- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.391
- 158
Açıkçası ben de böyle düşünüyorum.Eski ilişkilerinde bunu yaptı ,terkedildi ..ve zaten kafasında kuran bir adam olduğu için "kesin aldatıyordu ve ona gitti " şeklinde kafasında yorumladı adam.Manyak mıdır nedir. İski yişidiklirimdin givin priblimim vir. He yavrum he.
O kadar manyağım ki gözüm dönmüş uçan kuştan bile nem kapıyorum demiyor da güven problemi varsa gitsin tedavi olsun.
Kimsenin hayatını yıpratmasın. Sen de aman yanlış anlar aman şüphelenir diye baskı altında yaşamaktan kurtulursun.
Bulutlar üstü ilişkiniz filan yok, psikopatça bir ilişkiniz var. Eşiniz daha önce başkasına hallenmiş ama her fırsatta sizin namusunuza fil uzatıyor siz de bulutlar üstü ilişkimiz var diyorsunuz. Dünyadaki tek erkeği kapmışsınız, başkasına giderse ne yaparsınız ama sıkı tutun kaçmasın. Kendine saygısı olan bir insan bunları asla kabul etmez, yazık ….Yok aksine onun hatası oldu ve aşıp devam ettik, yani benim böyle olmam gerekir aslında ama o bana yaşatıyo bu güven problemini, bahane olamaz canım bu sorunlar harici bulutların üstü bi ilişkimiz vardır
Sen başkalarına bakma ben sana evde yaparımOna göre şekil almam bana o kadar zarar verir ki eşim değil konu kendime olan saygım aslında, bilmiyorum sadece unutmaya çalışıyorum ve malesef kabullenmeye çalışıyorum erkek olduğunu. Yani bakmasını gerektirmeyen danslar ne kadar becerebiliyosam işte kendimce giyinip süslenip kıvırmak falan
Siz var olan problemi "aşıp" affedince, o var olmayan sorunlar yaratıp hayatınızı zehir etmekten korkmuyor. Keşke kendinize biraz saygınız olsaydı. Bunları yaşamazdınız.Yok aksine onun hatası oldu ve aşıp devam ettik, yani benim böyle olmam gerekir aslında ama o bana yaşatıyo bu güven problemini, bahane olamaz canım bu sorunlar harici bulutların üstü bi ilişkimiz vardır
Ne yani sizi aldatmasin diye mezdeke mi oynuyorsunuz?Ona göre şekil almam bana o kadar zarar verir ki eşim değil konu kendime olan saygım aslında, bilmiyorum sadece unutmaya çalışıyorum ve malesef kabullenmeye çalışıyorum erkek olduğunu. Yani bakmasını gerektirmeyen danslar ne kadar becerebiliyosam işte kendimce giyinip süslenip kıvırmak falan
Allah korkumuz var yapmayız öyle şeyler demiş ama eşi zamanında yapmis, asmışlar. O zaman yoktu sonradan oldu herhalde Allah korkusu. Tövbe yarabbim kurduğu cümleye bak.Kendisi yapmış zaten ama aşmışlar o problemi.
Ne yani sizi aldatmasin diye mezdeke mi oynuyorsunuz?
Pamuk ya puhahahaha nerden buldun bunu
Az oynamış ki adamın güvenini kazanamamış
Yok aksine onun hatası oldu ve aşıp devam ettik, yani benim böyle olmam gerekir aslında ama o bana yaşatıyo bu güven problemini, bahane olamaz canım bu sorunlar harici bulutların üstü bi ilişkimiz vardır
Siz de buna bulutların üstünde ilişki mi diyorsunuz????Tedaviyi kabul edeceğini sanmıyorum ama yine de şansımı denicem
bir de kisi kendinden bilir demeyin cok guvenirim yazmis kemalim yapmazci bir hanim daha, bunlar gercekten hakediyorlar bu muameleyiKendisi yapmış zaten ama aşmışlar o problemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?