Eşim ayrılmak istiyor şu saçma sebepleri okuyun lütfen

konuşmaya calışıyorum ama maalesef eşim asla konuşmuyor.birc sorun yasıyoruz niye bana böyle yaptn diyorum hemen yeter demeye baslıyor.

o zaman yapacak fazla bişy yok..eşiniz zaten tayin istemeye bile karar vermiş..bazı şeler tek taraflı yürümüyor maalesef.bence ısrarcı olmayın artık.eğer onun için bittiyse ne yapsanızda fayda etmez.

konuştum canım.doğrusu konuşmaya calıştım diyeyim.ama yapılasn yorumlardan eşimin artık beni sevmediğini anlıyorum.en güzeli onun istediğini yapmask.boşanmak sanırım.

gücüme giden adam tayin olup gitmeyi düşünüyo.ben evladım için alttan alıp birseyleri düzeltmeye calışıyorum.ama onun evladı umrunda değilki boşanıp gitmeyi düşünüyo

Bana alttan alıyorsunuz gibi gelmedi.
Olayları sürekli eşinize yaptırımlarda bulunarak çözmeye çalışıyorsunuz.
Küçücük bir olayda bile ya sigara ya ben,ya bilgisayar ya ben olayına dönüştürmüşsünüz olayları,ve eşiniz bıkmış.
Anlattığınız olayların pek çoğu herkesin yaşadığı olaylar ama siz takıntı haline getiriyorsunuz.
Ben sigarayı yeni bıraktım mesela ,ama içerken eşim beni bırakmaya zorlasaydı bunu kabullenmezdim.
Eşinizin hataları çok evet ama benim izlenimim ,evliliğinizin bugünkü duruma gelmesinde sizin tavırlarınızında etkili olduğu.
Madem boşanmak istemiyorsunuz,kendinizdede birşeyleri değiştirmelisiniz.

Fırsat elinize geçmişken, eşiniz boşanalım talebi ile gelmişken boşansanıza. Siz zaten bu adamın Afkanistan'dan bile gelmesini istemiyordunuz, gelecek diye stres yapıyordunuz.

O boşanalım dediği için mi kıymetli oldu, ki o zamanda çocuğunuz vardı yeni birşey değil yani.

Şimdi hatırladım Afganistan meselesini; mesele kredi kartı meselesi değil.

Bardak dolmuş bugün taşmış . Yoksa normal koşullarda kıyamet kopartilacak bir mesele değil.

Kredi kartını aldı diye hirsizlikla itham edersen kocanı, kusura bakma o da resti çeker.

Son düzenleme:

Kardeşim kırıcı konuşuyorsun ayıptır. Sana söylense aynı şeyler hoşuna gidecek mi?

Ayrica sigara konusuna da ben kendi acımdan bakıyorum; kocam sigara icse su an ben de ağzını koklar, taciz eder, bırakması icin baskı uygularım .

Ama yetişkin bir adam sonuc olarak; cocuğun değil ki... Her an kontrol altında tutamazsın. Keske kokusundan rahatsız olmandan ziyade onun saglıgı konusunda endişelenmenden dolayı sigaraya tepkili olduğunu hissettirseydin. Belki inatlaşmazdi seninle.

Ne diyeyim umarım hallolur sorunlarınız. Ama su durumda biraz alttan alman gerekiyor gibi gözüküyor.

Adam haklı bukadarda bunaltılmazki insan, 5 tl bile sorun oluyor günümüz Türkiyesi bu adamın parası vardıda kredi kartını alacak kadar küçüldü. Bunu yüzüne vurup daha ezmenin ne anlamı varki.Sigarayaı hiçbir zaman savunmuyorum ama içene bırak demekle bırakılsa onca millet öleceğini biliyo hala içiyo.Kendisi çözemedikten sonra bu olayı bırak içme demek daha içmeye tetikler insanı. Bazen gerçekten bu kadınlarıda anlamıyorum adam intiharın eşiğine gelmiş daha ne diye gitmeliki üzerine üzerine boşanmakta istiyomuş boşanın herkes yoluna, Yazdıklarınızda çok itici geldi bana, sizde kolay bir insan değilsiniz bari intihar cinnet olmadan daha büyük olaylar yaşamadan bitirin bu işi.

açtığınız 3-4 konuyu okudum valla bırakın eşiniz boşansın adam biraz rahat etsin. ne afganistandan gelmesini istemişsiniz ne pc de oyun oynamasını ne sigara içmesini...
oldu olacak çip takında 24 saatini izleyin.
aynı şey size yapılsa eşiniz sizden bu kadar şikayetçi olsa her yaptığınıza kafayı taksa hem boşanmak istese hemde siz isteyince günah keçisi ilan etse sizi...
silah zoruyla mı evlendiniz siz

ne demek hırsızlık ya, karı koca arasında hırsızlık mı olur, zaten uzakta olan eşinizin gelmemesini istediğinize göre onu sevmiyorsunuz. elalem ne der diye mi evli kalıyorsunuz?

benim eşim de arada içer sigara ama ben sağlığı için çıkarırım olayı sizin koku için çıkarmanızan belli sevmediğiniz. adam da sevilmediğini anladıysa söyledikleri çok normal.

Eski konularınıza baktım da sürekli eşinizden dert yanmışsınız tartışmalarınız 2 yıldır falan hiç bitmemiş..
Erkekler tahammül edemiyor evdeki huzursuzluklara...Siz de mesaj atın gel konuşalım diye..
Ve düzgünce konuşmaya çalışın gerçekten bittiyse de gereken yapılır...

kotu bırsey olabılırdı ne bılım acıl paraya ıhtıyacın olabılırdı dusuncesızlık bu yaptıgı ya ...

kocanız afganistana gitmiş anladığım kadarıyla, bu hafife alınacak birşey değil...

psikolojisi bozulmuş bence seni sevmiyorum lafı kolay söylenecek bir laf değil çünkü

sevmediğine de inanmadım açıkçası çok bunalmış olabilir

sebep varsa yoksa da olabilir depresyondur belki

anlamaya çalışın

evlat üzerine yemin etmesini hoş bulmadım

.bankayı aradım ve sabah 7de tekel bayiden alışveriş yaptığını öğrendim.bu hırsızlık ya

HIRSIZLIK...
ya insan eşi için böyle bir kelime kullanırmı???

.bankayı aradım ve sabah 7de tekel bayiden alışveriş yaptığını öğrendim.bu hırsızlık ya

HIRSIZLIK...
ya insan eşi için böyle bir kelime kullanırmı???

aynen bende bunu söyleyecektim. siz hayat arkadaşı değilmisiniz. ne demek ortak ödediğiniz şeyler için, hele hele böylesine yakınken, hırsız damgası vuruyorsunuz. çok yazık...
aynı şehirde değilmisiniz o beş milyonla bi yerde buluşulur kart verilir acilse eğer, ki zaten komşunuzdan alıp halletmişsiniz işinizi, bu kadar büyütülmez yani..
karşınızdaki de ergen değil,, bir adam biraz saygı duyun

Olay okadar basit değil arkadaslar.ben eşimle hiç tartışamıyorum.derdimi anlatamıyorum.bana sunu yapıyosun kırılıyorum diyemiyorum.cünkü hemen bitti ayrılalım diyo.üstelik nisan ayında izne gelmişti.kalk gidelim boşanalım dedi.gittik adliyeye kadar ama şansımıza hakim yoktu.eve geri döndük.bunları yasamak cok acı.her seferinde bitsin olmazki.askım sunu yapma hoşuma gitmiyo desem beğenmiyosan sen bilirsin diyo.resmen iş tehdite döndü.nolcak böyle bilmiyorum.suçlu benmiyim şimdi

Evladım olmasa bir dakika durmuycam belkide ama oğlum elimi ayağımı bağlıyo.cesaretim yok.babasız büyütmek istemiyortum.daha 3gün önce sarılıp öpen beni çok sevdiğini söyleyen bir eşken şimdi noldu.bu gelgitler beni mahvetti

Senin konuşma tarzında hata olabilir mi? Fark etmeyiz bazen de aşkım derken bile insanın sesi sert, kınayıcı çıkabiliir... Belki öyle bir durum vardır, farkında olmadan.

Daha öncede yazdım yineliyorum,
Kocanız haklı değil.
Ama yazdığınız ilk mesaj bile çoğumuza normal gelmedi,
Neden mi?
Tavrınız yanlış.
Kredi kartınızı aldığı için adamı hırsızlıkla suçluyorsunuz,
Belki ona hırsızsın demediniz ama tavrınızdan bu anlaşılıyor.
Ve benim düşüncem,bu adamı bu kadar umursamaz hale getiren sizsizniz.

Eğer evliliğinizi sürdürmek niyetinde iseniz,kendinizi değiştirmelisiniz.

eski konularınızı da hatırlıyorum

sürekli eşinizi eleştiriyormuşsunuz gibi geldi

bi memnuniyetsizlik sezdim sanki

gidip geldiği yer hafife alınacak bi yer değil

suç sadece sizde demiyorum ama en azından biraz daha dikkat etmesi gereken taraf sizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…