- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
Bugün çok dehşet verici şeyler yaşandı pinkyAy bupersephone__ yine mi kavga etmiş. Konuyu işgal ettim kusuruma bakma konus sahibi. Persiş ya özelden yaz ya da konu aç bekliyom çok merak ettim
bu gece gelmeyeceğinden kesin eminim. çünkü sırt cantasına iş kıyafetlerini bağıra çağıra koyup gittiBncede disari cikmistir sakinlesmek icin.
Bnim esimde sinirlenip gece eve gelmicem deyip cikiyo sakinlesip geri geliyo
Insalllah sakinlesip gelir ozur diler barisirsnz..
bu gece gelmeyeceğinden kesin eminim. çünkü sırt cantasına iş kıyafetlerini bağıra çağıra koyup gitti
teşekkür ederim inşallahBncede disari cikmistir sakinlesmek icin.
Bnim esimde sinirlenip gece eve gelmicem deyip cikiyo sakinlesip geri geliyo
Insalllah sakinlesip gelir ozur diler barisirsnz..
Bence hiçbişey olmamış gibi normal yaşantınıza devam etmeniz daha iyidir. Üstüne düşmeyip işinize gücünüze bakın ablasıyla onun hakkında konuşmayın. Naçizane tavsiyelerim. Hayırlı geceler diliyorum.ayrıca yarın ablasıyla bi toplantıya gidecektik. ne yapacagımı bilemiyorum. gitmesem olmaz gitsem eşime benden bahsetmesinide istemiyorum. haberi olmasın ne yaptığımdan merak etsn istiyorum.
öncelikle teşekkür ederim. eşim annesine birşey anlatmaz sanmıyorum. anneside çok sorgulayamaz eşim kestrip atınca biraz çekinirler o konularda eşimden. ama otele falanda gitmez bi arkadaşı var çok samimi eşi hastanede şuan doğumu riskli olduğu için belki ona gitmiştir ikinci ihtimal.bu sefer sakinleşmek istediğinide düşünmüyorum bıktım senin bu huyundan yoruldum falan dedi . artık cezalandırma diyeemi düşünüyor yoksa gercekten tahammülü kalmadığı için mi bilemiyorum. şuan sitresten tüm vücudum belim agrıyor. az önce ablası yazdı vatsap dan sacma bişe nefesimi şukadar tutabiliyorum falan diye. sanırım laf almak istedi yada bana öyle geldiMazeGuase06 .!.:Eve gelmese bile annesine gideceğini sanmıyorum çünkü zaten sinirliyse bi de ona dert anlatmak istemeyebilir olaylar daha da büyüsün istemeyebilir. Belki bir arkadaşında belki de bir otelde kalır. Sadece biraz uzaklaşıp sakinleşmek istiyordur diye düşünüyorum. Gerçi tanımadığım bir insan hakkında da bunları nasıl düşünüyorum bilmiyorum :)) ama genelde olaylar böyle gelişir. Herşey en kısa zamanda yoluna girer umarım. Allah gönlünüze göre versin. Geceniz hayr olsun. .
teşekkür ederim bencede böylesi daha mantıklı olacak sanırımBence hiçbişey olmamış gibi normal yaşantınıza devam etmeniz daha iyidir. Üstüne düşmeyip işinize gücünüze bakın ablasıyla onun hakkında konuşmayın. Naçizane tavsiyelerim. Hayırlı geceler diliyorum.
inanın normal bi konu hakkında bile kendi bildiğini savunur hep kavgada düşünün bide ne yalancılığım kalır ne salaklığım , gerizekalılığım. bende insanım bnmde tahammül sınırım var hiç mi anlamıyor hep mi kendini düşünür bi insan. herkesin bi sınırı varher tartışmanızda aynı şeyleri yaşıyor olmanız eşinizi ve sizi çok yıpratmış kavga anında birbirinize tahammülünüz kalmamış inşallah bu huyundan vazgeçer çünkü sürekli haklı olan birisiyle tartışmak çok zor
Allah yardımcın olsun metanetli olun lutfenBugün çok dehşet verici şeyler yaşandı pinkyGerçekten hayatımın en kötü gününü yaşadım. Ama kendi kendime kutsal şeylerin üzerine yemin ettim tek bi damla bile göz yaşı dökmicem diye. Zor ama kendimi motive edip başka şeylerle ilgilenip metanetimi korumaya çalışıyorum. Kendimde anlatabilecek güç bulabildiğimde konu açmayı düşünüyorum. Teşekkürler bu arada
Vur kafayı yat kavgasız bir gece ve huzurun tadını çıkar sabah kararların daha net olacak.çıldırmamak elde değil. hiçbirzaman tartışamıyoruz. her konuda iyi giden bi ilişkimiz var ama en ufak tartışmamız çözümlenemez hal alıyor kendinden geçior. bunaldm hep o haklı hep. az önce yine tartıştık bildiğin köpürdü çıldırdı . anlamak dinlemek yok kendi haklı hep. bıktım senin bu halinden dedi bende ona dedim bende senden bıktım diye inanın bu hali artık tahammül edilemez hal aldı. hep ben alttan alıyorum kavgalarımız sonunda ama o kadar doldum ki almıycam. ama bakalım sonuç ne olacak. sanırım annesine gitti. su düştüğümüz duruma bak. çıkarken gitme falanda demedim çok sinirliydi. açıkcası içimdende gelmedi. acaba gelmez mi hiç? kendi haline bırakmak istiyorum. yorumlarınızı bekliyorum
inanın bende öyle yapmaya çalışıyorum. yoksa sonu gelmez. tavsiyeniz içinde teşekkür ederim dediğinizi uygulayacağım. ama o şuan birşey yapmadğından emin konuyu benm yanlış anladğımı biliyor ve buna güveniyor. bu kırgınlık uzun süreceğe benziyor. çünkü inatcı bir yapıya sahip. bende pes etmek istemiyorum umarım başarıcamda. peki eve gelirse nasıl bi tepki vermeliyim. tepkisiz kalmam daha mantıklı olur değilmi?nacizane tavsiyem.
ne yaparsan yap, evden gitmesinden korkmuş gibi davranıp sinmiş gözükme...
alışkanlık haline getirir...hep bu yolla yola getirmeye çalışır seni..
konuyu açmaya çalışırsa da, "cocuk gibi bırakıp evden gitmeler filan ben takmiyorum bunları bana ders diye yapıyorsan yapma" filan diyebilirsin..
asıl önemli olanın karısını evde bırakıp gitmek değil. yüz yüze göz göze oturup çözmek olduğunu olgun bi tavırla anlatabilirsin..
sıkma kendini bak adamın tek kötü huyu buymuş..neler okuyoruz burada..
konuşurken sana ettiği hakaretten dem vurabilirsin, sikayetleniyor gibi gozükmemek ve haksız çıkmamak icin..
teşekkür ederim. şuan pek telaşlı değilim neden bilmiyorum. ama çok bunaldım sadece her tartışmada çıldırması . o halini görseniz kendine zarar vermesi eşyalara zarar vermesi çıldırtıyor beniAllah yardımcın olsun metanetli olun lutfen
Klasik erkek egosu herseyde çok bilirler bide siz eşinize bi kaç yalan söylemiştiniz sanırım sizi kendinden daha toy görüyor ondan artisligi mesleği neyteşekkür ederim. şuan pek telaşlı değilim neden bilmiyorum. ama çok bunaldım sadece her tartışmada çıldırması . o halini görseniz kendine zarar vermesi eşyalara zarar vermesi çıldırtıyor beni
Umarım döner diyorum öncelikle...aslında aptalca birşey. fazla samimi olmasını istemediğim uzaktan akraba bi kız var. normalde numarası ekli değil benim haberdar olduğum bi konu için benim rızamla yazdı dün ona. bu konu hakkında sıkıntı yok. bugün watsapp ı güncelledi barkod okutma gibi neden bu kıza yaptın diye sordum anlamadan bilmeden konuşuyorsun gerizekalımısın falan demeye başladı. bende bnmle düzgün konuş dedim daha saydırıyor bilmediğin şeyi nereye çekion tek onamı yaptım falan. neyse bende yükseldim sennle konuşulmaz dedim balkona çıktım. telefonu aldı geldi yanıma gel buraya bak şuna fala diye bağrıyo anlatıyo konuyu ama hakaretle . sonuçta konuyu anladım ama tavırlarından dolayı bende ona yükseldi. uyardığım halde daha hakaretle konuştu bağırdı çağırdı öyle olmasan böyle yapmazsın falan filan. küçück bi konuyu sırf bu tavrı yüzünden ne haale getrdi
Bana tahammülü kalmamış gibi geldi, aman yanlış anlama dönmez anlamında değil..sakinleyince döner elbet. Peki çok mu her şeyini kontrol etmeye çalışıyorsun?öncelikle teşekkür ederim. eşim annesine birşey anlatmaz sanmıyorum. anneside çok sorgulayamaz eşim kestrip atınca biraz çekinirler o konularda eşimden. ama otele falanda gitmez bi arkadaşı var çok samimi eşi hastanede şuan doğumu riskli olduğu için belki ona gitmiştir ikinci ihtimal.bu sefer sakinleşmek istediğinide düşünmüyorum bıktım senin bu huyundan yoruldum falan dedi . artık cezalandırma diyeemi düşünüyor yoksa gercekten tahammülü kalmadığı için mi bilemiyorum. şuan sitresten tüm vücudum belim agrıyor. az önce ablası yazdı vatsap dan sacma bişe nefesimi şukadar tutabiliyorum falan diye. sanırım laf almak istedi yada bana öyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?