eşim bana annenin evine git dedi....

maje

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
206
6
38
Balıkesir
gecenki konumdan kısacık bahsedeceğim . ben özel bir şirkette çalışıyorum kvmler aile apartmanında oturuyor bende onlarla aynı sokaktayım. geçenki konumda kvmin her misafire beni çağırmasını anlatmıştım. eşimle buyüzden tartışmalarımızı ... yne çok şiddetli bir şekilde tatrtıştık kvme yne misafir geldi dün akşam kvm bendeydi benim annem falan oturuyoduk kvm yiğenim gelicek dedi 3 günlüğüne bu akşam neyse kvmi evde bulamayınca bana geldiler koşgeldin nasılsın iyimisn falan filan sohbet ettik. sonra kvmlere yatılığa gittiler . eşim geldi apar topar kaçacak gbi kuzeni görmeyi gitti . tamm anlıyorum kuzeni.. neyse sonra geldi sen huyuzluk yapıyorsun hep böylesin dedi bana braz tartıştık..bu akşamda kvmlerde kuzen ve gelin sokaktan geçerken akşam yemeğe gel dedi. bende yedim anne dedim suratını astı görüşrz dedim hiç bşi demedi.. eşim geldi neden surat asıyosun dye sordu yoo asmıyorum dedim başladık tartışmaya ve bana annenin evine götürcem dedi tamm dedim bende eşim beni çok seviyor ama artık beni sevmiyor galiba ne yapacağım ben şimdi yarın işe gideceğim annemleremi gideyim evemi geleyim bilemiyorum çok kötüyüm

Konu içeriği yok? Neden öyle dedi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yemeğe gitmedim dye galiba tartışmamız ben evimde temizlik yapıyorum işte bahar temizliği bir an önce btrmeye çalışıyorm bunu bliyolar ama bri gelsin gösteriş olsun dye beni çağırıyolar yani bu kız çalışıyoo geliyor evini temizliyor yoruluyor dyen yok eşime böylde dim eşimde sustu misafirler gitsinde ben sana yapacağımı blirm dedi.. sinirlemi söyledi blmiyorum annenin evine git ozaman dedi...

Eşin baya bi anlayışsız sanırım neden sürekli kendi ailelerini kayırırlar hiç anlamam ..

Seninde bir düzenin var insan biraz anlamaya çalışır sürekli dip dibe olmak zorunda değilsin ki ..

Eşin sana tamamen mi annene git dedi peki ?
Öyleyse şayet git sende artık anasını getirir eve karılık yapar hasbinallah yaaaa 😡😡😡

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok sinirliydi hemde çok sinirden elleri titriyordu. öyle dedii kesin konuştu gbii yani bilmiyorum neyapacağımı okadar kötüyümki şuan

Şimdi eşinle beraber değilmisin bin tepesine ne diyon sen diye 😡

Üzülme canım sen eşin seni ailesine tercih edicekse bir daha düşün derim ben bu kaynanalar yokmu ztn adamı deli ederler

ya ben eşimle severek evlendim beni çok iyi tanıyor bende onu ama sinirliken ağızından çıkmışta olablir ama sanki herşey bitti gbi artık tartışmamızda anneside çeğıracaktı düşünün artık nebileyim sinirden dedi belki çağırımda yani aklınca oturup hep beraber konuşacakmışız

kvmin akrabalarınla çok sıkıfıkılar bunlar yani kuzeni dayısı teyzesi gelsin planlarımız iptal okadar derece yanii sanki hiç görüşmüyormuşuz gibii..

Öyle dediyse git sen de.bu nedir sen milletin malı mısın ya,?

eşim sinirle çıktı nereye gttiğini bilmiyorum ..yarın ne yapacağım gitmelimiyim kalmalımıyım? inanınki hiç bilmiyorum ..

Önce sen bir eşinle konuş bence canım daha sonrasında annesinide getirsin sende yüzüne karşı istemediğin rahatsız olduğun konuları belirt..

Ana oğul çok üstüne gelmişler senin ki şöyle bir durum var benim için adam dediğin anneyle eş arasındaki bağlantıyı çok iyi kurmalıdır hep anneye hep anneye olmaz ki sende eşisin ikinizinde arasını yapması lazım sizin artık ayrı bi yuvanız var sorumluluk var eşinle güzel bi konuşma yap canım üzülme öyle hemen evlilik öyle çocuk oyuncağı değil bi kere gitmedin surat yaptın diye biter mi hersey eşinde sakinleşince anlıyacaktır seni .. :)

tartışmamızda ayrı bir evimiz olduğunu ifade ettim ama beni dinlemedi ble... kvmle konuşmak istemiyorum çünkü geçenlerde konuştum tekrar tekrar yüz göz olmak istemiyorum.

çok sinirliydi hemde çok sinirden elleri titriyordu. öyle dedii kesin konuştu gbii yani bilmiyorum neyapacağımı okadar kötüyümki şuan

Arkadsm siz o evi bırlıkte kurmadınz mı.nasl sana canı ısteyınce gıt dıye bılıyo.o evde onun ne kadar emegı varsa senın de o kadar emegın var.dıyemedın mı kı ben sen her kızdığında annemın evıne gıt demen için evlenmedım.ben hıç bı yere gıtmicem gıtmek isteyen kendı bılır...sen de çalışıyorsun o da ben kocana karsı çık asi ol dwmıyorum ama hakkını savunman gereken yerde savun...ya bu kadınların halıne olacakk .omur boyunca bu beyınsiz erkeklerin kahrını mı cekecez.p

Canım ne kadardır evlisiniz ? Artı çocuğunuz var mı ?

soyle kayınvalıdelere cıldırıyorum bıraz bır rahat verın ya..bence annenlere gıt ama annenlere bısey deme ozledım geldım fln de kocan bıraz tutussun pısman olsun. sacmalamıs resmen...

soyle kayınvalıdelere cıldırıyorum bıraz bır rahat verın ya..bence annenlere gıt ama annenlere bısey deme ozledım geldım fln de kocan bıraz tutussun pısman olsun. sacmalamıs resmen...

cnm sinirden saçmalamıştır işallah dedğin gbi... eşim beni çok seviyordu belkide artık sevmiyordur bilmiyorum çok zor gerçekten zooorrrr

Kocasının oyle derdı var o gıtsın anasının yanına kadınlar oyuncak mı bi gıt bı gel...bı kere gittı mı o koca ona alışır her kavga da gıt der. O bulundukları ev önceden yoktu.ikisibırlıkte kurdu okoca ne kadar hak ıddıa edebılıyorsa arkadasın da o kadar hakkı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…