eşim siteyi takip ettiğimi biliyor ve kullanıcı adımı bi çok yerde kullanıyorum. yazdıklarımı görmesini istemem o yuzden değiştirdimNickini neden degistirdin
benim eski eşimde giderdi kalacak yer bulamayınca dönüyordu birgün gitti gidiş o gidiş...gidene gitme denmezçıldırmamak elde değil. hiçbirzaman tartışamıyoruz. her konuda iyi giden bi ilişkimiz var ama en ufak tartışmamız çözümlenemez hal alıyor kendinden geçior. bunaldm hep o haklı hep. az önce yine tartıştık bildiğin köpürdü çıldırdı . anlamak dinlemek yok kendi haklı hep. bıktım senin bu halinden dedi bende ona dedim bende senden bıktım diye inanın bu hali artık tahammül edilemez hal aldı. hep ben alttan alıyorum kavgalarımız sonunda ama o kadar doldum ki almıycam. ama bakalım sonuç ne olacak. sanırım annesine gitti. su düştüğümüz duruma bak. çıkarken gitme falanda demedim çok sinirliydi. açıkcası içimdende gelmedi. acaba gelmez mi hiç? kendi haline bırakmak istiyorum. yorumlarınızı bekliyorum
Az once geldi anahtarla acti kapi pat diye carpti bi hisimla iceri gitti yatti. Uyudu sanirim yorgun geliyorsoyledgm gbi denetleme haftasindalar egitimdi askerlerdi derken dunde o haldeydi zaten uyuklayip duruyordu. Icerde horluyor :) siniri haala gecmemis ve beni sucluyor biliyorum. Ama kendi hatasinida gorene kadar ses etmiycem. Bende hic tepki etmedim tv acik laptop kucagmdaydi donup bakmadim ble. Zaten sn ye surdu iceri gecmesi
Senin eşinde meslek hastalığı var ya da mesleki deformasyon.. adına ne dersen de.... asker ve emri altında askerler var sana da aynı muameleyi yapıyo.. Allah kolaylık versin sana böyle bi adamla ömür geçer mi geçse de tadı olur mu bilemedim..Sanirim ben bu haftayi yok sayicam oyle inatci biliyorum. Ozure gelince zamnla soru sorarak su nerde bu nerde falan tavrinda yumusatr hep yni bi konuyla konusmaya calisir ama ozur dilemez biliyorum heleki kendi bu kadar hakli gorurken hic sanmiyorum. Sanirim is bende bitiyor bu sefer bnm inatci olmam gerek
Hakkinizda hayirlisi buymus demekki. Gecmis geciyo cok sukur ama iz birakiyor malesefbenim eski eşimde gbırakıyor mallacak yer bulamayınca dönüyordu birgün gitti gidiş o gidiş...gidene gitme denmez
Verecegi cvbi biliyorum buna sen kadin gbi davranirsan boyle olmaz der eminim. Onun icn kadinlik demek o bagirip cagirirken alttan almak demek. Tek skntimiz bu ne yazikki tartismamizin boyutuBöyle karşılıklı inatlaşmayla sorun çözülmez. Ertelenir, göz ardı edilir. Küsmek de çözüm değil belli bir yaştan sonra. Belki bir terapiste gitmelisiniz. Kabul etmezse randevu ayarlayın siz gidin. Bir gelmez iki gelmez ama üçüncü randevuya gelecektir, diye düşünüyorum.
evi normalde kadın terkeder eğer herşeyde hır gür çıkarıp bizi istmeyen birisi olacağına yanlızlıkta iyi heran terkedilme korkusuyla yaşanmıyor...kangren olduysa kesip atmalıeşim siteyi takip ettiğimi biliyor ve kullanıcı adımı bi çok yerde kullanıyorum. yazdıklarımı görmesini istemem o yuzden değiştirdim
Yok tartismaya grmem dahada zaten. O konusana kadarda sakinligmi sessizligimi koruycam. Tesekkneyse, en azından dönmüş bugün... umarıTeşekkür ederimuzamadan halledersiniz... sen kavga etmemeye bak olur mu, baktın bir konuşma kavgaya dönüşecek hemen sus çevir başını kapat konuyu.. ikiniz de sakinleşene kadar böyle, umarım çabuk düzelirsiniz
Hep kadın mı alttan alıcakmış.. hadi canım sende... kim daha sinirliyse o an öbürünün su olması lazım.. her zaman her yerde iş birliği... adı üstünde EŞVerecegi cvbi biliyorum buna sen kadin gbi davranirsan boyle olmaz der eminim. Onun icn kadinlik demek o bagirip cagirirken alttan almak demek. Tek skntimiz bu ne yazikki tartismamizin boyutu
Tartismadgmz surece sknti yok ikimzde ilgili alakaliyiz. Birbirmize vakit ayirip eglenmesini sevmesni biliriz. Ama adam tartismaya girince canavara donusuyor. Tahammul siniri yokSenin eşinde meslek hastalığı var ya da mesleki deformasyon.. adına ne dersen de.... asker ve emri altında askerler var sana da aynı muameleyi yapıyo.. Allah kolaylık versin sana böyle bi adamla ömür geçer mi geçse de tadı olur mu bilemedim..
Beni istemedigi icin gittigini dusunmuyorm cunku evden cikarken sinirden titriyordu az daha durursam ya sana birsey yapicam yada kendme diyerek gitti. Bu ilk ve devami gelmez insallah. Ozamn esas terketmeyi gorurevi normalde kadın terkeder eğer herşeyde hır gür çıkarıp bizi istmeyen birisi olacağına yanlızlıkta iyi heran terkedilme korkusuyla yaşanmıyor...kangren olduysa kesip atmalı
ayrıca sonsuza dek yanlızlık diye bişey yok bizle aynı yolda yürümekten yorulmayacak birileri olmalı yanımızda hep diken üstü nereye kadar
Iste kalin kafali olunca. Bnde bunu anlamasi icin cabaliyorum olay dahada buyuyorHep kadın mı alttan alıcakmış.. hadi canım sende... kim daha sinirliyse o an öbürünün su olması lazım.. her zaman her yerde iş birliği... adı üstünde EŞ
Benim odunum bile kıvama geldiyse sende yaparsın zamanla.. bazen alttan gircen üstten çıkcan.. bazen cadı bazen de boşvermiş umursamaz... duruma göre yani... zaman alıyo ama işe yarıyo.. sende bi yolunu bulursun inşallah.. yeni evliydin galiba di mi?Iste kalin kafali olunca. Bnde bunu anlamasi icin cabaliyorum olay dahada buyuyor
Aslinda dedgnz gbi oluyor. Insallah bizde o kivama geliriz. Bu arada yeni degiliz biz 4 yil olduBenim odunum bile kıvama geldiyse sende yaparsın zamanla.. bazen alttan gircen üstten çıkcan.. bazen cadı bazen de boşvermiş umursamaz... duruma göre yani... zaman alıyo ama işe yarıyo.. sende bi yolunu bulursun inşallah.. yeni evliydin galiba di mi?
Biz de 5 yıllığız ama bi çocuğumuz var ve eşim de beni çok seviyodu zaten sadece ailesi yüzünden büyük problemler yaşıyoduk... evladımız olunca ailenin ne olduğunu anladı iyice ve kıymetimi gördü bildi çok şükür.. karşılıklı sevgi olan evliliklerde sorunlar bi şekilde aşılıyo ben buna yürekten inanıyorum... ve şuna da eminim eşim de söyler hep eğer çocuğuumuz olmasaydı çoktan biterdi bu evlilik sabretmezdim hiç çok tan boşanırdım... herkeste aynı durum olmaz tabi kiAslinda dedgnz gbi oluyor. Insallah bizde o kivama geliriz. Bu arada yeni degiliz biz 4 yil oldu
Zaten sorunlar hep baskasi yuzunden olyor. Insallah bzde atlatrizBiz de 5 yıllığız ama bi çocuğumuz var ve eşim de beni çok seviyodu zaten sadece ailesi yüzünden büyük problemler yaşıyoduk... evladımız olunca ailenin ne olduğunu anladı iyice ve kıymetimi gördü bildi çok şükür.. karşılıklı sevgi olan evliliklerde sorunlar bi şekilde aşılıyo ben buna yürekten inanıyorum... ve şuna da eminim eşim de söyler hep eğer çocuğuumuz olmasaydı çoktan biterdi bu evlilik sabretmezdim hiç çok tan boşanırdım... herkeste aynı durum olmaz tabi ki
3. Şahısların en kısa zamanda aranızdan çıkması dileğimle.. kolaylıklar diliyorum size...Zaten sorunlar hep baskasi yuzunden olyor. Insallah bzde atlatriz
Bence bikmistr sanirim asiri kiskancliginiz bogmus adami boyle yapmayin bir gun bakarsn ucup gitmis elinden cok skma adamiöncelikle teşekkür ederim. eşim annesine birşey anlatmaz sanmıyorum. anneside çok sorgulayamaz eşim kestrip atınca biraz çekinirler o konularda eşimden. ama otele falanda gitmez bi arkadaşı var çok samimi eşi hastanede şuan doğumu riskli olduğu için belki ona gitmiştir ikinci ihtimal.bu sefer sakinleşmek istediğinide düşünmüyorum bıktım senin bu huyundan yoruldum falan dedi . artık cezalandırma diyeemi düşünüyor yoksa gercekten tahammülü kalmadığı için mi bilemiyorum. şuan sitresten tüm vücudum belim agrıyor. az önce ablası yazdı vatsap dan sacma bişe nefesimi şukadar tutabiliyorum falan diye. sanırım laf almak istedi yada bana öyle geldi
Verecegi cvbi biliyorum buna sen kadin gbi davranirsan boyle olmaz der eminim. Onun icn kadinlik demek o bagirip cagirirken alttan almak demek. Tek skntimiz bu ne yazikki tartismamizin boyutu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?