştirmemiştik biz son imzalar kalmıştı 5 ay sonra eve döndüm tekrar herşey mükemmel sanki ilk günlerimiz gibiydi herşey
oğluyla ilgili düşün ki biz ilk doğum gününde oğlumun boşanmayı konuşuyorduk 2. doğum günü harika oldu herkes bu kötü günleri atlattığımıza seviniyordu
sonra bişeyler değişmeye başladı eve geç gelmeler ben farkettim yine bişeyler ters gidiyordu davanın düşmesine 2 gün kalmıştı o gece konuştuk sanki düzelme var gibiydi gelecek planı yaptık buzlar eridi sarıldı uyudu sabah işe giderken ben geç gidicem oğlanı al git dedi kapıdan geçirdi dudağımdan öptü öğlen telefon ett ben son imzayı attım herşey bitti dedi
tabi ben şok demekki içinde bişeyler bitmişti bense sürekli arkasından ağlayarak bunu bize yapma diyerek gözünde küçülmüştüm ilk lafım sen bilirsin oldu o gece eve uğrayıp bir kaç eşya aldım ve ailemin yanına gittim sonra evden eşyalarını al demeye başladı haaa tamam dedim hay hay onun ailesine ait evde oturuyordum oğlanın onda olduğu bir cumartesi dayadım kamyonu kapıya çeyiz olarak ne getirdiysem topladım evin anahtarını portmantoya koydum son kez baktım ve çıktım bu onun için ilk yıkımdı
eskisi gibi olucak zannetti ama ne ağladığımı gösterdim nede yalvardım küçük bir şehirde yaşıyorum iş yerlerimizin arası 500 mt ama ben onu oğlanı almaya geldiğinde görüyorum sadece çünkü yoluna çıkmamaya yemin ettim msn face kapattım hiç bir yerden ulaşamıyor bana şimdi pişmanmış bana ne kendi istedi sonuçlarına katlanacak
onu çok pişpişleyen aileside azcık oğullarıa katlansınlar dimi ama ha bu evlilikten yediğim en büyük kazığım 10.000 tl gibi bir borç kaldı bana olsun dedim işim var elim ayağım tutuyo hiç ses etmedim onuda ödüyorum daha 2 ay oldu herşey biteli ama her işte bir hayır vardır diyorum gencim daha 31 yaşındayım oğlum 2,5 yaşında herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum
ilk 2 hafta çok kötüydüm sonra toparlandım benim gözümün içine bakan bir oğlum vardı ve kendime düşüp onu ihmal edemezdim toparlandım şimdi oğlumla ilgili gelecek planları yapıyorum bizim için herşey daha iyiye gidiyor keşke 2 yıl önce ilk dediğinde bitseymiş bu kadar yıpranmaz ve karşı tarafıda yıpratmazdım
çok uzun yazdım kusuruma bakma canım umarım senin içinde en hayırlısı olur bitti diyorsa zorlama zamanla yaralar kapanıyor

Canım yaa çok zor günler geçirmişsin.Allah yardım ediyor insana.Bende senin yaptığın gibi yapıyorum.Evliyken gözü açılsın istiyorum.Bittikten sonra pişman olacak biliyorum.Ona da söylüyorum.Eşimi tanıyorum çünkü.Yemeği tam olsun , evi temiz olsun eşi güzel ve bakımlı olsun ister azıcık kilo alsam karışır beni beğenmez, ailesine karşı anlayışlı eş ister,Ne yaparsa yapsın tamam kocacım densin ister.İşte ben bunları hep yaptım ama adam yinede kusuru bende buluyor.Kendimi övmüyorum ama çevremde herkes beni beğenir ama ben kusuru kendimde bulmuyorum demek ki olmayınca olmuyor.
Benim bir hatamda hep kendi işimizi yaptık.Yani 1 sene öncesine kadar eşimle çalışıyordum.Evlenince beraber şirket açtık.İş bizim olunca maaş almıyordum.Ne gelirse ona göre harcıyorduk.tabi iş büyüdükçe beni devre dışı bırakmaya başladı.Ve ben artık onunla çalışmıyordum.Evdeydim.Eğer başka yerde çalışsam düzenim daha az bozulurdu diye düşünüyorum.Şimdi iş bulacağım.Evden ayrılmayı düşünmüyorum.Kızım bunu kaldıramaz çünkü.tekrar başkasının yanında çalışmak bana ürkütücü geliyor.Çünkü 11 yıldır hep kendi işimizi yaptım.Ama aslında farklı bir çevre bana ilaç gibide gelebilir.

Ama şunuda ekleyeyim küçücük bir bebeği babasız büyümesine vesile olanı Allah affetmez.Aşılmayacak hiçbir problem yoktur.2.evlilikler dahamı farklı olacak sanki.Sanmam..

İnşallah herşey yoluna girer ayrılmazsınız:26: bir söz vardır su bulanmadan durulmazmış belki bunda sonra herşey daha güzel olur... Allah eşinizin kalbine merhamet ve vicdan azabı versinde ayrılmak istediğine pişman olsun :26:

Son düzenleme:
valla canım bu yaşadıklarımdan sonra ikinci evliliği hiç düşünmüyorum gözüm korkuyor ki eşim dediğim insanı yıllardır tanıyordum şimdi sil baştan birini tanı evlen ona alış üstüne bir oğlum var gözüm korkuyor
benim eşim tek çocuktu ailesi ona çok bağlıydı oğlum olana kadar sorun yoktu ama oğlum olduktan sonra ailesinin ağzına bakarak çok değişti bitmesini en çokta ailesi istedi dediler ki çocuk olunca mecbur çeker ama iş öyle değildi
hayatında biri varmış gibi gösterdi sürekli telefonlar elinde, hep bilgisayar başında eski sevgilisiyle görüşmeye başladı vs vs biliyorum ki bunlarda oyundu ha o zaman çok etkisinde kaldım acaba falan oldum ama bu saatten sonrada ilgilenmiyorum
bu arada çalışmak çok iyi geliyor çünkü günlük işlerin içinde sorgulamaya vaktin olmuyor kendini dinlemediğin için zamanla uçup gidiyor işten bile izin almadım ki iyikide almamışım :) psikoloğa gidicem demişsin git tabi canım mutlaka faydası olur ben gitmedim o an şöyle düşündüm birine anlatmaksa burda anlatıyorum zaten ne yapıcak içimdeki acıyı söküp alıcakmı hayır en kötü ihtimalle antidepresan vericek neden kendimi uyuşturayım ki ben güçlüyüm ve derdimin çaresi yine bende
umarım sende bu zorlu süreci atlatır hakettiğin mutluluğu yakalarsın

valla canım bu yaşadıklarımdan sonra ikinci evliliği hiç düşünmüyorum gözüm korkuyor ki eşim dediğim insanı yıllardır tanıyordum şimdi sil baştan birini tanı evlen ona alış üstüne bir oğlum var gözüm korkuyor
benim eşim tek çocuktu ailesi ona çok bağlıydı oğlum olana kadar sorun yoktu ama oğlum olduktan sonra ailesinin ağzına bakarak çok değişti bitmesini en çokta ailesi istedi dediler ki çocuk olunca mecbur çeker ama iş öyle değildi
hayatında biri varmış gibi gösterdi sürekli telefonlar elinde, hep bilgisayar başında eski sevgilisiyle görüşmeye başladı vs vs biliyorum ki bunlarda oyundu ha o zaman çok etkisinde kaldım acaba falan oldum ama bu saatten sonrada ilgilenmiyorum
bu arada çalışmak çok iyi geliyor çünkü günlük işlerin içinde sorgulamaya vaktin olmuyor kendini dinlemediğin için zamanla uçup gidiyor işten bile izin almadım ki iyikide almamışım :) psikoloğa gidicem demişsin git tabi canım mutlaka faydası olur ben gitmedim o an şöyle düşündüm birine anlatmaksa burda anlatıyorum zaten ne yapıcak içimdeki acıyı söküp alıcakmı hayır en kötü ihtimalle antidepresan vericek neden kendimi uyuşturayım ki ben güçlüyüm ve derdimin çaresi yine bende
umarım sende bu zorlu süreci atlatır hakettiğin mutluluğu yakalarsın

sağol canım umarım sende çok mutlu olursun.Bakalım benimki baktı ben bayağı kötüyüm , sabah acele etme 3 ay olur 6 ay toparlan alış öyle ayrılalım.Benide çok düşünür ya.:1: Diyorum ya arada bırak gitsin görsün gününü geçiyor içimden.Ama kızıma kıyamıyorum.Babasına çok düşkün ona bakarsan bir baba gibide darvrandığı söylenemez.Çok soğuk.2.evliliğim olsa üvey baba işte denecek şekilde yaklaşıyor.İçinde sevgi yok.Var sanıyor ama benim tarfime uyan bir sevgi değil.Annesini örnek vereyim .Geçen gün babası öldü eşim annesini babasının cenazesine zor götürdü.İstanbula yeni gelmişmiş tekrar okadar yolu nasıl gidermiş.Yani bunları duyupta çıldırmamak elde olmuyor.Eleştirdiğimizde suçlu biz oluyoruz.

cnm bende aynı durumdayım bizde eşimle birlikte çalıştık,işlerini büyüttü daha çok kazanmaya başladı bende çalışmayı bıraktım evde çocuğumla ilgilendim..
şimdi diyorumki başka ile taşınmak ilaç gibi gelicek bana ama iş konusu işte 11 yıl hiç çalışmadımki başkasının yanında beni çok ürkütüyor..
eşinden bişiyler alamıyormusun ve çocuk konusunda ne diyor sendemi kalıcak,bırakıyormu

Back
X