eşim babama gitmeme karışıyor

Kb ama sizde pek hayırlı evlat deilmssnz haftada bir gidiyorsnz ne yapsm diyorsnz eşiniz yorulma bugün gitme dmş ses etmemişsn valla bnce snnde hesabına geliyo baba o ya kardeş o ya büyük konşmak ismemem ama synı durm bnde olck varya eşim hep böyle bahaneler etse inanın boşanırdm bbabnlan kalırdm ömür boyu evlenmeyeceğimi bilsm bile adamı kim bilir nasıl bir samimiyetsizce çağırmşsn ki adam arada sadece oturmaya geliyor lütfen bana kızmayın ama bu bir gerçek sen yıllarca bedle büyüt yedir giydir gezdir ama sen ben haftada bir gidiyorm diyosn. Tabi hideceksin yapacaksn işinide yemeğinide hemde haftada 3 bir gün git diğer gün gitme taşınırkn düşünemednmi uzak olursa zor olur diye valla diğer yormda diyoya ilerde 6 ayda bir gidersn kesinlikle katılıyorm bende öyle sezdm sanki. Lürfn aklınzı başınıza alın biz ne yapsak ana baba hakkı ödnmez kimbilir sen gece kocnn koynnda uyurkn onlar çareszlkdn gözleri yaşla uyuyorlardır. Zatn babanz dediğinize göre çok alngn biri yazk deilmi ya eşini bir kızla görsn dünyayı kaldrrz ayağı nedn babamz anmz içinde böyle yapmıyorz ki.

Arkadasim eski konularini ben okudum. Sende bi don oku istersen o zaman esin ne neyi ne niyetle soyledigini anlarsin. Bende nacizane tavside tek kelime esin isin babana arkani donme.

Anne baba yıllarca bakar büyütür ama evlat haftada bir gider zorlanır. Ne kadar kötü bir durum.
Haftada bir 1 saatlik yol gidip yemek yapmak çok zahmetli bir şey değil ki. Madem vaktin var, sağlığın yerinde bunu eşine anlat. Siz evde yerken onların taze yemek yememesinin huzursuz ettiğini söyle. Evde fazla yap taşı orada da uğraşmamış olursun.
İleride çocuğun olunca zaten sürekli gidemezsin.

Yuh yazmista yazmissin. Gözü yaşlı mi uyuyorlar. Rica ederim ucmayin. Insan gibi akıl istedim.

Yuh yazmista yazmissin. Gözü yaşlı mi uyuyorlar. Rica ederim ucmayin. Insan gibi akıl istedim.

Ayy sanki o yorumu yazan hanim size kötü bir şey demiş
Kotu bir tepki vermissiniz
Bu tepkileri buradakilere değil de eşinize verseydiniz bu durumda olmazdiniz

Ayy sanki o yorumu yazan hanim size kötü bir şey demiş
Kotu bir tepki vermissiniz
Bu tepkileri buradakilere değil de eşinize verseydiniz bu durumda olmazdiniz
Ayy sanki sizde avukatliga soyunmussunuz. Daha ne desin. Zaten zor durumda olan birisine destek olacagina bi kufretmedigi kalmis. Kocamin koynunda yatarken babamin gözü yaşlıymis. Yuh yani yuh.

Ayy sanki sizde avukatliga soyunmussunuz. Daha ne desin. Zaten zor durumda olan birisine destek olacagina bi kufretmedigi kalmis. Kocamin koynunda yatarken babamin gözü yaşlıymis. Yuh yani yuh.

Avukatım.

kıyamam ya
benim babalara başka bir zaafım var kendi babacığımı çok erken kaybettim o yüzden içim acıdı resmen garibimin bir beklentisi yokmuş zaten hatta arada kalma diye 'gelme' bile demiş,belliki adam bu durumu kullanacak bir adam değil aksine seni düşünen bir baba,
velhasıl kelam ben olsam giderdim kaybedildiğinde yerine koyulamayacak değerlerin en büyüğüdür baba,evini eşini ihmal etmediğin sürece sorun yok,
çocuk mu ? oda olursa ilerde düşünürsün nasıl giderim diye..

Annesi hayatta olanlar bile haftada bir gidiyo, yemek yapsın ya da yapmasın aile sonuçta. Başın sağ olsun
Evet babanla kardeşin de bişeylerin ucundan tutsalar fena olmaz ama onlar yapmıyo diye sen hiç mi gitmeyeceksin gitmişken bi çorba kaynatmayacak mısın
Eşin düşüncesiz hatta cimri mi nedir iki vesaiti mi sorun ediyor bi kap yemeği mi ?
Biz 1,5 saatlik yola hergün geliyoruz, işyerim uzak

Haftada bir gitmeye ne var ya hu, çok konuşmasın eşiniz.
Sanki ihtiyaçlarını karşılama olayı olmasa özleyip gitmeyecek misiniz yine?
Eşinize karşı da çok alttan almayın bence gelip gitme konusunda, haftada en geç 2 haftada 1 ziyaret etsin o da.

Ama diğer taraftan kendi işlerini görmeye alışmalılar.
Siz yine gittikçe yapın da yapamadığınız da olur.
Göreviniz haline gelirse yapamadığınızda üzülürsünüz.
Dolaptan bir şey çıkarıp yemek yapmak ne kadar zor olabilir ki.
E diğer günler ne yiyip içiyorlar?

eşinize bence şöyle sorun bu aile senin baban kardeşin olsa idi yine gitmememi mi isterdin diye bence alacağınız cevap farklı olurdu.
bence onlar aileniz tabiki de yardım edeceksiniz. babanız sizi büyütürken çok soğuk bugünde çalışmayayım dememiştir herhalde. herkes ne kadar acımasız olmuş yok açlarından ölürlermiymiş de bilmem neymişde yazık valla anne baba hakkını ne yapsak ödeyemeyiz bir tencere yemek yapmak bu kadar zor gelmemeli.

Canım uzak,soğuk vs bunları hiç düşünme bence kesinlikle her zaman git babana kardeşinin yemeğini yap çamaşırlarını yıka başlarında annen yok yazık yani üzüldüm ben. Eşine karıştırma bişey olmaz biraz yorulmandan

Mutismecigim bence babani evlendirsen iyi olur. Yarin birgun kardesinde evlenip gidecek,senin cocuklarin olacak yalniz olmaz bence.
Evin icinde kendi basina olmaz.

Bende insan gibi yorum yaptım zaten tatlım buraya konu açarken sert yorumlarda gelebilir bunu göze alarak açacaksın tatlım eğer sert yorumlar bünyene ağır geliyorsa konu açmayacksn

Benim annemde hayatta degıl . Babamın bır yardımcısı olmasına ragmen haftanın ıkı gununşaşmaz gıderım. Ne eksıgı var ev temizliği yapılmşmı utuler ne durumda. Bilemıyorum aynı dusunmuyoruz buyuk ıhtımalle ama elim hep uzerındedır esiminde bnmde.

keşke bu hazır cevaplığınızı eşine karşı ortaya koysaydınızda hiç böyle bir derdiniz olmasaydı... arkadaşa yazdıklarınızdan sonra bende çok hayırlı evlat olmadğınıza karar verdim... kusura bakmayın ama gitmemek için bahane arıyor gibisiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…