eşim az önce evden gitti

stronge

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
119
49
13
çıldırmamak elde değil. hiçbirzaman tartışamıyoruz. her konuda iyi giden bi ilişkimiz var ama en ufak tartışmamız çözümlenemez hal alıyor kendinden geçior. bunaldm hep o haklı hep. az önce yine tartıştık bildiğin köpürdü çıldırdı . anlamak dinlemek yok kendi haklı hep. bıktım senin bu halinden dedi bende ona dedim bende senden bıktım diye inanın bu hali artık tahammül edilemez hal aldı. hep ben alttan alıyorum kavgalarımız sonunda ama o kadar doldum ki almıycam. ama bakalım sonuç ne olacak. sanırım annesine gitti. su düştüğümüz duruma bak. çıkarken gitme falanda demedim çok sinirliydi. açıkcası içimdende gelmedi. acaba gelmez mi hiç? kendi haline bırakmak istiyorum. yorumlarınızı bekliyorum

Detaylara vakıf olmadığımız için geri gelip gelmeyeceği Hakkı'nda bir yorum yapmak sağlıklı olmayacaktır bence.

Ayni benim Es Kendimden Biliyorum Zor Hep Kendini Hakli Gören Biriyle Konusulmuyor Maleseff Ben Cözüm Yolu Bulamadigim Icin Birsey Diyemiyorum Ama Gelir Merak Etme Dönüp Dolasacagi Yer Yine Evi

Benimki de gitti. Ama dönse bile artık ben istemicem. Keşke yardımcı olabilsem. Sizi çok iyi anlıyorum.

Neden tartıştınız?
aslında aptalca birşey. fazla samimi olmasını istemediğim uzaktan akraba bi kız var. normalde numarası ekli değil benim haberdar olduğum bi konu için benim rızamla yazdı dün ona. bu konu hakkında sıkıntı yok. bugün watsapp ı güncelledi barkod okutma gibi neden bu kıza yaptın diye sordum anlamadan bilmeden konuşuyorsun gerizekalımısın falan demeye başladı. bende bnmle düzgün konuş dedim daha saydırıyor bilmediğin şeyi nereye çekion tek onamı yaptım falan. neyse bende yükseldim sennle konuşulmaz dedim balkona çıktım. telefonu aldı geldi yanıma gel buraya bak şuna fala diye bağrıyo anlatıyo konuyu ama hakaretle . sonuçta konuyu anladım ama tavırlarından dolayı bende ona yükseldi. uyardığım halde daha hakaretle konuştu bağırdı çağırdı öyle olmasan böyle yapmazsın falan filan. küçück bi konuyu sırf bu tavrı yüzünden ne haale getrdi

Anladım, hakaret etmesi bence kabul edilemez bir şey. Bunun önlemini alamazsınız. Ancak geri gelecektir eşiniz. Hakkınızda hayırlısı olur umarım arkadaşım

Inşallah annesine gitmemiştir sakinleşmek için dolaşmaya çıkmıştır belki. Tartışmalarınız ne boyutta olursa olsun dışarı yansımamalı bence özellikle ailelere. Çünkü bazen olaylar daha da büyütülebilir
aileler tarafından. Yani yarın birgün siz barışırsınız unutursunuz ama aileler unutmayabilir kayınvalideler gelinlerden damatlardan soğuyabilir evladımı üzüyor diye vs. vs..
Havasını alır sakinleşir gelir umarım.

Anladım, hakaret etmesi bence kabul edilemez bir şey. Bunun önlemini alamazsınız. Ancak geri gelecektir eşiniz. Hakkınızda hayırlısı olur umarım arkadaşım
tek kötü yönü bu biliyormusunuz her konuda çok iyi biri ama bende artık kavgalarda tahammül edemiyorum . çok sinirli kendini kaybediyor. belki dönecektir ama bnm için hatasını anlaması önemli. sus pus olup kösede oturmasındansa gelmediği daha mantıklı

evet benimde hiç hoşlanmadığım bi duruma düştük. tam yatacaktı bu kavgayı yaptık. çok yorgundu iş dolayısı ile ve sabah erken gidecek işe denetleme haftasındalar. başka bir yere gideceğini sanmıyorum. üniformalarını falanda alıp gitti cantasını hazırladı. çıkarkende az daha durursam ya sana bişe yapıcam ya kendime diyerek çıktı

Bncede disari cikmistir sakinlesmek icin.
Bnim esimde sinirlenip gece eve gelmicem deyip cikiyo sakinlesip geri geliyo
Insalllah sakinlesip gelir ozur diler barisirsnz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…