Arkadaslar eşimle ara ara tartışmalar yasarız ve hepte büyür.dünkü olaya gelince kredi kartımı benden izinsiz cüzdanımdan almış ve o kartla sigara almış.alması sorun değil.aldığını haber vermiyo.sordum kartım sendemi diye telefonla aradım.bilmem bakayım dedi ve aaaaaa bendeymiş yanlışlıkla almışım dedi.şüphelendim.bankayı aradım ve sabah 7de tekel bayiden alışveriş yaptığını öğrendim.bu hırsızlık ya.üstelik bende 5tl para vardı.alışverişi kartla yaptığımı biliyo.üstelik dün nöbetciydi ve gelmicekti.bebeğin bezi bitse maması bitse napcaktım.sigara uğruna rezil oldum.komşudan borç aldım.bende actım telefon niye böyle yaptın.niye gizlice aldın kartı.yaptığın çok çirkin dedim.bana ne laflar söyledi bir bilseniz.ayrılmak istiyomuş bıkmış benden.beni sevmiyomuş.artık eve gelmicekmiş.intihar etcekmiş benle evli kalırsa.tayin isteyip gitcekmiş.1haftafdır aramız kötüydü.sebebide gecen gün markete gitcem dedi.oğlanıda götüreyim dedi.tmm dedim.gitti gelmek yok.şüphelendim.mutfakta cakmağa baktım yoktu.sigara içmiş ağzı nasıl kokuyodu.içmedim evladımın üstüne yemin ederim dedi.ama ben cebinde cakmağı buldum tabi.hala inlkar ediyo.ben içmesini istemiyorum yeni yeni baslıyo.baslamadan bitirsin istiyorum çünkü kokusunu duymamla kusuyorum.ama niye yalan söylüyo.hele hele evlet üzerine yemin edilirmi bu nasıl bişey ya.bunu hazmedemediğim için biraz soğuktum.biraz önce msj atmış.bugün eve gelmicem diye.ayrılalım dedi hyr dedim.napcam akıl verin.1yasında evladım var