eşim bana annenin evine git dedi....

Bence sakin ol sen yine alttan al benim de erkek arkadasimla sorunum var metanetli olmaya calisiyorum, bekle ikinizinde ofkesi gecsin kapi falan da carpma bu arada tavirli davranma😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Her arzu ettiklerinde gitmek zorunda değilsiniz. Aynısını anneniz yapsa eşiniz sesini çıkarmadan icabet edecek mi? Erkek annesinin bilmediğimiz bir üstünlüğü mü var? Ayrıca eşiniz sırf sizi endişelendirip üste çıkmak için eve gelmemiş gibi görünüyor.

kvmin akrabalarınla çok sıkıfıkılar bunlar yani kuzeni dayısı teyzesi gelsin planlarımız iptal okadar derece yanii sanki hiç görüşmüyormuşuz gibii..
bzimde oyle malesef..bnm kardesm glir senede bir gorurum ama herzmnki saatimizde kalkariz esimin kardesi yada akrabalari geldimi gece yatiya kalicaz nrdeyse millet gidelm diye gizumuzun icine bakiyo resmen kalkalm dedimmide esim ablami herzmnmi goruyorum der bana kizar..anlayissiz insanla gecim cok zor Allah sabir versin

Peki neden taviz veriyorsunuz? Neden siz de kardeşlerinizle daha uzun zaman geçirmek için ısrarcı olmuyorsunuz? Neden adaletsizligini yüzüne vurmuyorsunuz? Siz kendi haklarınızı gerekirse zorla alacaksınız.

sonuçta haksız olan o annesi de niye suratın asık derse karımı anasının evine yolladım der yani siz boşverin kv ne düşüneceğinizi eşinizin burnunu sürtün

Peki neden taviz veriyorsunuz? Neden siz de kardeşlerinizle daha uzun zaman geçirmek için ısrarcı olmuyorsunuz? Neden adaletsizligini yüzüne vurmuyorsunuz? Siz kendi haklarınızı gerekirse zorla alacaksınız.

evt bencede adeletsizlik bze yapılanlar eşim benim annemin sokağında otursaydı ve gelen misafire gtmek zorunda olsaydı dün bunu tartışmamızda sordum cevabı hiç bşi demedi benim acımdan bak olaya dedim sustuuuuuu..

Çünkü haklıydınız ve verecek cevabı yoktu. Umarım aşarsınız bu sorunlarınızı bir an önce.

Anlatiyorum bunlari ayni ses yok baska konuya geciyo haksiz oldugunu oda biliyo..iki secenek ya kavga ediceksin ya umursamiycaksin Velhasil kadin olmak zor is ve hep alttan alan olmakta

sen sen ol asla evini terk etme. ayrıca bu sorunu halletmesi gerekn sen değil eşin. ailesi ve senin arandaki dengeyi o koruyacak. zamanla o da bunu anlayacak. sen kararlı ve sakin ol.

Ne kadar üzmüş seni ya,yazık sana.
Bekle biraz bakalım,eşin adım atsın.Sinir anında söylemiştir yoksa o kadar kolay değil evliliği bir çırpıda silmek.
Yalnız barışınca hemen yelkenleri indirme :) Barışma anında daha toleranslı olur,o zaman sorunu sakince konuşabilirsin.

Ailesi aynı apartmanda oturduğuna göre senin başka evde yaşaman bile onlara fazla gelmiştir.
Maalesef bu kadar yakın olunca beklenti çok fazla oluyor.
Bu kadar içiçe yaşayan aileler,oğullarını ve gelinlerini aynı evde yaşar gibi düşünüyorlar.
Gençlere yazık,oğullarına hepten yazık.Zavallılar iki arada kalıyorlar.

kvmle aynı sokaktayız bu akşamda çaığırır yemeğe ama eşimle kavga ettiğim için hiç tadım tuzm yok yani gtsenmi nasıl davrancağımı blmiyorum..

Boyle olaylar olunca insan ister istemez soguyo birbirinden..o yemege gitsen ister istemez suratin olucak al bi kavga daha

Boyle olaylar olunca insan ister istemez soguyo birbirinden..o yemege gitsen ister istemez suratin olucak al bi kavga daha

surat asık olacak çünkü keyfim hiç yok üzülmemek elde değil düşün senin eşin kavga ettiğinde evi ter edip gidiyorsa sabah geliyorsa ve senin yanında değilse sen nyapardın.. üzülmemek elde değil canm .. şimdi gitsen kvme hiç keyfim ne yapıcam blmiyorum sen olsan neyapardın?

cnm olan bze oluyor işte .. sence neyapmalıyım kvm akşam yemeğe çaığırsa gideyimmi ama hiç tadım yok çok zor durumdayın şuan neyapacağımı bilmiyorum

Esiniz ailenin evine git diyorsa bu kadar korkacaginiza eger istemiyorsan sen gidebilirsin evden diyebilirdiniz.yemege de gitmeyin. Esiniz gitsin. Surekli beraber olmak zorunda değilsiniz k.v.yle. eşiniz böyle yaparak üzerinizde degisik bir baski kurmaya calisiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

banada diyo git babanin evine diye tartistigimizda ben gitmeyince o gidiyor ailesine anlatiyo butun olaylari ve sinirlenmemek elde degil ben aram duzelmeden kesinlikle gitmiyorum gidince cunku surat niye yapiosun uzuyosun ailemi diyor hade bi kavga daha ben uzulmuyorum cunku..anlayis sifir ben mutlu taklidi yapamam kimse uzulmesin diye

ne oldu acaba?

Cnm ben düğüne gttm dün akşam kvm hemen aradı nerdesin dye bende düğündeym dedm surat astığını hissettim telden neyse üzüntüden düğünü unutmuşm eşimi aradım meşgule attı sonra o beni aramış duymadım msj attm ben düğüne gidiyorum düğünü unuttum dedim söylemeyi oda bana msj attı benim işim uzun sürer iş için şuraya gidiyorum dye bilgi verdi bde ben sordum beni düğünden almaya gelmeyecekmsn dye oda bana yazdı işim uzun süreblir baban seni braksın yada onlarda kal istersen dye yazmş durum böyle eşîm dün gece çalştı için görüşemedik ..

Son düzenleme:
git sende kal ailende yaa manyakmı ne inat et sende dönme konuşma bunlara böyle yapıcaksın ondan anlarlar

İnsanın elinde değil üzülüyorsun çünkü yapmacık olamayızki cnm benim .eşlerimize anlatmalız anlamalarını sağlamak için elinden geleni yapmalıyız bi daha ki tartışmsmızı anlatırsan deyip korkutmalıyız çünkü böyle olmaz .benim eşimde ilk dedi işte kvm be benm annemidde çağırcak tartıştık ya anlaşmak için konuşcakmış onlara anlatcakmşz.bende tartışmslarımıza kmseye anlatmıyacağz dedim kesin ve net gözünü korkuttum yani eşim bu güne kadarda hiç bir tartışmamızı anlatmamıştır zaten.kavga ettiğimiz için sinirle söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…