• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana asosyalsin diyor

Eşiniz yol alıyor bunlar ayak sesleri ben böyle düşünüyorum.Önce beğenmez sonra gözden çıkarır .Sanırım ben yol aldım iş güç çevre para.O ne yapıyor diye düşünüyor kendince.Hep derim evlilikte çocuk bakmak yada ev işleri yada zor zananlarda destek çoğu erkek için anlamlı değil artık .Umarım bu soğumanin ardında başka sepeplef yoktur bile bile yapıyor bence

Kredi kartı ile altın satışı yasak ya 🥲

Satiliyor yahuuu, bizim mahalledeki kuyumcu satiyor. sadece belli bir miktarin ustunde devlete vergi odemek ve form doldurmak gerekiyormus. Annem form doldurmus, adres ve TCKN birakmis ama altinlari kapmis:)

Eşiniz yol alıyor bunlar ayak sesleri ben böyle düşünüyorum.Önce beğenmez sonra gözden çıkarır .Sanırım ben yol aldım iş güç çevre para.O ne yapıyor diye düşünüyor kendince.Hep derim evlilikte çocuk bakmak yada ev işleri yada zor zananlarda destek çoğu erkek için anlamlı değil artık .Umarım bu soğumanin ardında başka sepeplef yoktur bile bile yapıyor bence

Allah cezalarini verir insallah nankor herifler

Merhaba arkadaşlar.. Yardımınıza ihtiyacım var.. 7 yıllık evliyim ve evlenmeden önce güzel bir işim, arkadaşlarım vardı. Gerek iş de gerekse iş dışında görüşürüz güzel vakit geçirirdik. Ne zaman ki evlendim, hamile kaldım pandemi başladı, işten çıkmak zorunda kaldım bir şekilde. Zaten ailemden uzakta bir yere taşındık. Aynı şehirdeyiz ama aramızda 45-50 dakikalık bir mesafe var. Eşimin bu zamana kadar her türlü yanında oldum, destek oldum. Çok iyi kazanan biri değildi ama ben hep idare ettim maddi manevi zorluklara. Çok uzun hikaye ama özetle şöyle söyleyeyim. Eşimin şu an işleri iyiye gidiyor ama beni beğenmemeye başladı. Bana her seferinde senin psikolojin bozuk, psikolağa git, sen asosyalsin, hani hiç arkadaşın yok eve hiç arkadaşın gelmiyor, dışarıda da hiç arkadaşlarınla falan görüştüğünü görmedim falan diyor. Halbuki hiç asosyal bir insan değilim. Yaşadığımız çevrede kızımın oğlumun okulundan velilerle ayak üstü konuşuruz, sohbet ederiz yani onlar benim arkadaşım. Arkadaş illa eve gelen telefonda sürekli konuştuğun kişi değildir ki. Benimde kendime göre iletişim kurduğum sohbet ettiğim insanlar var. Samimi olduğum sadece ablam ve kuzenlerim var. 5 kız kuzenimle her beraber ayda 1 bir araya geliriz güzel vakit geçiririz. Ablamla da zaten arkadaş gibiyiz. Ama ben anlamadım neden böyle yapıyor. İnsan hiç karısına sen asosyalsin der mi. İnanın çok şey var artık soğudum eşimden gerçekten.
Arkadaşın evine gelince nolacakmış,arkadaşına mı bakacakmış?tövbe tövbe..eve arkadaş çağırma dönemi tuhaf artık,herkes sosyal hayatını dışarıda yaşıyor..çocuk,temizlik,akşam ne yemek derdi falan insanın biriyle buluşmaya hali mi kalıyor sanki..

Asıl çok fazla arkadaşı olması sorundur . Onaylanma hissi , sevgi eksikliği , narsizim karekteri olan insanların çok arkadaşı vardır. Psikiyatrlar der bunu. Kendi kendilerine yetemezler , pohpohlanmak isterler devamlı, seçici değillerdir arkadaş konusunda. Paralarını ve zamanlarını gereksiz insanlara harcarlar . Konu sahibinin eşi de ya narsist ya da birini buldu karısını beğenmiyor artık aklı sıra.
Tam olarak bu ikisini düşündüm ben de

Allah cezalarini verir insallah nankor herifler
Yani aklıma başka sepep gelmiyor insan eşine niye asosyal damgası vurur.Bunun alt metni sen kimseyle arkadaş olamiyorsun çünkü çekilmez birisin değil midir.Bana söylense anlayacağım şey bu olurdu birde konu sahibi soğudum demiş .Yani tek bu kelimeden değildir o . Kim bilir ne biçim hareketleri sözleri var daha .Hani kocası diyorki ben yol aldım sen geride kaldın.Bu yüzden konu sahibi eskiden çalışıyordum şimdi çocuklar veli toplantısı vs yazdı .Bence o tarz bir baskısı psikolojik şiddet var gibi geldi bana.Değilsede yazar zaten.

Yani aklıma başka sepep gelmiyor insan eşine niye asosyal damgası vurur.Bunun alt metni sen kimseyle arkadaş olamiyorsun çünkü çekilmez birisin değil midir.Bana söylense anlayacağım şey bu olurdu birde konu sahibi soğudum demiş .Yani tek bu kelimeden değildir o . Kim bilir ne biçim hareketleri sözleri var daha .Hani kocası diyorki ben yol aldım sen geride kaldın.Bu yüzden konu sahibi eskiden çalışıyordum şimdi çocuklar veli toplantısı vs yazdı .Bence o tarz bir baskısı psikolojik şiddet var gibi geldi bana.Değilsede yazar zaten.
Sorsan kadına bol para veriyor mu yok, canım al kuaförüne git güzeli kıyafetler al çık dolan kitabını al , kahveni iç güzel bir yerde diyor mu yok. Sinemaya git tiyatroya git diyor mu yok.Sosyallik dediği eve çaya gelecek boş beleş insanlardır bence

Sorsan kadına bol para veriyor mu yok, canım al kuaförüne git güzeli kıyafetler al çık dolan kitabını al , kahveni iç güzel bir yerde diyor mu yok. Sinemaya git tiyatroya git diyor mu yok.Sosyallik dediği eve çaya gelecek boş beleş insanlardır bence
Banada eşini artık beğenmiyor olarak geçti bir yerden canını acıtmak sıkmak istiyor hani ben müthiş erkeğim sen yerinde saydın gibi ya bu .Yada çevresi olsun adamı rahat bıraksın o da rahat rahat takılsın.Benim aklıma gelen bunlar .Çok soğudum demiş konu sahibi orda biseyler var sanki.

Ay vermiyordur tam aksine kısıyor bence tabi bilemem.Kesin para kazanmak zor tek çalışan benim diyirdur

Esin isten cikip cocuk baksin ve evi cekip cevirsin. Sende ise gir hayatini yaşa.

Bu erkeklerin evlenip, kadinlarin sorumluluklari katlanarak artarken hala sevgili donemindeki gibi kalicaklari hayaline ayar oluyorum ya.

Esin muhtemelen gidici, kendine bahaneler ariyor. Senide suclu ilan etmeye hazirlaniyor

Aynen öyle az biraz para görünce kendilerini bir halt sanıyorlar sonra da evdeki kadını beğenmez oluyorlar.

Back
X