Bu lafları etmenizin sebebini anlayamadım.
Ben etmezdim çünkü.
Elime ne geçecek bunları söyleyince?
Sevdiğim adamı daha çok üzmekten başka?
Ailesi birden “aaaa biz senin aileniz, durun yardım edelim” mi diyecekler???
Ailesinin eşinize değer vermediğini görmüşsünüz zaten. Dile getirmekteki amacınız nedir?
44 yaşımın bana getirdiği olgunluk şu: Söyleyeceğin söz bir amaca hizmet etmiyorsa sus. Arkadaşın giydiği yakışmamış mı? Aaaa çok güzel bluz güle güle giy derim mesela. Yakışmış demem yakışmamış da demem. Sevmiş almış yakışmamış dememin bana ne faydası var.
Size tavsiyem: çocuk gibi davranmayın. O adam sizin hayat arkadaşınız. Ailesi ona değer vermiyorsa siz verin. Yüzüne vurmayın.
ben aslinda dogru olan birsey dedim demeki erkekler ailelerine cok duskunler. genelde hepsimi boyleEvliliginiz hayırlı olsun öncelikle
Bir erkege özellikle ailesine duskun bir anakuzusuysa o kisi ailesinden en ufak bir soz yanlış anlasilmaya sebeb olur
Siz olması gerekeni soylemissiniz ama erkeklerin aslan kesildigi tek yersiz konu ailesidir
Oyuzden ailesi hakkinda söyleyeceğiniz hersey size geri donecektir
Ya surekli kavga etmeyi göze alin yada huzurunuz icin susun.
oyle mi dersiniz o zamanbbir daha konuyu acmiyimİş arkadaşına laf sok
Okul arkadaşına laf sok
Komşuna laf sok
Ama mutlu olmak istiyorsan hayat arkadaşına laf sokma.
Aslında hayat kimseye laf sokmadan daha güzel. Enerjin sana kalıyor.
Bak örnek verdim.ben aslinda dogru olan birsey dedim demeki erkekler ailelerine cok duskunler. genelde hepsimi boyle
yüzde 99.9u böyleben aslinda dogru olan birsey dedim demeki erkekler ailelerine cok duskunler. genelde hepsimi boyle
Hatasını anlamasını sağlayın alın karşınıza konuşun. Biz evliyiz ,evlendik iyi gün kötü gün... Yani eğer karşılıklı biseyleri seninle konudamayacaksak öyle hemen bosanirim diyosan fazla da ilerlemeye gerek yok diyinbiz yeni evliyiz yani aslinda cok yeni degil ama tayin islerinden dolayi ancak ev kurabildik esimin ailesinin oldugu sehirde oturacagiz gecen hafta esyalari yolladim ben ailemde sgaolsun yardumci oldu tasinma zor is esimde kendi oturudgu yerde bir ev tuttu eayalar gelmis ama aileden kimse yardim etmemis babasiyla anlasamiyormus ki ben bu kadar oldugu bilmiyordum ona tasinacagimiz soylememis babasida bir eve gelip bakiyim bile dememis anneside baska bir sehirde torununa bakiyor bekar teyzesi ve dedesi var. bende oyle olunca ailen niye yardimci olmadi tasinmada her ise sen yapiyorsun dedim bunu boraz kac kez tekrat ettim ima ettim bana direkt sen boyle yapip ben huzurumu bozarsan bosanirim dedi. sok oldum ailesine kufur etmedi sadece neden yardimci olmuyorlar dedim zaten temizlik falanda bi hepsini yaptiracagiz bunu dedim diye bu lafi soylemesi agrima gitti nisanlilik ve tanisma donemjnde uzak farkli sehirdeydik keske yanyana olsaydik ben hemen tanirdim uzuldum ne yapmaliyim.
ben aslinda dogru olan birsey dedim demeki erkekler ailelerine cok duskunler. genelde hepsimi boyle
ben aslinda dogru olan birsey dedim demeki erkekler ailelerine cok duskunler. genelde hepsimi boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?