Günaydınyok hiç gitmemişti bu ilk oldu. bende öyle düşünüyorum birazda o beni anlasın .
Sen haklısınaslında aptalca birşey. fazla samimi olmasını istemediğim uzaktan akraba bi kız var. normalde numarası ekli değil benim haberdar olduğum bi konu için benim rızamla yazdı dün ona. bu konu hakkında sıkıntı yok. bugün watsapp ı güncelledi barkod okutma gibi neden bu kıza yaptın diye sordum anlamadan bilmeden konuşuyorsun gerizekalımısın falan demeye başladı. bende bnmle düzgün konuş dedim daha saydırıyor bilmediğin şeyi nereye çekion tek onamı yaptım falan. neyse bende yükseldim sennle konuşulmaz dedim balkona çıktım. telefonu aldı geldi yanıma gel buraya bak şuna fala diye bağrıyo anlatıyo konuyu ama hakaretle . sonuçta konuyu anladım ama tavırlarından dolayı bende ona yükseldi. uyardığım halde daha hakaretle konuştu bağırdı çağırdı öyle olmasan böyle yapmazsın falan filan. küçück bi konuyu sırf bu tavrı yüzünden ne haale getrdi
Her kavgada gider mi?
Aman bırak ne hali varsa görsün
Dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamış 'annesinindir'
çıldırmamak elde değil. hiçbirzaman tartışamıyoruz. her konuda iyi giden bi ilişkimiz var ama en ufak tartışmamız çözümlenemez hal alıyor kendinden geçior. bunaldm hep o haklı hep. az önce yine tartıştık bildiğin köpürdü çıldırdı . anlamak dinlemek yok kendi haklı hep. bıktım senin bu halinden dedi bende ona dedim bende senden bıktım diye inanın bu hali artık tahammül edilemez hal aldı. hep ben alttan alıyorum kavgalarımız sonunda ama o kadar doldum ki almıycam. ama bakalım sonuç ne olacak. sanırım annesine gitti. su düştüğümüz duruma bak. çıkarken gitme falanda demedim çok sinirliydi. açıkcası içimdende gelmedi. acaba gelmez mi hiç? kendi haline bırakmak istiyorum. yorumlarınızı bekliyorum
Aynen merak ettim ben de.. Gelmemis saniyorum, ise gitti muhtemelen. Aksam gelir elbet.Günaydın
Geldi mi eşin
allahım devir nasılda değişti artık erkekler analarının evine gidiyorçıldırmamak elde değil. hiçbirzaman tartışamıyoruz. her konuda iyi giden bi ilişkimiz var ama en ufak tartışmamız çözümlenemez hal alıyor kendinden geçior. bunaldm hep o haklı hep. az önce yine tartıştık bildiğin köpürdü çıldırdı . anlamak dinlemek yok kendi haklı hep. bıktım senin bu halinden dedi bende ona dedim bende senden bıktım diye inanın bu hali artık tahammül edilemez hal aldı. hep ben alttan alıyorum kavgalarımız sonunda ama o kadar doldum ki almıycam. ama bakalım sonuç ne olacak. sanırım annesine gitti. su düştüğümüz duruma bak. çıkarken gitme falanda demedim çok sinirliydi. açıkcası içimdende gelmedi. acaba gelmez mi hiç? kendi haline bırakmak istiyorum. yorumlarınızı bekliyorum
Annesinde kaldı demekYok gelmedi ise gecmistr sabah 6 da gitcekti . Denetleme haftalari var artik o kafayla nasil gittiyse. Inanirmisinz hic bi beklentm yok gelcekmi iste arayacakmi falan falan hicbise beklemiyorum. Ve bn bugun isime bakacagim kafami ona vermek istemiyorum. Ama tabii gelisme olursa szlerei haberdar ederm
eşiniz hala olgunlaşmamışçıldırmamak elde değil. hiçbirzaman tartışamıyoruz. her konuda iyi giden bi ilişkimiz var ama en ufak tartışmamız çözümlenemez hal alıyor kendinden geçior. bunaldm hep o haklı hep. az önce yine tartıştık bildiğin köpürdü çıldırdı . anlamak dinlemek yok kendi haklı hep. bıktım senin bu halinden dedi bende ona dedim bende senden bıktım diye inanın bu hali artık tahammül edilemez hal aldı. hep ben alttan alıyorum kavgalarımız sonunda ama o kadar doldum ki almıycam. ama bakalım sonuç ne olacak. sanırım annesine gitti. su düştüğümüz duruma bak. çıkarken gitme falanda demedim çok sinirliydi. açıkcası içimdende gelmedi. acaba gelmez mi hiç? kendi haline bırakmak istiyorum. yorumlarınızı bekliyorum
Yok aramam zatende. Ablasiyla toplantmz vardi 1 de ablasnnda sesi cikmadi bn gidiyorum simdi. Ama yaptiginada canm skldi kendi kardesi olablir bu onu hakli yapmazAnnesinde kaldı demek
Aman şimdi ki erkekler nazlı gelin modunda zaten
Eskiden gelinler annesinin evine giderdi küsünce, ey gidi
Kendi haline bırak
Zaten dönüp dolaşıp gelir
Sen arayacak mısın diye bekliyodurarama
Kim ayranım ekşi derYok aramam zatende. Ablasiyla toplantmz vardi 1 de ablasnnda sesi cikmadi bn gidiyorum simdi. Ama yaptiginada canm skldi kendi kardesi olablir bu onu hakli yapmaz
Geldi beraberdik ama esmle ilgili hic konsmadikKim ayranım ekşi der
Ne toplantısı?
İyi yapmışsın benceGeldi beraberdik ama esmle ilgili hic konsmadik
Yok k.validemde gorumcemde oyle insanlar degiller aramiz gayet iyi ama boyle bi durumun yansimis olmasi bni rahatsiz etti acikcasi. Gerekirse k.validem buyutmeyin felan diyecek yapida biri diye dusunuyorum. Yaniltmazsa beni.Eşin geri gelir ama tartışmalarda annesi gitmesi de hiç doğru değil umarım kv sana karşı doldurmaz eşini
bak keyfine bosver o dusunsun cnm doner zaten gitme demedigine gore onemsemiyosun zaten
Yok onemserim ama icmden gitme demek te gelmedi. Inanirmisinz merakta etmiyorum. Kafam rahat. Kirginim ve artik tepkilerinden yoruldumbak keyfine bosver o dusunsun cnm doner zaten gitme demedigine gore onemsemiyosun zaten
İnşallah yanılmazsınYok k.validemde gorumcemde oyle insanlar degiller aramiz gayet iyi ama boyle bi durumun yansimis olmasi bni rahatsiz etti acikcasi. Gerekirse k.validem buyutmeyin felan diyecek yapida biri diye dusunuyorum. Yaniltmazsa beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?