eşim az önce evden gitti

Sen haklısın
Hakaret etmiş...

Birbirinizi kırmışsınız ama gelip geçici bunlar
Şimdilik beklemede kalın bakalım geldiği zamanda kendisinin konuşmasını bekleyin
Sonra sakince tekrar konuşmayı deneyin.

allahım devir nasılda değişti artık erkekler analarının evine gidiyor

Yok gelmedi ise gecmistr sabah 6 da gitcekti . Denetleme haftalari var artik o kafayla nasil gittiyse. Inanirmisinz hic bi beklentm yok gelcekmi iste arayacakmi falan falan hicbise beklemiyorum. Ve bn bugun isime bakacagim kafami ona vermek istemiyorum. Ama tabii gelisme olursa szlerei haberdar ederm

Annesinde kaldı demek
Aman şimdi ki erkekler nazlı gelin modunda zaten
Eskiden gelinler annesinin evine giderdi küsünce, ey gidi

Kendi haline bırak
Zaten dönüp dolaşıp gelir
Sen arayacak mısın diye bekliyodur arama

eşiniz hala olgunlaşmamış

Yok aramam zatende. Ablasiyla toplantmz vardi 1 de ablasnnda sesi cikmadi bn gidiyorum simdi. Ama yaptiginada canm skldi kendi kardesi olablir bu onu hakli yapmaz

bak keyfine bosver o dusunsun cnm doner zaten gitme demedigine gore onemsemiyosun zaten

Eşin geri gelir ama tartışmalarda annesi gitmesi de hiç doğru değil umarım kv sana karşı doldurmaz eşini

Eşin geri gelir ama tartışmalarda annesi gitmesi de hiç doğru değil umarım kv sana karşı doldurmaz eşini
Yok k.validemde gorumcemde oyle insanlar degiller aramiz gayet iyi ama boyle bi durumun yansimis olmasi bni rahatsiz etti acikcasi. Gerekirse k.validem buyutmeyin felan diyecek yapida biri diye dusunuyorum. Yaniltmazsa beni.

Yok k.validemde gorumcemde oyle insanlar degiller aramiz gayet iyi ama boyle bi durumun yansimis olmasi bni rahatsiz etti acikcasi. Gerekirse k.validem buyutmeyin felan diyecek yapida biri diye dusunuyorum. Yaniltmazsa beni.
İnşallah yanılmazsın
Ama kayınvalide görümce iyi de olsalar
Eşin yeterince olgun değil, ha deyince annesine kaçıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…