ben eşime hiçbirzaman büyük yalanlar söylemedim ufak tefek beyaz yalanlar olmuştur . ama kendisin haberi olduğunda sorun çıkabilcek yalanlar değil. örneğin ondan habersiz sigara almam falan ( içmemi istemiyor). kendisinin yalanlarıda oldu. hatta bu olay üzerine tartışırken asıl sinirlendirmem ima ederk konuşmammış. bende evet çünkü zamanında söylediğin yalanlardan dolayı dedim bende ona. kendisi daha önce yazıştığı halde bu kızla yazışmadım demişti ve ben görmüştüm bunu vurdum yüzüne iyice delirdi. eşim askerKlasik erkek egosu herseyde çok bilirler bide siz eşinize bi kaç yalan söylemiştiniz sanırım sizi kendinden daha toy görüyor ondan artisligi mesleği ney
ya bunlarda akraba ilişkisi çok tuhaf benim ailemde amca dayı hala teyze bunları geçmez ama eşimin akraba ilişkisi farklı taa bilmem neyinin neyi ama samimiler. ilk evlendiğimiz zamn bu kız msj yazmıştı gecenn bi saati yeni numaram falan diye önce bu yüzden tartışmıştık normalmi gece gece diye. daha sonrasında istemedim faceden sildim telinden sildim. kız beni niye engelledin diye msj bile atmış eşime bende görüşmesini istemiyorum samimiyete gerek yok artık sen evlisin falan dedim. arada cuma msjları atardı eşime cvp werme dedim. sırf benden saklamak için yazdığı msjları silmis ama arama kaydında numarası kalmış yazmadım diye yalan söyledi . bende ispatladm neden yalan söylüyosun diye. tartışma çıkarıyosun o yüzden falan dedi. emnm yazışmalarında samimi birşey yok ama fazla muhabbetten herşey doğar engel olmak istedim. geçmiş bu şekilde.kıskançlığa gelince o benden çok fazla kıskanç. ianın kıskansam bile fazla yansıtmam. hatta yansıtmam. hep ılımlı yaklaşırım.tartışmalarımız tek bu konu hakkında olmuyor ne olursa olsun hep şiddetli.Umarım döner diyorum öncelikle...
peki çok kıskanç ya da çok kontrolcü müsün? hani onuncu defa benzer konular geçiyorsa ufak olmuyor artık mesele diye soruyorum. Yani ne bileyim işin içinde akrabalık var, senin rızanı falan alıyormuş ya bir mesaj için, tuhaf bir durum gibi geldi bana, neden sen işkillendin? Bir vukuat mı var geçmişten?
Bir tek ben akrabayı akraba olarak görüyorum herhalde, bilemedimBen uzak yakın farketmez, akrabaya hiç burnumu sokmam...
inanın hiç öyle yapıda değilim rahatımdır. sadece onun kendini her konuda haklı görmesi bnm haksız yönümü cımbızla çekmesi sorun. hassas olduğum bir konuydu bu o yuzden sorguladımBana tahammülü kalmamış gibi geldi, aman yanlış anlama dönmez anlamında değil..sakinleyince döner elbet. Peki çok mu her şeyini kontrol etmeye çalışıyorsun?
inanırmısınız bebek gibi severim ugraşırım onunla oda bana öyledir. ama tartışmaya görün. herşey çığırından çıkıyorYa var ya bu erkek milleti bazen evde huzurlu oluncada rahatsiz oluyo kimileride tatsizligi seviyor fazla tavriz vermemek lzm heralde
ya bunlarda akraba ilişkisi çok tuhaf benim ailemde amca dayı hala teyze bunları geçmez ama eşimin akraba ilişkisi farklı taa bilmem neyinin neyi ama samimiler. ilk evlendiğimiz zamn bu kız msj yazmıştı gecenn bi saati yeni numaram falan diye önce bu yüzden tartışmıştık normalmi gece gece diye. daha sonrasında istemedim faceden sildim telinden sildim. kız beni niye engelledin diye msj bile atmış eşime bende görüşmesini istemiyorum samimiyete gerek yok artık sen evlisin falan dedim. arada cuma msjları atardı eşime cvp werme dedim. sırf benden saklamak için yazdığı msjları silmis ama arama kaydında numarası kalmış yazmadım diye yalan söyledi . bende ispatladm neden yalan söylüyosun diye. tartışma çıkarıyosun o yüzden falan dedi. emnm yazışmalarında samimi birşey yok ama fazla muhabbetten herşey doğar engel olmak istedim. geçmiş bu şekilde.kıskançlığa gelince o benden çok fazla kıskanç. ianın kıskansam bile fazla yansıtmam. hatta yansıtmam. hep ılımlı yaklaşırım.tartışmalarımız tek bu konu hakkında olmuyor ne olursa olsun hep şiddetli.
Tahmin ettim bu erkek modelinden bendede var zor malesef egoları çok oluyor benim esim de subay biz 6 yıllık evliyiz 2çocuğumz var ilk yıllara gore çok düzeldi ego olarak hakaret falan yoktur ama oda sinirli ve çok bilmistirben eşime hiçbirzaman büyük yalanlar söylemedim ufak tefek beyaz yalanlar olmuştur . ama kendisin haberi olduğunda sorun çıkabilcek yalanlar değil. örneğin ondan habersiz sigara almam falan ( içmemi istemiyor). kendisinin yalanlarıda oldu. hatta bu olay üzerine tartışırken asıl sinirlendirmem ima ederk konuşmammış. bende evet çünkü zamanında söylediğin yalanlardan dolayı dedim bende ona. kendisi daha önce yazıştığı halde bu kızla yazışmadım demişti ve ben görmüştüm bunu vurdum yüzüne iyice delirdi. eşim asker
Iste bundan yuz aliyo. Cnm hic umursama uzme kendini degmez biz kadinlar kiyamadigimizdan oluyor hersey. Ama erkekler bi kavgada elinden geleni fazlasiyla yapiyolar gelse bile umursama sakin cagarma burnunu surtsun biraz degerini anlasininanırmısınız bebek gibi severim ugraşırım onunla oda bana öyledir. ama tartışmaya görün. herşey çığırından çıkıyor
bazıları çok fevri kavga ediyor, o karakter meselesi ne yazık kiya bunlarda akraba ilişkisi çok tuhaf benim ailemde amca dayı hala teyze bunları geçmez ama eşimin akraba ilişkisi farklı taa bilmem neyinin neyi ama samimiler. ilk evlendiğimiz zamn bu kız msj yazmıştı gecenn bi saati yeni numaram falan diye önce bu yüzden tartışmıştık normalmi gece gece diye. daha sonrasında istemedim faceden sildim telinden sildim. kız beni niye engelledin diye msj bile atmış eşime bende görüşmesini istemiyorum samimiyete gerek yok artık sen evlisin falan dedim. arada cuma msjları atardı eşime cvp werme dedim. sırf benden saklamak için yazdığı msjları silmis ama arama kaydında numarası kalmış yazmadım diye yalan söyledi . bende ispatladm neden yalan söylüyosun diye. tartışma çıkarıyosun o yüzden falan dedi. emnm yazışmalarında samimi birşey yok ama fazla muhabbetten herşey doğar engel olmak istedim. geçmiş bu şekilde.kıskançlığa gelince o benden çok fazla kıskanç. ianın kıskansam bile fazla yansıtmam. hatta yansıtmam. hep ılımlı yaklaşırım.tartışmalarımız tek bu konu hakkında olmuyor ne olursa olsun hep şiddetli.
haklıyım . şu yönden haklıyım; saygı çercevesinde konuşamıyoruz. ve ben buna bunu söylediğimde insanlıktan çıkarıyormuşum onu o yuzdenmiş. bana böyle tahammül edemiyorsa benden beterleri var onları görse ne yapardı acaba. verdiğim tepki bnmle böyle konuştuğun müddetce sennle muhattap olmayacagım dedimcehennemin dibine gitsin. eğer haklıysan asla haksız gibi davranma
inanın bu sefer bnmde uğraşacak gücüm yok. bakalım ne olacak sonuçIste bundan yuz aliyo. Cnm hic umursama uzme kendini degmez biz kadinlar kiyamadigimizdan oluyor hersey. Ama erkekler bi kavgada elinden geleni fazlasiyla yapiyolar gelse bile umursama sakin cagarma burnunu surtsun biraz degerini anlasin
gelip barısana kadar taviz verme derimhaklıyım . şu yönden haklıyım; saygı çercevesinde konuşamıyoruz. ve ben buna bunu söylediğimde insanlıktan çıkarıyormuşum onu o yuzdenmiş. bana böyle tahammül edemiyorsa benden beterleri var onları görse ne yapardı acaba. verdiğim tepki bnmle böyle konuştuğun müddetce sennle muhattap olmayacagım dedim
ama bilmiyorki karşısındakininde sabrının bir sınırı varbazıları çok fevri kavga ediyor, o karakter meselesi ne yazık ki
öyle yapıcam. inş özür diletebilirim tek isteğimgelip barısana kadar taviz verme derim
akraba evliliği var ama bi öncek jenarasyonda. yani bunlar hep bi arada vakit gecirmiş kuzenler kuzeninin kuzenleri falan hep samimiler.Ailelerinde akranlarında akraba evliliği vs var mı ki? Mesela bizim kültürümüzde uzak yakın fark etmez, en azından bizim jenerasyonda kan bağı varsa uzak da olsa farklı gözle asla bakılmaz. Eskilerde varmış tabi... Ondan sordum. Onlarda da bizim gibiyse önceden bir samimiyetleri de varsa siz kısıtlayınca anlam veremiyor olabilir mi diye..?
Hani derler ya birak sarhosu yikildigi yere kadar yikilsin aynen ogle yap. Birak ne hali varsa gorsunninanın bu sefer bnmde uğraşacak gücüm yok. bakalım ne olacak sonuç
pis ukalanın teki. hepsimi aynı anlamıyorumki.Tahmin ettim bu erkek modelinden bendede var zor malesef egoları çok oluyor benim esim de subay biz 6 yıllık evliyiz 2çocuğumz var ilk yıllara gore çok düzeldi ego olarak hakaret falan yoktur ama oda sinirli ve çok bilmistir
bıraktım gittiHani derler ya birak sarhosu yikildigi yere kadar yikilsin aynen ogle yap. Birak ne hali varsa gorsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?