Eşim bana diyor ki...

Terbiyesiz adam. Allah hepimizi böyle kişilerden korusun. Hem çocuğuna bakıyorsunuz hem çalışıp o kadar işe yetmeye gayret ediyorsunuz bir de bunu mu diyor? İnsan güzeli sevmekten ziyade sevdiğini güzel görür. İnşallah sizle sırf çocuğuna bakasınız diye ve ihtiyaçları giderilsin diye evlenmemiştir... Böyle hareketlere karşıyım ama size bile isteye psikolojik baskı uygulayan birine herhalde en uygun cevap onun dilinden konuşmak ve ona aynısını yaşatmak. "Kalp kalbe karşı, ben de öyle hissediyorum ama ne yapayım kocasız da olmuyor diye senle idare ediyorum" deseydiniz.

Esim dün aksam bana dedi ki seni begenmiyoeum bence guzel degilsin. Ama seni cok seviyorum sarilmayi kokunu seninle uyumayi sohbet etmeyi... bi kadin olarak o kadar incindim ki 3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim. Herkes guzel bir kadin oldugumu ve aurasi yuksek bi kadin oldugumu soylerdi... dunden beri uyuyamiyorum cok uzgunum... napmaliyim.
Boşan

Esim dün aksam bana dedi ki seni begenmiyoeum bence guzel degilsin. Ama seni cok seviyorum sarilmayi kokunu seninle uyumayi sohbet etmeyi... bi kadin olarak o kadar incindim ki 3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim. Herkes guzel bir kadin oldugumu ve aurasi yuksek bi kadin oldugumu soylerdi... dunden beri uyuyamiyorum cok uzgunum... napmaliyim.
Seni kötü gosterip kendi mantığıyla gözünüzü kapatmaya çalışıyor gibi geldi sen dön kendine bak diyin valla sizde fiziksel olarak onu dusurun

Calisiyorum bu bizim ikinci evliligimiz 5 ay oldu evleneli onun kizina kendi ogluma bakiyorum onlar okula ben yemek temizlik ve bende işe bazen kaciriyor olabilirim ama dun ayri uyuduk gercekten nefes alamiyorum dunden beri cok uzuldum. Neden erkekler boyle neden eslerine kendini mutlu ve iyi hissettirmekten kaciniyor ki
5 ayda milletin cocuguna bakma leveline nasıl geldiniz yahu??
Ben niye bakıyırm anası nerde?

Kendi tipi nasıl çok merak ettim. Hoş dünya yakışıklısı olsa şu lafı etmeye hakkı yok da. Aşağılık kompleksi oluşmuştur. Sizi kendinden üstün görüyorsa, moral bozmaya, özgüveninizi düşürmeye çalışmıştır.

Back
X