annesi beni insan yerine koyup konuşmazdı bile yatak odasının kapısını açtırmıyodu yemek yapsam yemediler eşimle konuşurdu sanki ben yanlarında yokmuşum gibi davranırdı bir sene boyunca o evde misafirmişim gibi hiç birşeye karışamadım laf sokmaları ayrı bi dert tabi eşim annesinin huyunu bilir ben söylemedim son ana kadar dayanamayınca söyledim ama o benim annem ne yaparsa yapsın haklıdır dedi silinecek biri varsa oda sensin dedi vs eşimi ikna ettim ayrı eve çıkmaya ama şimdide onun acısını çıkarıyor annesinin yaptıklarını çok iyi biliyor aslında bana hayatı zindan ediyor aileme döndüm ama babam eşimi arayıp yeniden barışın sana araba alıcam bile demiş bunu babam diyo düşünebiliyomusunuz sırf başıma gelmesin üstelik evimdeki bütün eşyaları ailem aldı onun ailesinden maddi manevi hiç bişey yok
kesinlikle bakmaz 2 saat bakmaya bile gönlü olmuyo altını değiştiremezmiş alerjisi varmış kokulara ama kızımın geleceği için uzaklığına dayanıp bursaya göndericem arkadaşlar öyle bişeyki 8 aylık bebeğim o bağırmaya başlayınca nasıl ağlıyo bi görseniz varya içim eriyor bazı arkadaşlar çocuğumun geleceği diyor ama 8 aylıkken anlıyosa bu çocuğu ileride düşünemiyorum ne hal alır diğer arkadaşların aksine ben çocuğum için ayrılacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?