Eşim ayrılmak istiyor şu saçma sebepleri okuyun lütfen

Hayatınızdaki problemler sadece bu anlattıklarınız değildir.Eğer sadece bunlarsa bukadarcık şeylerden bıkıp hele de çocuk varken ayrılmak istemesi çok tuhaf.Çok sıkmış olabilirsiniz.Bukadar gün çocuklu karını evde yalnız bırakmak ne demek.İstediğin buysa ki bu olduğunu gösterdin yarın ilk işim annemlere haber vermek olacak de.

Eşiniz sizden fazlasıyla soğumuş....Bunu önceki açtığınız konuları düşünerek yorumluyorum....

Bir de takıntılı ve kinci bir yapınız olduğunu düşünüyorum...

Birine kızdığınız zaman onu nasıl delirtebilirim,onu nasıl sinirlendirebilirim tarzında olan düşünceler pek sağlıklı gelmedi bana....

Allah geçim versin,inşallah herşey düzelir demek isterdim ama gerçekçi olmak gerekirse eşiniz sizi istemiyor sanki artık....((

ayrıca şöyle bi durum da var arkadaşın da söylediği gibi tek mevzu sigara değil bence de. bi birikmişlik faln ı var ya da ne bileyim depresyonda falan mı eşiniz. çünkğ bi sigaranın bu aşamaya gelmesi hem üzücü hem garip

Bence haksizsin. Esinin cebinde bir mesaj gormussun, aramissiniz tanismadiklari ortaya cikmis. Hala esinin tek davranislari uzerinden genelliyorsun. Kredi kartini surekli aliyor mu? Hayir. Bir defa almis. Dusuncesizlik ama arayip da param olmayabilirdi, mamaya ihtiyacimiz olabilirdi vs vs. demenin de bir anlami yok. Yapilan bir defalik bir hareket. Yaptigin cok cirkin falan demissiniz, hirsizlik yaptigini dusunuyorsunuz. Bence buyuten burada sizsiniz.

Cok bilgisayar oyunu oynuyor diye evliliginiz sarsilmis. Bu konu cozulmus. Simdi de sigara icme olayi. Sizin yaninizda icmiyor ama siz baska yerde de icmesine engel ouyorsunuz. Veya teyzenize ya da ailenize gitmesi. 1-Teyzenizle samimi olmak zorunda degil 2- Ben de kocamin ailesine her ay gitmek istemem. Bu sizin aileniz. Ayda bir atlayin otobuse gidin. Esiniz de bayramlarda gitsin. O sizden her ay kendi ailesine gitmenizi istiyor mu? Eger istiyorsa siz de gitmezsiniz. Herkes kendi ailesiyle gorusur her ay.

Her tartismada bosanalim demesinin de sizin esinizi sekillendirme konusunda ustelemenizden kaynaklandigii dusunuyorum. O sizden ayri bir birey. Sizin istediginiz gibi olmak zorunda degil. Mutsuz oldugunuz noktalari dile getirirsiniz, duzelmezse, eger idare edebileceginizi dusunuyorsaniz idare edersiniz, idare edemeyeceginizi dusunuyorsaniz bosanirsiniz.

sigara konusunda size katılıyorum, ben eşimi çok zor vazgeçirdim, arada şüpheleniyorum içiyo mu diye, kokuyu duyunca çıldırıyorum.. bu ne dırdır ne de başka bişey. para konusuna da gelince bence biraz fazla tepki vermişsiniz ama savunduğunuz şeyde haklısınız.. sizi düşünmesi gerekirdi ama maalesef erkekler biraz düşüncesiz..

Son havadisler arkadaslar.eşim eve döndü.carsamba günü geldi.konuşmuyoruz.anca oğlan yemek yedimi.dün bana diyoki kurtlar vadisi varemış bugün.iyi izle ozaqman dedim.yemek yedinmi yedi yemedim dedim. Gitmiş yemiş mutfakta.üstelik yasptığım yewmekleride yemiyo.nolcak böyle anlamadım.o konuşalım demeden konuşmucam.çok gururum kırıldı bewnim.sizce aynı evde iki yabancı nsl olmalıyım ben napmalıyım

Senin gururun kadar onunda gururu kırıldı bence..

Aynı evde iki yabancı olmaz elbette... Ya bir süre sen alttan alıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksın.. Diğer konularını da okudum , aslında sizin maç bitmiş , uzatmaları oynuyorsun gibi.. Burda seninde hataların var kabul etmen lazım. İşte yada uzatmalara son vereceksin , tercih senin gibi.

cnm sizin maç bitmiş derken evliliğimin bittiğinimi yoksa benim tahammülümünmü bittiğini kasttettin

cnm sizin maç bitmiş derken evliliğimin bittiğinimi yoksa benim tahammülümünmü bittiğini kasttettin

Eşine karşı tahammülünün bittiğinden dolayı evliliğinin bitme noktasına geldiğini kastediyorum.

Biraz gidişatına bırak , ayrıntılı düşünme. Eşin gelmiş yemek yedinmi demiş , " biraz sonra hazırlarım " falan desen .. Kurtlar Vadisi varmış demiş " he yaaa , memati de öldü zaten" falan desen..... Biraz gidişat , oluruna bırak yani..

Bu güne kadar açtığınız konuları da gözönüne alarak şunu söyleyebilirim ki çok bencilsiniz.Evliliğinizin sadece sizin istekleriniz doğrultusunda yürümesini istiyorsunuz.
Evlilik karşılıklı fedakarlık ister.
Bana göre gururu kırılan tarafta siz değilsiniz eşiniz.Eğer siz biraz ılımlı olmayı öğrenemezseniz bu evliliği kurtaramazsınız.

Suan için oluruna bırakayım herseyi öylemi kızlar.herseyi gectim bana seni svmyrm demesini unutamıyorum.5yıl boyunca ilk kez duydum cok dokundu.birde insanlar tartısır biz tartışamıyoruzki.hemen evi terk ediyo.bu ilk değil.bunlar canımı sıkıyo

Suan için oluruna bırakayım herseyi öylemi kızlar.herseyi gectim bana seni svmyrm demesini unutamıyorum.5yıl boyunca ilk kez duydum cok dokundu.birde insanlar tartısır biz tartışamıyoruzki.hemen evi terk ediyo.bu ilk değil.bunlar canımı sıkıyo

eşinizi cok sıktıysanız ki öyle görünüyor kızgınlıkla cıkmıstır ağzından gercek oldugunu sanmıyorum

yani birazda kendınızde arayım bakalım hataları ne yapıyorsunuz nasıl eşsiniz nasıl annesınız bunları sorgulayın objektıf bir sekılde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…