eşim bana annenin evine git dedi....

cocuk yok ama düşüyorduk 10 aya girdik

Daha öncede böylemiydi eşin annesinemi daha çok ağırlık verirdi ?
Keşke evleriniz uzak olsaymış azcık ya dip dipe hiç olmuyo illa bi sorun çıkıyor

Eşinin tepkisi ağır olmuş bekle bakalım annene flan gitme sakin kafayla bi oturup konuşun ..

Belki oda arada kalmaktan yorulmuştur evliliğiniz onun gözünde bu kadar küçük olmamalı umuyorum ki sinirle söylemiş olsun tatlım
Ki eğer değilse kurtarmaya çabası yoksa bırak anasıyla kalsın 2 günde kapında bitmezse bende burdayım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm sinirden saçmalamıştır işallah dedğin gbi... eşim beni çok seviyordu belkide artık sevmiyordur bilmiyorum çok zor gerçekten zooorrrr

bı adamın sevgısı ole 2 gunde bıtmez. belkı kayınvalıden dolduruyordur onu. allah yardımcın olsun canım...

işallah dedğin gbi olur canm sğl göz yaşlarıyla durmadan içimden ağlamak geliyor tutamıyorum kemdimi...

canım bellıkı annesı doldurmus onu bence evıne gıt annenın evıne gıtme eger ole yaparsan o kadını mutlu etmıs olursun esın senı sevıyorsa anlayacaktır bır muddet sonra hem soyle dusun sen esınle ne kadar mutlu olursan o kadın o kadar catlar nıe dusmanlarını mutlu edesınkı sen mutlu ol onlar catlasın

Ağlama canım güçlü dur eşinin karşısında yelkenleri indirme hemen
Bak kendinde diyosun severek evlendik diye 10 ayda hiçbişey bitmez evine sahip çık sen kavga etmeden konuş eşinle konuşarak çözersiniz sorununuzu merak etme hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Madem bu kadar meraklısın sen neden defolup gitmiyorsun diyemedin mi......sürekli savunmada kalmak işe ysramıyor
Iki haftada bir kendi ailene git

Sen yarin da is cikisi evine gel eger annene gidersen is iyice uzar ve sacma sapan bir hal alir oturur konusursunuz kozlarinizi paylasirsiniz oyle git demeyle olmaz dilin kemigi yoktur bunu unutma belkide annesinin doldurusuna gelmistir daha cok yeni evlisiniz neler yasayacaksiniz Allah bilir

evt eve gideceğim yanlış şeyler olsun istemiyorum. sğl cnm benm

Pardon ama orası senin de evin değil mi?
Eşin annenin evine git derse bir daha burası benim de evim
Benimle aynı evde durmak istemiyorsan sen gidebilirsin
Kime kimin evinden git diyorsun demelisin
Saygısızlığa bak sen onun siniri bozuldu diye evinden gidecekmişsin

Son düzenleme:
Canım öyle git demek kolay değıl. Annenin evinden sen tek çıkmadın alsın götürsün sıkıyorsa. Asla evini terketme

Çok sğlun yorumlarınız için ...yarın ola hayır ola diyorum herkese ii gcler ben bu gece uyumam artık eşim hala eve gelmedi

Esinizi Annesi doldurmus ne kDar zor ya anasi bisey desin hemen gelip tartisiyor sizinle

O evden gitmesi gereken biri varsa o sen degilsin esin gitsin o ev senin sakın bırakıp gitme yRin bir gun annene gittiginde psman olursunuz ayrildiginiz icin birlestiginizde yok iste sen bırakıp gittin diye sacmalamasin gidecekse kendisi gitsin..

Yarin is çıkışı eve gidin konusun
Annenlere fln gitme yoksa olaylar daha da buyur
Allah yardimciniz olsun

Bence de annenizin evinize gitmeyin ki her kavganızda alışkanlık yapmasın ve bir gün tamamen gititğinizde eşiniz sizi ciddiye almaz.
Eşiniz gelince kitleyin odanızın kapısını bakmayın yüzüne yemek yapmayın hiçbir iş yapmayın suratınızı asıp oturun ki azıcık burnu sürtsünher canı istediğinde öyle git diyemeyeceğini anlasın.

yol yakınken kendınızı harcamayın bence ne demek annenın evıne gıt ne biçim bir erkek ki bu sebepten size bunu dıyebılıyor.!!

yol yakınken kendınızı harcamayın bence ne demek annenın evıne gıt ne biçim bir erkek ki bu sebepten size bunu dıyebılıyor.!!

eşim eve gelmedi ya ben neyapacağım bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var şuan üzüntüden hiç bşi düşünemiyorum. eşimin ailesine emimiz yakın olduğu için kavgamızı anlayacaklar ya ne yapmalıyımeşim nerde olablir bilmiyorum . eşimin ailesine nediyeceğim ne olucak? saat kaç herkes mışıl mışıl uyurken ben burdayımm

keşke bunu yapabilsem şöyle evimiz yakın olunca bu tavrı eşime yapamıyıyorum bunu anlıyorlar çünkü çalıştığı zaman öğle yameklerine eşim kvmde yer eşimin suratı asık olsa kvm anlıyor sorup duruyor neden dye..

kvm mi dolduruyor bilmiyorum yani onlarla arada kalmaktan olablir işte ne benle kötü olmak istiyo ne annesinle annesinle ve benimle arada kalıyor.. yani annesine anlatamıyor bu yüzden olabilir mi çünkü bana diyor annemi çağrıcağım sen annemle konuş diyor kendisi anlatmıyor

Orası sizinde eviniz. ona bi valiz yapın kendisi gitsin bi zahmet annesigile...
annesinin lafına bakıp sana gelip şunu yüz astın falan diyosa. gtsin annesinin dizinin dibinde geri kalan hayatını sürdürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…