Eşim ayrılmak istiyor şu saçma sebepleri okuyun lütfen

Esinizle bir aile terapistine gitseniz iyi olur... Tek tarafli sorun oldugunu düsünmüyorum... Cocugunuzda varmis, onu böyle huzursuz bir ortamda büyütmek , zarar verir..

benim anlamadığım eşinizin işi yok mu ?? tahminimce asker afkanistana göreve gitti tayin isteyecek vs demenizden bunu anladım.,

peki eşinizin kendi kredi kartı yok mu? yada cebinde sigara alacak parası yok mu? siz bunun için hırsızlık bu dediğinizde ben eşinize
acıdım.kızacağınızı bile bile kartınızı alıyor ve bununla sigara alıyor ne kadar aciz bir durumda ki gizlice alıp yapıyor. ve sizin böyle tepki vereceğinizi bildiğinden sizi inandırmak için çocuğunuzun üstüne yemin ediyor. kim bilir ne kadar baskı yapıp üstelediyseniz adam da mecbur sizi ikna etmek için bu yolu seçti

bu kadarcık sebepten mi boşanacaksınız ??? bu kadar kolay mı?? ilerde çocuğunuz soracak

-Anne babamla neden ayrıldınız?
-oğlum baban sigara içiyordu benimde midem bulanıyordu !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ayrılmak isteyen ben değilim eşim.eşimin üstüne gitmiyorum.sadece hoşlanmadığım yapmasını bistemediğim seyler var.örneğin kızdımı bana len kelimesini kullanır bana len demeni istemiyorum diyorum.kıyamet kopuyo

canım nereye harcadı diye üşenmeyip bankayı bile aramışsın, buraya saatini bile yazmışsın, canım bunlar abartılı düşünceler değilmi
sizin aranızda güven saygı falan kalmamışki, sadece senin için demiyorum karşıklı olarak kalmamış sanki

Yalan söylemesi çok gücüme gidiyor.yalan söylediğini anladığım için bu yola basvurdum tmm çirkin bişey yaptığım ama eşimde yalan söyleyip güvenimi sarstı

Bir evlilikte boşanma lafı dillere pelesenk olursa sonuç kaçınılmaz olur.
Yine bir evlilikte bütçeler ayrı olursa, senin kartın benim kartım olayı abartılırsa
sonuç hüsran olur.

Aile terapistine gidebilirsiniz ,
en büyük sorununuz iletişim bozukluğundan kaynaklanıyor.

benimde 5 aylik bebegim var esim cocugumu düsünmeyip son parayi sigaraya verseydi,
inanin cok zoruma giderdi ve ayni tepkiyi verirdim,
ama sonradan oturup sakin kafayla konusurdum,
nasihat ederdim, esinizin hemen ayrilmak isteme sebebini anlamis degilim
sonucta siz haklisiniz ve abartilicak bir konuda degil benim gorusum,
konusulup halledilen bir konu bence,
esinizin yasi kac belki evliligin sorumluluk sahibi olmanin nedemek oldugunu bilmiyodur zamanla
alisir elbet, bence gorusup konusun telefonla olacak is degil:-(

30 YASINDA EŞİM.AMA BÜYÜMEMİŞ SANIRIM.OLAay kartı alması değil bencilce kendini düşünmesi.kendimi gectim bebeğim mamasızx kalabilirdi.bende o üzüntüyle aradım niye aldın dedim kıysamet koptu

İnsan kendine saygıyı kendi belirler len kelimesini ilk duyduğunuzda gereken ağırlığı koyabileydiniz birdaha tekrarlayamazdı.Saygı sevgiden bile önce gelir, siz 5 tl için fırtına koaprıp o masum yavrunun başı için yemin etmesine müsade ediyorsanız zaten herşey laçkalaşmış saygı kalmamış.Ve anlıyorumki siz boşanmak istemiyorsunuz şansınızdan hakim yokmuş.Kararlı olan o gün yoksa yarın ertesi gün bulur.Siz boşanmayıda oyuncak haline getirmişsinizki eşiniz sık sık tekafuz edebiliyor. Benim arkadaşımda boşancam boşancam adam nasılsa bana mecbu boşanamaz küt kadın bir celsede boşadı sonunda şimdi salya sümük yeniden barışmak için denemediği yol kalmadı.Bence her konuda kararlılık kesinlik gerekir.Boşanmakmı istiyor ona bu fırsatı vermeyin kalk gidiyoruz, o da blöf yapmıyorsa ya boşanacaktır yada bu cümleyi asla telffuz etmiyecektir.

seni anliyorum canim az biraz okudum ama evliliginin yikilmasini istemiyorsan biraz sessiz kalip esinin kendi kendini tamir etmesini bekle. erkeklerin cogu boyledir kacmak kurtulmak isterler ama sen sessiz kaldikca inan bana o da yavas yavas sakin olup duzelecektir. ha eger yanlislarini göruyorsan tabiki de uyaracaksin neden boyle yaptin diye ama ses tonuna cok dikkat etmelisin cok sakin olmalisin o cevap verdikce ses tonunu degistirme ha tamam de anlayisliymis gibi ol onun da kafasina dank eder insallah duzelir hele bi ailenle konus bir aile buyugun varsa derdini anlat biz ne kadar yorum yapsak da sizin dört duvar arasinda gecenleri bilemeyiz esini de seni de tanimiyoruz ama canim elinden geldigince sen sakin ol

eşinin işi stresli bi iş, afganistana gitmemiş olsa bile...

bence bütün kötü duyguları bi kenara bırakarak eşini al karşına, bu ara çok yıprandığınızı, ama birbirinizi hala sevdiğinizi ve herşeye baştan, anlayışla, sabırla başlamanız gerektiğini söyle.

ben eşinin yaptığı hatalara bişey demiyorum, ama şuan bunalımda galiba adam öyle hissettim

yuvalar ne korkunç nedenlerden yıkılıyo, belki çözümü olan birşeyden yıkılmasın bari.

sen elinden geleni yap, içinde keşke şunu da yapsaydım diye birşey kalmadığında hala kötüye gidiş varsa duruma göre hareket edersin. umarım o raddeye gelmez...

dipnot: bankayı arayıp saatine kadar öğrenmen abartılı evet...

olay karttan patlamadı elbette.yani geçmişi vardır mutlaka... biraz derinleşelim..
siz biraz dominantsınız gibi geldi bana. sigara konusunda yeni başlıyorsa haklı olabilirsiniz ama kaç yaşında adam neden kendini bilerek tiryaki yapıyor bu anlamsız? yine de tepkileriniz çok keskin. .çocuğu korkutur gibi korkutmuşsunuz adamı. boğulmuş sanki biraz..
sizin cebinizde 5 liranız var ama eşinizin cebinde o da yok sanırım ki kartı almak zorunda kaldı. emin değilim ama sigara fiyatları 5 tl den başlıyor galiba en azından onun da o kadar parası olsaydı kartı almak zorunda kalmazdı. söyleyerek alsaydı belki soracağınız 40 tane ahret sorusundan dolayı böyle yaptı. yani etik değil ama yalan iki uçludur.
biraz daha esnemeye çalışın bence.

şöyle saçmasapan,basit konular yüzünden, insanlar ayrılığı ağzına almıyolar mı, sinir oluyorum ya.dötün yiyosa hiç konuşmadan git ver mahkemeye, ayrıl.ama yok ayrılalım de, 2 gün sonra cicim balım ol.önce insanlar kendisi ne istediğini bilecek ki; iki tarafı da telef etmeyecek.boşuna sıkınıtı....

evliliklerini tam bilmiyoruz ama konu sahibi kadın olarak biraz daha şefkatli olması lazım çok kontrolcü ve güvensiz. bankayı arayıp detayları almış olması fazlaca abartı değil mi? bu şekilde kendi mutlu olamaz ki karşındaki adam mutlu olsun.

Benipek arkadaşım aynı şeyleri düşünmüşüz, burada yazılan sebepler
dışında birşeyler varki adam boşanalım diyor, bunlar bencede boşanmayı
ağıza alacak gerekçeler kesinlikle olamaz,

Benipek arkadaşım aynı şeyleri düşünmüşüz, burada yazılan sebepler
dışında birşeyler varki adam boşanalım diyor, bunlar bencede boşanmayı
ağıza alacak gerekçeler kesinlikle olamaz,

karayel doğrusun da biz bir tek sigara ve kart olayını biliyoruz anlatılanlar çerçevesinde...başka bir şey bilmiyoruz. aklı selim olan insanlar evlilikte ayrılık lafını zikredip durmaz. ama ilginç bir konu var ki adam sigaraya yeni başlıyor ve ısrarla içmek istiyor. herkes bırakıyor bu başlıyor. ve yetişkin biri bunu yapan ergenlik çağında özenti bir delikanlı yok karşımızda. burda derinleşmek lazım bence. konu sahibi eşi hakkında biraz daha bilgi verirse yorumlar sağlıklı olur galiba

kusura bakmayin. con yanlis davraniyorsunuz.

esiniz afghanistandan gelmis. (askermiydi)?

eger öyleyse... acil piskologa görünmesi lazim. terapi olmasi lazim. afghanistana gidip gelenler kolay kolay yasadigi herseyi üstünden atamiyor.

sizin sorunlariniz burdan kaynaklanabilir.

cünkü sonucta esiniz icin. sizin ne söylediginiz artik pek fayda etmiyor.. cünkü ona hersey bos gelebilir... sizin söyledikleriniz fazla önemsemiyor olabilir cünkü afghanistanda yasamak kolay degil. hayata bakislar degisiyor.

Habersiz alması gerçekten hoş olmamış...
Ama asıl mesele sadece bu konudan dolayı boşanıcam diye tutturması...
Başka sorunlarınız var mı ki?

adamı çok sık boğaz edioyosun gibime geldi... bi kağıt kalem al, onun hatalarını ve iyi yönlerini yaz.... ve özeleştiri yapıp kendi hatalarını yaz... onun iyi yönlerini okudukca, hatalarından bi kaç tanesi bu da hata değil canım, diye eksilteceksin... kendi hatalarını da en yakın zamanda düzeltmeye bak... sinirli ve olaylara aşırı tepki veren birine benziosun ki bu evlilikte karşı tarafı çok yıpratır.. evladınız daha çok küçük, umarım karşılıklı fedakarlık yapabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…