Eşim bana güvenmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

_Nur_

Less is more🪐
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
4.582
12.110
208
34
Selam kızlar, upuzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum, sorunum eşimin bana olan güvensizliği, 1 sene sevgililik 4 yıldır da evliyiz, bu süre zarfında küçük büyük herhangi bir yanlış gizli saklı hiçbişey yapmadım eşime, ama başından beri aşırı şüpheci bir insandı önceki ilişkilerinden kaynaklandığını düşünüyorum ama böyle küçücük basit şeylerde bile kafasında o kadar kuruyorki bazen inanamıyorum, şuan 6 aylık bir görevde ve haftaya bitiyo geliyo, geçen gün yaşadığımız şey ise rüyasında onu aldattığımı görüp uyanıp bana yazmak için whatsapa girdiğinde beni çevrimiçi görmesiyle kıyameti kopardı, saat sabah 6ydı çünkü bu ara çocuğum sabaha kadar uyumuyo oyum oynuyoruz oturuyoruz, tek sosyal medyamız whatap ara ara öyle boş boş oyalanırım milletin fotosuna bakarım durum bakarım vs, yine bakınırken yazdı çevrimiçi olduğumu görünce birde rüyasında gördüğü için ayrılmaya kadar getirdi konuyu, bu şüpheyle yaşamak istemiyomuş, açıklamam ona yetmiyo yeminler etsem de bana inanmıyo bu hep böyle oldu ya neden anlamıyorum, kişi kendinden bilir işi demeyin ben ona çok güvenirim Allah korkusu olan insanlarız birbirimizden bişey saklamayız Allah görüyo diyerek yaşarız, ama bu problemi aşamadık o kadar küçük şeyler bile büyüyebiliyoki yarın bi gün daha büyüğü olsa bana değil yedi kat ele inanıp herşeyi bi kalemde silebilir, onu çok özledim ve kavuşacağımız için çok seviniyorken bu duruma geldik, tavsiye ve tecrübelerinizi dinliyorum hanımlar

Yani bilemedim eşinizin terapiye ihtiyaci var .gibi eski sevgililik dönemleri kötü gecmis olabilir lakin sizi tanimiyor mu yada ayrilmak icin bahanemi ariyor yok aldatma vs vs rahat mi batıyor adama terapi aldirin . guven kirici sevgililik doneminiz oldumu . onunla sizinde sevgiliyken biriyle konuşmanizimi gördü atlattik dediniz atlatmadi vs vs en iyi siz bilirsiniz ya adam sorunlu ya ilişkiniz sorunlu idi oturmadı kafasinda hala yada ayrilmak icin bahane ariyor

Adam ruh hastası yahu söyledikleri size nasıl normal geliyor tedaviye ihtiyacı var hiç yapmadığınız şeyler için kurban edilmeyin
Normal gelmiyo ama sürekli olan şeyler olmadığından sorun da yaşamıyoruz sıklıkla, ama oldumu da kafasında çok fazla kuruyo, eşime öyle demezseniz sevinirim yine de

Yok aksine onun hatası oldu ve aşıp devam ettik, yani benim böyle olmam gerekir aslında ama o bana yaşatıyo bu güven problemini, bahane olamaz canım bu sorunlar harici bulutların üstü bi ilişkimiz vardır

Yok aksine onun hatası oldu ve aşıp devam ettik, yani benim böyle olmam gerekir aslında ama o bana yaşatıyo bu güven problemini, bahane olamaz canım bu sorunlar harici bulutların üstü bi ilişkimiz vardır
O zaman kişi herkesi kendi gibi bilirmis dervisin fikri neyse zikride odur ..
Sizin ona bir ithaminiz oldumu Sen beni aldatiyosun diye hic kavga oldumi tepkisi nasildi
Bulutlarin ustu iliski diyorsunuz da aldatma ithaminds nasil oluyor bu evliligin temeli güvendir saygidir bilemedim şimdi

Normal gelmiyo ama sürekli olan şeyler olmadığından sorun da yaşamıyoruz sıklıkla, ama oldumu da kafasında çok fazla kuruyo, eşime öyle demezseniz sevinirim yine de
“Ruh hastası”hakaret olarakta kullanılıyor ama ben tamamen hastalık bakımından dedim anlattıklarınız doğruysa gerçekten ruh hastası çünkü

Eşinizin tepkileri hiç normal değil ne yazık ki çok daha kötüsünü yaşadığım için söylüyorum bunu size. O tedavi olana kadar benim ömrüm gitti ama sonunda tedavi oldu. Eşinizi de bir yolunu bulup uzman desteği konusunda ikna edin. Henüz evliliğiniz yeni sayılır bu durum iyiye doğru gitmeyecek.

Bu guven sorunu altinda gecmis ilişkilerinde evli insanlarmi vardi evli bi kadinla iliskisi vs acaba yada çevresinde evli kadinlarla iliskisi olan insanlar var etkisinde mi kaliyor her durumda terapi sart esinize orda çözülür ogrenirsiniz gercegi... çalışıyor musunuz

Eşinize çok çok hasta bir psikiyatriste gidin

Çok yipratici bir şey bu. Tedavilik durumda eşiniz. Sizin konuşmanizla fln cozulecek durumda değil bence. Tedaviye ikna edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…