askeriyede kalıyor cnm.eminim.rahatca kestirip atıyorsa bir olayı vardır derken baska birimi vardır diyosun.yaptığı iğrenç ötesi bişey.zamana bırakıyorum
olabilir canim baksana adama sen olmadan da cok rahat...bana tuhaf geldi sanki boyle baskasi da var da sen olmazsan o olur rahatligi var gibi...ama tabiki de bir tahmin benimki insallh ta oyle bir sey yoktur.
orda kimse demiyor mu eşine sen neden burda kalıyosun evine gitsene diye,
yada eşin çok rahat, umursamıyor:26:
hiç rastlamadım böyle birseye ama olabilir.evladının üstüne yemin eden adamdan ne beklenirki
kalan çok oluyor askeriyede o yüzden çakmamışlardır.eşim memlekette demiştir.orda yemesi içmesi ütüsü camasırı bedava.
yerleşsin o zaman oraya iyice,
adam sorumluluktan mı kaçıyor?
sen sabirli ol canim hic gitme uzerine.yani umursama gelirse gelir zaten.anladigim kadriyla calisan bir bayansin.ona muhtac diilsin size deger veren yaninizda olur diye dusun zor bier surec ama basarabilirsin...
Akşamüstü mesaj atmış eşim gelmicem akşama diye.cevap atmadım.1 saat sonra tekrar mesaj atmış.rahatın iyi sanırım diye .onada cevap yazmadım.çok karışığım ben
Kızlar son havadisler.eşim hala gelmedi.askeriyede kalıyormuş.ona sormadan öğrendim.bugün 3kez msj attı.ilk msj çocuk nsl.cvp vermedim ben.ikinci msj cocuk nasıl demiştim.yine cvp vermedim.son msjıda cvp yazmıcakmısın cocuğu sordum oldu.yine cvp yazmadım.fikirlerinize ihtiyacım var
esini alip konusmanin vakti gelmis.. Ortada bir bebeginiz var o bebekte ne kadar kücük olsa da etkileniyor.. Sizin belirsizliginiz ona da yansiyor.. Fikrimi önceden de söylemistim.. Aile terapistine ciddi bir sekilde ihtiyaciniz var.. Kendiniz icin olmasada cocugunuz icin denemelisiniz...
Kızlar son havadisler.eşim hala gelmedi.askeriyede kalıyormuş.ona sormadan öğrendim.bugün 3kez msj attı.ilk msj çocuk nsl.cvp vermedim ben.ikinci msj cocuk nasıl demiştim.yine cvp vermedim.son msjıda cvp yazmıcakmısın cocuğu sordum oldu.yine cvp yazmadım.fikirlerinize ihtiyacım var
hyr bende anlamıyorum.ayrılmak isteyip istemediğinide anlamıyorum.eğer eşime gel konuşalım dersem yüz bulur ve değişmez.onun beni ciddiye alması gerekiyor.bu sefer o gelecek ve konuşmak isteyecek.hep ben dayanamadım konuşalım gel dedim onsuz olamıcağımı düşündü.ama bu sefer farklı o gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?