Eşim asker.çalıştığı yerde taburda kalıyor
ne demek ya 3 gündür eve gelmiyor ? Manyakmi bu adam, seni cocugunla yanliz birakiyor,
nezaman gelmeyi düsünüyormus beyefendi ?
Bide hemen tutusmus ailene ne söyledin diye soruyor yaa
haaa pardon is dolayisiyla mi orda kaliyor ?
Laflarimi geri aliyorum
sen 3 gündür eve geliyor diyince bende sandim orda burda yatip küstügü icin eve gelmiyor
işi askerlik kalcağı yer sorun değil askeriyede kalıyor ama iş için değil cnm.küstüğü için
ha yani aslinda evde kalmasi gerekiyor ama küstügü icin taburda kaliyor simdi anladim,
e bu adam 3 gündür eve gelmiyorsa nezaman gelmeyi düsünüyor acaba ??
Sormadinmi gelmeyi düsünmüyormusun diye yoksa umursamiyormus gibi mi davraniyorsun
umursamıyormuş gibi yapıyorum.ama onun niyetini anlamadım
oncelikle boyle bir durum yasamaniz cok uzucu ama herseyin bir oluru vardir.beraber olacaksaniz bir yol cizilmeli eger olunmayacaksa uzatmaya hic gerek yok arkadasim.tamam evladim var diyorsun ama nereye kadar boyle surdurebileceksin.yipranan sen olacaksin baksana adama cekip gidiyor rahati yerinde.peki nerede kaliyor bu adam.kimlerle vakit geciriyor.guvendigi baska insanlar mi var?bir insan boyle rahatca kestirip atiyorsa bir olayi,vardir bir sebebi.bence hic cevap yazma ona sizleri gercekten merak ediyorsa gelir evine oturur adam gibi basinizda.cocuguna babalik yapar sana da es olur.psikolojik sorunlari varsa da gider bir doktora sizler icin tedavi olur...
askeriyede kalıyor cnm.eminim.rahatca kestirip atıyorsa bir olayı vardır derken baska birimi vardır diyosun.yaptığı iğrenç ötesi bişey.zamana bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?