Eşim bana aşık değil

Aşk daimi bir duygu değil. Ne kadar basit şeylere takılıyorsunuz? Huzur mu battı kuzum? Yapmayın etmeyin kendi ayağınıza sıkmayın.

Adama yazık kız keşke adamlar klübü olsada O da seni anlatsaydı. Eşimi çok seviyorm ama anlamak istemiyor acaba boşanmak mı istiyor diye sorgulardı heralde

Mesele aşk değil mesele dostluk ve güven evlilikte. Ben de eşime aşık değilim ama onu çok çok seviyorum, o benim yol arkadaşım. Aynı evde yaşayıp her halini görünce aşk zaten boyut atlar, yeri gelir kardeşin olur yeri gelir baban yeri gelir erkeğin yeri gelir en yakın dostun.. Aşkta her zaman bir miktar bencillik vardır, hırs vardır, acı vardır, biraz daha altını deşince cinsel dürtüler, kavuşamama hali, elde edemeyiş vardır, sevgide ise bunlar olmaz. Ya birine aşık olursa demişsiniz, bunu ben de kendime sorardım bir zamanlar. Ama bunu kontrol edebileceğimi düşünüyorum artık. E yaş ilerledi, o duygusal boşluk olmadıktan sonra, eşimle cinsel hayatım yolundayken ve o sıcaklığı güveni hissediyorsam manyak mıyım ki gidip hiç tanımadığım adamı arzulayayım.
:D

Eklentiler

• 9204B7EC-9B3A-41EA-B3E8-523BE0482379.webp
    9204B7EC-9B3A-41EA-B3E8-523BE0482379.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 21
Back
X