konuşmaya calışıyorum ama maalesef eşim asla konuşmuyor.birc sorun yasıyoruz niye bana böyle yaptn diyorum hemen yeter demeye baslıyor.
bişey sormak istiyorum,burada bize yazdığınız gibi oturup eşinizle de konuştunuz mu bunları? bağırmadan,tartışmadan..sordunuz mu asıl derdi neymiş ya da sizin asıl derdiniz ne anlattınız mı?
son yazınızda geçmişten beri süregelen bazı sorunlar olduğu anlaşılıyor zaten.eşiniz size nasıl olmuşsa güvensizlik vermiş,ona güvenmiyorsunuz bence.ama sizde sürekli onu kontrol altında tutmak istiyorsunuz,gözünüz hep üstünde sanki..ayrıca sürekli boşanalım,gidersen git,senden bıktım,seni sevmiyorum gibi cümleler de evliliği eskiten ve yıpratan şeylerdir.
gücüme giden adam tayin olup gitmeyi düşünüyo.ben evladım için alttan alıp birseyleri düzeltmeye calışıyorum.ama onun evladı umrunda değilki boşanıp gitmeyi düşünüyo
siz konu sahibini çok iyi tanıdığınız için mi yorum yazdınız:):)şu kadar cümleden bile anladım dedim zaten...
evet o konuda haklısınız da bence sorunları bunlar değil zaten. kredi kartı almış da sigra içmiş de falan değil yani. hiç bi erkek altında başka sorunlar olmadan böyle bahanelere yalanlar falan yapmaz. büyük ihtimalle adam dırdırdan ve her şeye söylenmesindne bunaldı ve böyle şeyler yapıyor..knu sahibi herşeye karşıan birid e olabilri.
lütfen kimse kırılmasın ben rencide edici bişeyler yazmıyorum..üstelik burda kimse kimseyi tanıdman yorum yapıyo,napıcaz yani derinlemesine analiz mi??
.bankayı aradım ve sabah 7de tekel bayiden alışveriş yaptığını öğrendim.bu hırsızlık ya
HIRSIZLIK...
ya insan eşi için böyle bir kelime kullanırmı???
Olay okadar basit değil arkadaslar.ben eşimle hiç tartışamıyorum.derdimi anlatamıyorum.bana sunu yapıyosun kırılıyorum diyemiyorum.cünkü hemen bitti ayrılalım diyo.üstelik nisan ayında izne gelmişti.kalk gidelim boşanalım dedi.gittik adliyeye kadar ama şansımıza hakim yoktu.eve geri döndük.bunları yasamak cok acı.her seferinde bitsin olmazki.askım sunu yapma hoşuma gitmiyo desem beğenmiyosan sen bilirsin diyo.resmen iş tehdite döndü.nolcak böyle bilmiyorum.suçlu benmiyim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?