Eşim az önce boşanalım dedi

ikibebisannesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
47
17
3
29
Sabah yazmıştım uzun uzun tekrar anlatmayacağım sadece bugün yaşadığımı anlatıp nasıl manipüle edildiğimi anlatın istiyorum

Gece geç geldi işimden dolayı geç çıkıyor zaten bir de yemeğe gitti iş arkadaşlarıyla gece iki buçukta geldi geldiği gibi çalışmaya başladı işle alakalı benden de yardım istedi etmedim Allah var aşırı yorgunum neyse
Sabah oldu kahvaltıya kaldırdım konteynerde yer sofrasında yiyoruz benim küçükte hiç durmuyor elini atıyor herieye dedim ki sofraya otursa kahvaltılıkları getireyim çocuklar acıktı durmuyorlar bi dk iki dk derken sonunda oturdu yine elinde telefon bende farketmedim telefona baktığını koydum malzemeleri sofraya omleti almak için döndüm tekrar döndüğümde bizim çocuk tahin pekmeze batmış iki sn de bende dedim ki nolur yani o işini de yarım saat yapsan ama asla ser değil üzgün şekilde ben öyle şeyindiyse telefonu fırlatıp işini de nibilmeö npim telefonunu da dedi bende çocuklarım yanında düzgün konuş dedim tartışmak istemiyorum çocuklarım yanında dedim sustum o da sustu kahvaltı yapmadı zaten neyse işe gitti normal bir şekilde ama tripliyiz karşılıklı.

Az önce aradı nasılsın vs bende çocukları kreşe vermek istediğimi çalışmak istediğimi söyledim daha söylediğim anda senin paran benim param muhabbetine döndü istemedi
Bende beni köle olarak mı görüyorsun sen beni sevsen desteklersin bir yerlere gelmek istememi takdir edersin dedim ne alaka yaaa cevabını aldım.
Neyse çocuklardan tartışma çıktı hatırlamıyorum dedim ki ben istemedim zaten çocuk senin dikkatsizliğin yüzünden oldu şimdi de ben cefasını sen sefasını sürüyorsun dedim
Aşırı sinirlendi öyleyse yarım boşanıyoruz dedi bende neden dedim ben istemiyorum artık seni dedi bende tamam dedim kapattık şimdi ben ağır konuştum peki ama beni suçlayanlar bunlara ne diyecek nasıl manipüle edildiğimi anlamayabiliyor musunuz ben mi abartıyorum toksik plan ben miyimmm anlamadım sizce ?

Boşan diyorduk sana zaten. Sakın barışmak için adım atma, yanında ağlayıp dram falan yapma. Çocukların nafakasını ver, sonra sen yoluna ben yoluma de. Avukatına da söyle; benim çalışmam için çocukların kreşe gitmesi lazım, benim kazanacağım hem yeni bir hayat kurmaya hem de kreş ücreti ödemeye yetmez, ona göre bir meblağ isteyelim de.

Bunu okuyup da geldim. Bayağı akıcıydı ki pes etmeyip bitirdim

şimdi sen onun telefona baktığını farketmediysen o da çocugu fark etmemiş olabilir telefona dalmıştır burda ben sizi hatalı buldum keşke başta beraber sofrayı hazırlama teklifinde bulunsaydınız.
eski konunuzu bilmiyorum ama işe baklamak istediğinizide keşke yüzyüzeyken konuşsaydınız.

Sabah ki tartışmanın üstüne adamın nasılsın diye aramasıyla telefonda nasıl böyle önemli konulara girdiniz anlamadım.
Çocuklarınız daha çok küçük ve geçtiğiniz durumlar ortadayken bu kararı pat diye kime söyleseniz şaşırır
Daha itidalli adımlar atmanızı öneririm,
3 düşünüp 1 konuşarak...
Çat diye boşanma kararı alabilecek durumda değilsiniz şuan maalesef fevri kararlardan kaçının...

Öneceki konunuzu okudum, özet geçenlerden biriyim.

Neyse çocuklardan tartışma çıktı hatırlamıyorum dedim ki ben istemedim zaten çocuk senin dikkatsizliğin yüzünden oldu şimdi de ben cefasını sen sefasını sürüyorsun dedim

üreme eylemi sırasında eşiniz kadar siz de bedenen ve zihnen olay yerindeydiniz değil mi? yani ikiniz de bu konuda eşit sorumluluk paylaşıyordunuz.

Önemli konuları telefonda mi konuşursunuz böyle? Zaten gerginmissiniz sabahtan, eşiniz eve gelince sabahın gerginliği geçince ne konuşacaksınız konuşurdunuz.
Çocuklar kac yaşında, sizin bir mesleğiniz var mı? Kres fiyatlarından haberiniz var mı? Böyle bir hırsla değil de makul şekilde oturup düşünmek, konuşmak lazım bunları.
Bu yazdıklarınızda manipülasyon da göremedim. Mesele haklı haksız olma değil. 2 küçük çocuğunuz var başta onlar için doğru karar vermeniz lazım.

Boşanma konusunu şaka dahi olsa fazla dile getirmeyin çünkü gerçek oluyor
Düşünüp taşının altını üstünü sonuçta boşanmak kolay değil madem boşanma niyetiniz var o zaman zorluklara göğüs gerebilecek kadar dik durmaya çalışın
Ailenizin yanına gidince evden de olsa el işi vs para kazanmaya çalışın çünkü bir yere kadar hatır gönül oluyor
İkinci evlilik için en azından 2 yıl bekleyin
Yada boşanmayi rafa kaldırıp evde çocuklar için bira arada durmaya devam edin belli olmaz bu dünya hali herşey değişip düzelebilir

Senin kafan çok karışık, tek anladığım bu, bir de şunu sormak istiyorum, genel olarak çok mu dırdır yapıyorsun acaba?

Akşami neden beklemediniz çalışmak istediğinizi söylemek için ? Yani telefonda neden söyleme gereği duydunuz ? Kavga çıksın diye mi ?

Eşiniz sizi zaten nasıl elde tutacağını biliyor. O yüzden çalışmanızı istemiyor. Hep eline muhtaç kalın da düdüğü çalsın istiyor. Bisanacagini da sanmıyorum,hayatında bir kadın yoksa. Aldatiliyorsan zaten bahane bekliyordur.

Gece geliyor çünkü o yüzden beklemedim şu saat oldu hala yok. Nasıl elde tutuyor suan

Çalışma konusu hep gündemdeydi zaten özelikle yakın zamanda çok konuşuyorduk. Boşanma kararı benim değil onundu. Benim zaten amacım ilk önce iş bulup birikim yapmaktı.
Önemli konuları evet telefonda konuşuruz. Çünkü adamın Suan işinden başka bir şey gözü görmüyor. Ben sohbet ederken ve ya normal bir şey derlen bile dinlemiyor hep telefon elinde. O yüzden bende ya mesajla anlatırım derdimi aya iki dklık telefon görüşmesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…