• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşim azaspermi.Nereden başlamalıyız...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Mirkinaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
129
100
103
Kızlar merhaba,
14 aylık evliyim.Eşim 18 yaşında çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş.Şu anda 31 yaşında.Bundan kaynaklı azospermi.Bir yerden başlamak istiyoruz tedaviye.Ancak nasıl bir yol izlemeliyiz hiçbir fikrim yok.Bana yardımcı olur musunuz

Bizde ayni sebepten azospermiyiz 8 yasinda ameliyat olmus esimde. Baya gec kalinmis ameliyt icin dedi bize doktorumuz sizinkide gec yapilms🙁 tup bebek merkezine gttik oradaki uroloji doktorunda tedavi oldu esim ck uzun yollar ameliyat ilaclar var onunuzde cok sukur bizde sperm bulundu.
suan yapmaniz gereken en onemli sey iyi bir erkek infertilitesinde uzman doktor bulup hemen baslamak.

Evet maalesef çok geç kalınmış. Eşim çok umutsuz ama ben çabalamak istiyorum gerisi takdiri İlahi.İlk gittiğimiz üroloji doktoru bize tese önerdi.Ama internette araştırdığım okuduğum kadarıyla ameliyat ilk etepta önerilmiyor.

QUOTE="oysabirumuttu, post: 60573733, member: 947979"]
Evet maalesef çok geç kalınmış. Eşim çok umutsuz ama ben çabalamak istiyorum gerisi takdiri İlahi.İlk gittiğimiz üroloji doktoru bize tese önerdi.Ama internette araştırdığım okuduğum kadarıyla ameliyat ilk etepta önerilmiyor.
[/QUOTE]
Valla canm biz 3 4 ay iki tane hap kullandik hemen tese olduk bence bizim doktorumuzn yaptigida yanlisti ama bizde sperm cikti cikmayabilirdide iyi bir uroloji doktoruna gidin hormon genetik bunlara bakildimi bizim bu testler temiz ciknca ameliyat dedi bize sizde cikabilir demislerdi zaten belkide problemimiz olara gore buyuk degildi de cikti bizde

Back
X