cocuk yok ama düşüyorduk 10 aya girdik
cnm sinirden saçmalamıştır işallah dedğin gbi... eşim beni çok seviyordu belkide artık sevmiyordur bilmiyorum çok zor gerçekten zooorrrr
Daha öncede böylemiydi eşin annesinemi daha çok ağırlık verirdi ?
Keşke evleriniz uzak olsaymış azcık ya dip dipe hiç olmuyo illa bi sorun çıkıyor
Eşinin tepkisi ağır olmuş bekle bakalım annene flan gitme sakin kafayla bi oturup konuşun ..
Belki oda arada kalmaktan yorulmuştur evliliğiniz onun gözünde bu kadar küçük olmamalı umuyorum ki sinirle söylemiş olsun tatlım
Ki eğer değilse kurtarmaya çabası yoksa bırak anasıyla kalsın 2 günde kapında bitmezse bende burdayım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bı adamın sevgısı ole 2 gunde bıtmez. belkı kayınvalıden dolduruyordur onu. allah yardımcın olsun canım...
canım bellıkı annesı doldurmus onu bence evıne gıt annenın evıne gıtme eger ole yaparsan o kadını mutlu etmıs olursun esın senı sevıyorsa anlayacaktır bır muddet sonra hem soyle dusun sen esınle ne kadar mutlu olursan o kadın o kadar catlar nıe dusmanlarını mutlu edesınkı sen mutlu ol onlar catlasın
gecenki konumdan kısacık bahsedeceğim . ben özel bir şirkette çalışıyorum kvmler aile apartmanında oturuyor bende onlarla aynı sokaktayım. geçenki konumda kvmin her misafire beni çağırmasını anlatmıştım. eşimle buyüzden tartışmalarımızı ... yne çok şiddetli bir şekilde tatrtıştık kvme yne misafir geldi dün akşam kvm bendeydi benim annem falan oturuyoduk kvm yiğenim gelicek dedi 3 günlüğüne bu akşam neyse kvmi evde bulamayınca bana geldiler koşgeldin nasılsın iyimisn falan filan sohbet ettik. sonra kvmlere yatılığa gittiler . eşim geldi apar topar kaçacak gbi kuzeni görmeyi gitti . tamm anlıyorum kuzeni.. neyse sonra geldi sen huyuzluk yapıyorsun hep böylesin dedi bana braz tartıştık..bu akşamda kvmlerde kuzen ve gelin sokaktan geçerken akşam yemeğe gel dedi. bende yedim anne dedim suratını astı görüşrz dedim hiç bşi demedi.. eşim geldi neden surat asıyosun dye sordu yoo asmıyorum dedim başladık tartışmaya ve bana annenin evine götürcem dedi tamm dedim bende eşim beni çok seviyor ama artık beni sevmiyor galiba ne yapacağım ben şimdi yarın işe gideceğim annemleremi gideyim evemi geleyim bilemiyorum çok kötüyüm
yol yakınken kendınızı harcamayın bence ne demek annenın evıne gıt ne biçim bir erkek ki bu sebepten size bunu dıyebılıyor.!!
Bence de annenizin evinize gitmeyin ki her kavganızda alışkanlık yapmasın ve bir gün tamamen gititğinizde eşiniz sizi ciddiye almaz.
Eşiniz gelince kitleyin odanızın kapısını bakmayın yüzüne yemek yapmayın hiçbir iş yapmayın suratınızı asıp oturun ki azıcık burnu sürtsünher canı istediğinde öyle git diyemeyeceğini anlasın.
Esinizi Annesi doldurmus ne kDar zor ya anasi bisey desin hemen gelip tartisiyor sizinle
O evden gitmesi gereken biri varsa o sen degilsin esin gitsin o ev senin sakın bırakıp gitme yRin bir gun annene gittiginde psman olursunuz ayrildiginiz icin birlestiginizde yok iste sen bırakıp gittin diye sacmalamasin gidecekse kendisi gitsin..
Yarin is çıkışı eve gidin konusun
Annenlere fln gitme yoksa olaylar daha da buyur
Allah yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?