- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 33
- Konu Sahibi twins scorpion
-
Ona onu ne kadar sevdiginizi belli edin erkek milleti simartmaya gelmez ama siz simartin durumunuz ozel ve sizi seviyor hala yaninizda.cunku samimi olun pismanlik hissedilir oda bunu hissetti.sanirim....gun icinde msj atin sevdigi yemekleri yapinn kekler yapin icine surpriz mesaj yazin daha ozenli giyinin suslenin ama disarida suslenmeyin bu onu iyi hissettirir sadece ona suslenin disaridi .sade.olun ona belli edin gorsun ici rahatlar yalnizca ben varim beni seviyor hatasini anladi pekisir...ayni durum kendiniz erlek.onu bayan arak dusunun o msj atsaydi ne yapar ne eder gonlunuz alir yalvaririr yakarirdi sizde yalvarmadan yilmadan guzel guzel.gonlunu alin
canım nihayet akıl veren biri çıktı sana nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum beni gerçekten anladığın için çok teşekkür ederim dediklerini yapacağım aynı değil ama doğum yaptıım yıl buna benzer şey yaşadım ve dediğin gibi affettim ben çok pişmanım insanlara çabuk güveniyorum ama yuvamın yıkılmasını istemiyorum
evet canım haklısın inşallah benim de tek istediğim onu tekrar kazanmak hatamın bedelini ömrüm boyunca ödeyeceğim.arkadaşın dediklerini uygulayacağımArkadaş güzel şeyler öneriler sunmuş canım...
Güven gerçekten çok çok çok zor geri kazanılan bir şey...
İnşallah işe yarar da tekrardan size güvenir...
Başka da sanırım zaten yapacak bir şeyiniz yok..
Tesekkur edecek birsey yok :) yikilmaz insaAllah bencede biliyor. Sizin samimi oldugunuzu zaten kendiside rahat durmamis anladigim.kadariyla pismanlik tevbedir tevbenizi.edin yeri ve zamani geldiginde affetmenin Allahin( azzevecelle )sevdigi bir davranis oldugunu soyleyin ona iyi hisseder ,o sizi affetmis Allahta onu affetsin tabiki sizide cunku sizde affetmissinizcanım nihayet akıl veren biri çıktı sana nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum beni gerçekten anladığın için çok teşekkür ederim dediklerini yapacağım aynı değil ama doğum yaptıım yıl buna benzer şey yaşadım ve dediğin gibi affettim ben çok pişmanım insanlara çabuk güveniyorum ama yuvamın yıkılmasını istemiyorum
evet canım insanoğluyuz sonuçta hata yapabiliyoruz ben yeni doğum yaptığım yıl eşimin başka bir facesi olduğunu öğrendim ve birsürü kız ekliydi msjlarda cabası.ama görmezden geldim ona inandım ayrılmayı hiç düşünmedim.inşşallah o da bana güvenirTesekkur edecek hic bir yok :) yikilmaz insaAllah bencede biliyor. Sizin samimi oldugunuzu zaten kendiside rahat durmamis anladigim.kadariyla pismanlik tevbedir tevbenizi.edin yeri ve zamani geldiginde affetmenin Allahin( azzevecelle )sevdigi bir davranis oldugunu soyleyin ona iyi hisseder ,o sizi affetmis Allahta onu affetsin tabiki sizide cunku sizde affetmissiniz
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum hep takip ediyordum ve artık bende sizin yardımınıza ihtiyaç duydum.6 yıllık evliliğim var 5 yaşında bir oğlum var.3 yıldır çalışıyorum.insanlara çabuk inanan güvenen bir yapım var bu yüzden bütün hatalarım zaten.yaklaşık 1 yıl önce birine güvendim ama arkadaş olarak.eşimin de ilgisizliği yüzünden o kişiyle msjlaşmaya başladım ama hep arkadaş olarak.eşim bir msjını gördü ve çok zor kötü günler yaşadık.boşanmanın eşiğine geldik.tabi herşey eskisi gibi olmuyor malesef.herşeyimi sorguluyor artık.bunlar zor değil benim için ne dese ne yapsa haklı.benim yardım istediğim konu eşimin güvenini nasıl geri kazanabilirim?onu seviyorum ve ayrılmak istemiyorum.bazen paranoyak halleri oluyor mesela saçlarını niye saldın bugün yoksa biri sana salık saç çok mu yakışıyor dedi gibi bu durumlarda ne yapmam gerek?şimdiden teşekkürler
yok canım geç oldu ama ben akıllandım işte bir an gaflete düşüyorsun ama insanlar o kadar hazırlıklı ki asıp kesmeye sanki kendi başlarına gelmeyecek gibi hiç.üzüldüm yazılanlara bir çözüm arayışı içindeydim ben ama olmuyorKeşke yapmasaydınız ama ..
Yorumlardan da görüldüğü gibi erkekler böyle bir halt yiyince affedilebiliyor.
Kadınlar güvenmese de çekiyor. Gel gelelim kadın böyle bir gaflete düşerse sonu böyle oluyor.
Tepki de aynen şu ( kocan seni nasıl boşamıyor ? )
Bundan böyle herkese güvenme arkadaşım
yok canım geç oldu ama ben akıllandım işte bir an gaflete düşüyorsun ama insanlar o kadar hazırlıklı ki asıp kesmeye sanki kendi başlarına gelmeyecek gibi hiç.üzüldüm yazılanlara bir çözüm arayışı içindeydim ben ama olmuyor
Adam haklı ben olsam bende güvenmemmerhaba arkadaşlar yeni üye oldum hep takip ediyordum ve artık bende sizin yardımınıza ihtiyaç duydum.6 yıllık evliliğim var 5 yaşında bir oğlum var.3 yıldır çalışıyorum.insanlara çabuk inanan güvenen bir yapım var bu yüzden bütün hatalarım zaten.yaklaşık 1 yıl önce birine güvendim ama arkadaş olarak.eşimin de ilgisizliği yüzünden o kişiyle msjlaşmaya başladım ama hep arkadaş olarak.eşim bir msjını gördü ve çok zor kötü günler yaşadık.boşanmanın eşiğine geldik.tabi herşey eskisi gibi olmuyor malesef.herşeyimi sorguluyor artık.bunlar zor değil benim için ne dese ne yapsa haklı.benim yardım istediğim konu eşimin güvenini nasıl geri kazanabilirim?onu seviyorum ve ayrılmak istemiyorum.bazen paranoyak halleri oluyor mesela saçlarını niye saldın bugün yoksa biri sana salık saç çok mu yakışıyor dedi gibi bu durumlarda ne yapmam gerek?şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?