eşim bana güvenmiyor

yaptiginiz masum degil arkadas olarak kabul etseydin gercekten esin bir gun mesaj yakalamazdi zaten arkadasin oldugunu bilirdi kendinizi masum gormekten vazgecin aynisini burada esim yapti diye anlatsaydiniz esinizi gomerdik !

Çok yanlış , evli iken bir başkası ile dostçada olsa mesajlaşmak ...

Ergen gibi mesajlaşmak tasvip edilir bir durum değil , aklı başında olan insan bitirmemiş olan evliliği özelini bir başka insana yüz yüze değilde birde mesajlaşarak dert yanamaz...

Eşiniz size güvenmemekte çok haklı üzgünüm...

Madem burayı takip ediyordunuz burada dertleşseydiniz niye başka bi erkeği tercih ettiniz derdinizi anlatmak için?

hatamın büyüklüğünün farkındayım belki fikir veren biri olur diye yazmıştım ama yanılmışım ne deseniz haklısınız ne yaşadığımı ne kadar pişman olduğumu bilemezsiniz.keşke bir yol gösterseydiniz

ben aldatmadım ama hata yaptım biliyorum ve hatamı telafi etmek için yardıma ihityaç duydum insanların hayatlarında neler yaşadığını bilemezsiniz benim de bilemezsiniz.

zor olduğunu biliyorum çözüm arıyorum zaten ama insanlar sağolsun çözümden çok yargılama işinde iyiler.

Ona onu ne kadar sevdiginizi belli edin erkek milleti simartmaya gelmez ama siz simartin durumunuz ozel ve sizi seviyor hala yaninizda.cunku samimi olun pismanlik hissedilir oda bunu hissetti.sanirim....gun icinde msj atin sevdigi yemekleri yapinn kekler yapin icine surpriz mesaj yazin daha ozenli giyinin suslenin ama disarida suslenmeyin bu onu iyi hissettirir sadece ona suslenin disaridi .sade.olun ona belli edin gorsun ici rahatlar yalnizca ben varim beni seviyor hatasini anladi pekisir...ayni durum kendiniz erlek.onu bayan arak dusunun o msj atsaydi ne yapar ne eder gonlunuz alir yalvaririr yakarirdi sizde yalvarmadan yilmadan guzel guzel.gonlunu alin

canım nihayet akıl veren biri çıktı sana nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum beni gerçekten anladığın için çok teşekkür ederim dediklerini yapacağım aynı değil ama doğum yaptıım yıl buna benzer şey yaşadım ve dediğin gibi affettim ben çok pişmanım insanlara çabuk güveniyorum ama yuvamın yıkılmasını istemiyorum

Arkadaş güzel şeyler öneriler sunmuş canım...
Güven gerçekten çok çok çok zor geri kazanılan bir şey...
İnşallah işe yarar da tekrardan size güvenir...
Başka da sanırım zaten yapacak bir şeyiniz yok..

evet canım haklısın inşallah benim de tek istediğim onu tekrar kazanmak hatamın bedelini ömrüm boyunca ödeyeceğim.arkadaşın dediklerini uygulayacağım

Tesekkur edecek birsey yok :) yikilmaz insaAllah bencede biliyor. Sizin samimi oldugunuzu zaten kendiside rahat durmamis anladigim.kadariyla pismanlik tevbedir tevbenizi.edin yeri ve zamani geldiginde affetmenin Allahin( azzevecelle )sevdigi bir davranis oldugunu soyleyin ona iyi hisseder ,o sizi affetmis Allahta onu affetsin tabiki sizide cunku sizde affetmissiniz

evet canım insanoğluyuz sonuçta hata yapabiliyoruz ben yeni doğum yaptığım yıl eşimin başka bir facesi olduğunu öğrendim ve birsürü kız ekliydi msjlarda cabası.ama görmezden geldim ona inandım ayrılmayı hiç düşünmedim.inşşallah o da bana güvenir

Eşin ilgilenmiyor diye başkasıyla görüşmeye başladıysan biz ne diyebiliriz ki? Adam ne yapsa haklı şu an

Keşke yapmasaydınız ama ..

Yorumlardan da görüldüğü gibi erkekler böyle bir halt yiyince affedilebiliyor.

Kadınlar güvenmese de çekiyor. Gel gelelim kadın böyle bir gaflete düşerse sonu böyle oluyor.

Tepki de aynen şu ( kocan seni nasıl boşamıyor ? )

Bundan böyle herkese güvenme arkadaşım

yok canım geç oldu ama ben akıllandım işte bir an gaflete düşüyorsun ama insanlar o kadar hazırlıklı ki asıp kesmeye sanki kendi başlarına gelmeyecek gibi hiç.üzüldüm yazılanlara bir çözüm arayışı içindeydim ben ama olmuyor

Mesajlaşman tabii ki hata !
Bana birisi iş yerinde kendisi gibi evli erkeklerle gayet seviyesiz içli dışlı muhabbetlere giren hatunları anlatsın hele

Mesajlaşmak benim gözümde bunların yanında masum kaldı..

Burası dert açanı asıp kesme meydanı oldu bile uzun zamaaan önce.

Ya yargısız infaz var ya da üstüne vazife olmadan hesap sorma ?

Adam haklı ben olsam bende güvenmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…