Eşim ayrılmak istiyor şu saçma sebepleri okuyun lütfen

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
Arkadaslar eşimle ara ara tartışmalar yasarız ve hepte büyür.dünkü olaya gelince kredi kartımı benden izinsiz cüzdanımdan almış ve o kartla sigara almış.alması sorun değil.aldığını haber vermiyo.sordum kartım sendemi diye telefonla aradım.bilmem bakayım dedi ve aaaaaa bendeymiş yanlışlıkla almışım dedi.şüphelendim.bankayı aradım ve sabah 7de tekel bayiden alışveriş yaptığını öğrendim.bu hırsızlık ya.üstelik bende 5tl para vardı.alışverişi kartla yaptığımı biliyo.üstelik dün nöbetciydi ve gelmicekti.bebeğin bezi bitse maması bitse napcaktım.sigara uğruna rezil oldum.komşudan borç aldım.bende actım telefon niye böyle yaptın.niye gizlice aldın kartı.yaptığın çok çirkin dedim.bana ne laflar söyledi bir bilseniz.ayrılmak istiyomuş bıkmış benden.beni sevmiyomuş.artık eve gelmicekmiş.intihar etcekmiş benle evli kalırsa.tayin isteyip gitcekmiş.1haftafdır aramız kötüydü.sebebide gecen gün markete gitcem dedi.oğlanıda götüreyim dedi.tmm dedim.gitti gelmek yok.şüphelendim.mutfakta cakmağa baktım yoktu.sigara içmiş ağzı nasıl kokuyodu.içmedim evladımın üstüne yemin ederim dedi.ama ben cebinde cakmağı buldum tabi.hala inlkar ediyo.ben içmesini istemiyorum yeni yeni baslıyo.baslamadan bitirsin istiyorum çünkü kokusunu duymamla kusuyorum.ama niye yalan söylüyo.hele hele evlet üzerine yemin edilirmi bu nasıl bişey ya.bunu hazmedemediğim için biraz soğuktum.biraz önce msj atmış.bugün eve gelmicem diye.ayrılalım dedi hyr dedim.napcam akıl verin.1yasında evladım var

walla sizin dırdırınızı ben bile şu kadar cümlede anladım,adam sigaraya başlamayıp napsın??

Arkadaslar eşimle ara ara tartışmalar yasarız ve hepte büyür.dünkü olaya gelince kredi kartımı benden izinsiz cüzdanımdan almış ve o kartla sigara almış.alması sorun değil.aldığını haber vermiyo.sordum kartım sendemi diye telefonla aradım.bilmem bakayım dedi ve aaaaaa bendeymiş yanlışlıkla almışım dedi.şüphelendim.bankayı aradım ve sabah 7de tekel bayiden alışveriş yaptığını öğrendim.bu hırsızlık ya.üstelik bende 5tl para vardı.alışverişi kartla yaptığımı biliyo.üstelik dün nöbetciydi ve gelmicekti.bebeğin bezi bitse maması bitse napcaktım.sigara uğruna rezil oldum.komşudan borç aldım.bende actım telefon niye böyle yaptın.niye gizlice aldın kartı.yaptığın çok çirkin dedim.bana ne laflar söyledi bir bilseniz.ayrılmak istiyomuş bıkmış benden.beni sevmiyomuş.artık eve gelmicekmiş.intihar etcekmiş benle evli kalırsa.tayin isteyip gitcekmiş.1haftafdır aramız kötüydü.sebebide gecen gün markete gitcem dedi.oğlanıda götüreyim dedi.tmm dedim.gitti gelmek yok.şüphelendim.mutfakta cakmağa baktım yoktu.sigara içmiş ağzı nasıl kokuyodu.içmedim evladımın üstüne yemin ederim dedi.ama ben cebinde cakmağı buldum tabi.hala inlkar ediyo.ben içmesini istemiyorum yeni yeni baslıyo.baslamadan bitirsin istiyorum çünkü kokusunu duymamla kusuyorum.ama niye yalan söylüyo.hele hele evlet üzerine yemin edilirmi bu nasıl bişey ya.bunu hazmedemediğim için biraz soğuktum.biraz önce msj atmış.bugün eve gelmicem diye.ayrılalım dedi hyr dedim.napcam akıl verin.1yasında evladım var

kredi kartı olayı duşuncesizliginden kaynaklanıyo ama gercekten cebinde unutup gitmis ve kızmayın diye yalan soylemis olabilir,
sigarayı daha once içmiş olabillir ve siz sigara içmedgnz için o kokunun azını bile alırsınız..
bence bunlar cok sacma nedenler anne baba ayrılmasının cezasını cocuklar cekıyor, oturup konuşun ne kadar saçma sebepler oldugunu o da anlayacaktır, ama daha onceden birikmis problemler varsa ve onun için ayrılmak istiyorsa bilemem

Allah askına esın kaç yasında ve en önemlisi asi derdi ne
Genelde doğumdan sonra kadinlar bunalıma girer sizde farklı. Olmuş gibi

walla sizin dırdırınızı ben bile şu kadar cümlede anladım,adam sigaraya başlamayıp napsın??

onerecek bı cozumun yoksa yazma ...
Ne kadar tanıyorsun kı dırdırcı oldgunu anladın ...

konu sahibi bayan haklı neden boyle bir yorumda bulundugunuzu anlayamadım, cocuklu bir anne cebinde 5 tl ile bırakılıp gidilmez.. eşi muhtemelen unutmuştur ama yorumunuzu manasız buldum

ne dırdırı arkadasım.ben eşime dırdır yapmadım.yapmaya fırsat vermeden kapattı zaten.olay sigara içmesi değilki neden aldın kartımı dedim çünkü bende calışıyorum cebimde 5 tl var.evladımın mamasını o kartla alıcaktım.izinsiz alıp gitmesi hoşmu.kartımı isteseydi zaten verirdim.

Esin sigaraya Afganistan'da gorevdeyken baslamisti degil mi?

siz kredi karti almasina degil de kartla sigara almasina takilmissiniz

ben olsam bu yasina kadar icmedi de ne oldu da simdi sigaraya basladi diye dusunurdum

onerecek bı cozumun yoksa yazma ...
Ne kadar tanıyorsun kı dırdırcı oldgunu anladın ...
siz konu sahibini çok iyi tanıdığınız için mi yorum yazdınız:):)şu kadar cümleden bile anladım dedim zaten...

konu sahibi bayan haklı neden boyle bir yorumda bulundugunuzu anlayamadım, cocuklu bir anne cebinde 5 tl ile bırakılıp gidilmez.. eşi muhtemelen unutmuştur ama yorumunuzu manasız buldum

evet o konuda haklısınız da bence sorunları bunlar değil zaten. kredi kartı almış da sigra içmiş de falan değil yani. hiç bi erkek altında başka sorunlar olmadan böyle bahanelere yalanlar falan yapmaz. büyük ihtimalle adam dırdırdan ve her şeye söylenmesindne bunaldı ve böyle şeyler yapıyor..knu sahibi herşeye karşıan birid e olabilri.
lütfen kimse kırılmasın ben rencide edici bişeyler yazmıyorum..üstelik burda kimse kimseyi tanıdman yorum yapıyo,napıcaz yani derinlemesine analiz mi??

Arkadaslar unutma falan yok.geceden eşim yattıktan sonra ütü yaptım.ertesi gün kullanacağim cantamı hazırladım.ilk işim kredi kartımı koymak oldu.cüzdanımı düzelttim çnkü fiş doluydu.sabahta markete inince mama alacaktım evladıma kart yok.heryeri deştim.komsumdan para aldım artık.sonrada eşime ulaştım.yalan yalan yalan.olay sigara değil. Yalan sötylemesi,evladının üstüne yemin etmesi,en ufak tartışmada bitsin demesi.5 yıllık evliliğimde belkide 20.duyusum bu kelimeyi

ohooo insanlar sinirle birbirlerine neler söylüyo ama bu kadarcık bi sebepden dolayı eve gelmiyorum ayrılcaz ne demek demekki sadece kart mevzusu değil bu daha önceki kavgalarınızdan yada yaşananlardan içinde biriktirdiğini kusuvermiş bi anda..çok takma kafanı biraz sessiz kal bakalım..

şimdi ARkadiş afganistan deyince hatırladım eskiş konunuzu,eşiniz afganistandaydı siz de gelmesini istemiyodunuz...hatta adam oralarda ne şartlarda çalışırken siz devamlı şikayet ediyodunuz....ilgisiz şöyle böyle diye...

Son düzenleme:
sizin yaşadığınız sadece kart yada sigara içmesi ile ilgili değil bana kalırsa.
Tabi ki karşıdan bakıldığın da bunu söyleye biliyorum.
Eşinizin intihar,ayrılık,tayin isteme gibi cümleler kurması bir birikimin dışa vurumu.
Eğer ayrılık gibi ciddi bir niyet gütmüyorsanız eşinizle en sağlıklı şekilde konuşmanızı tavsiye edebilirim.
Tahammülsüzlük gibi bir durum var sanki ortada.
Yapılan hataları kavga ederek değil de kendi maduriyetinizi sakin bir şekilde belirterek anlamasını sağlaya bilirsiniz belki.

Yerden göğe kadar haklısınız.
Eşiniz çok sorumsuz ve en önemlisi evladının üstüne yemin edecek kadar düşüncesiz davranmış.
Allah yardımcınız olsun,umarım eşiniz bir an önce sorumsuz tavırlarından arınır.
Eşinizin ettiği yemin üzerine birşeyler yapmanızı öneriririm.
Okunmuş ekmek falan kırın derim oğlunuzun başına.
Yada tuz,ekmek vs verebilirsiniz bir ihtiyacı olana.
Allah yalan yeminlerden cümlemizi korusun.

Burdaki bazı bayan arkadaşlar çok ters şeyler yazıyorlar arkadaşlar eleştiri yaparken nolur karşınızdaki inası düşünerek davranın...!

siz konu sahibini çok iyi tanıdığınız için mi yorum yazdınız:):)şu kadar cümleden bile anladım dedim zaten...

evet o konuda haklısınız da bence sorunları bunlar değil zaten. kredi kartı almış da sigra içmiş de falan değil yani. hiç bi erkek altında başka sorunlar olmadan böyle bahanelere yalanlar falan yapmaz. büyük ihtimalle adam dırdırdan ve her şeye söylenmesindne bunaldı ve böyle şeyler yapıyor..knu sahibi herşeye karşıan birid e olabilri.
lütfen kimse kırılmasın ben rencide edici bişeyler yazmıyorum..üstelik burda kimse kimseyi tanıdman yorum yapıyo,napıcaz yani derinlemesine analiz mi??

sigara içmeyen biri sigara içen birini eş olarak istemez o koku zaten başlı başına rezalet.. dogal olarak soyleniyordur, kim soylenmez ki?
fakat dırdır la bu bağdaştıramadım.. bayanın sorununu cozmuyor yorumunuz, burda hanımını 5 tl lirayla bırakmıs (bebeğinin maması yokken) sorumsuz bir adamdan bahsediyoruz..

konu sahibi bu olayı buyutmemeli bence

Abartmışınız konuyu bence...Eşiniz kartı gerçekten unutmuş olabilir...

Bir de sorun eşinizin sigara içiyor olması mı yoksa kartınızın alınmış olması mı :26:

Back
X